آموزش طرز تهیه کیک هویج و گردو خوشمزه و خانگی در مجله آشپزی هشتپا


چگونه کیک هویج و گردو و دارچین درست کنیم؟

 

کیک هویج  و گردو یکی از انواع کیک های خانگی خوشمزه و سالم هست که در تمامی فصل های سال و با هویج و گردو دو ماده غذایی با خواص بسیار تهیه میشود و به دلیل داشتن دارچین عطر و طعم خوبی دارد.

 مواد لازم طرز تهیه کیک هویج و گردو

 

تخم مرغ  ۴ عدد

شکر  ۳۲۵ گرم

آرد    ۳۵۰ گرم

روغن مایع    ۲۵۰ گرم

گردوی خرد شده   ۱۵۰گرم

هویج رنده    ۲ لیوان

بکینگ پودر    یک قاشق چایخوری

وانیل     نصف قاشق چایخوری

دارچین    ۱.۲ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه کیک هویج و گردو و دارچین

 

برای تهیه این کیک خوشمزه خانگی با هویج و گردو ابتدا:

۱. تخم مرغ و شکر را با دورتند همزن برقی خوب هم میزنیم تا کرمی رنگ و خامه ای شود, سپس روغن را اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا یکدست شود.

۲. دارچین, بکینگ پود, آرد و وانیل را با هم مخلوط  ۲ الی ۳ بار الک کنید تا کیفیت مواد کیک خوشمزه هویج و گردو بهتر شود و بافت اسفنجی پیدا کند.

۳. مخلوط آرد را به آرامی به بقیه مواد کیک اضافه کرده و آهسته هم میزنیم تا با هم به خوبی مخلوط شوند, سپس هویج  رنده شده, همراه با گردوی خرد شده را به مواد کیک هویج و گردو اضافه میکنیم و دوباره آرام هم می زنیم تا یکدست شود.

فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه گرم میکنیم, سپس قالب کیک را چرب و آرد پاشی میکنیم, میتوانید از کاغذ روغنی یا کاغذ شیرینی پزی هم استفاده کنید.

۴. مواد کیک را درون قالب ریخته و در فر به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.

۵. قبل از بیرون آوردن از فر ابتدا با یک خلال دندان یا چاقو درون کیک فرو میبریم اگر مواد به آنها نچسبید کیک شما آماده هست.

۶. برای طلایی شدن روی کیک یتوانید به مدت سه دقیقه در داخل فر و با شعله گریل داخل فر قرار دهید.