آنچه در مورد محصولات لبنی پس از عدم تحمل لاکتوز (و اجتناب از لاکتوز) در 15 سال گذشته آموختم. : تغذیه

آنچه در مورد محصولات لبنی پس از عدم تحمل لاکتوز (و اجتناب از لاکتوز) در 15 سال گذشته آموختم. : تغذیه


من می خواستم این پست را در مورد عدم تحمل لاکتوز (نه حساسیت به شیر) انجام دهم به این امید که افرادی که اخیراً متوجه شده اند که عدم تحمل لاکتوز دارند یا می خواهند سعی کنند از لاکتوز اجتناب کنند ، خود را از استرس نجات دهند و همان اشتباهاتی را که من در مورد آن انجام دادم ، مرتکب نشوند. 15 سال گذشته

عدم تحمل لاکتوز چیست؟

وقتی بدن ما قند موجود در شیر به نام لاکتوز را تجزیه نمی کند.

بدن ما از آنزیمی به نام لاکتاز برای تجزیه قند استفاده می کند تا بتوانیم آن را در بدن خود جذب کنیم. اما افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز لاکتاز کافی ندارند. در روده کوچک تولید می شود.

حدود 40 درصد از افراد از 2 سالگی به لاکتوز حساسیت ندارند و می توانند باعث ایجاد گازهایی مانند گاز معده ، نفخ و اسهال شوند.

بسیاری از مردم نمی دانند که افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز می توانند انواع مختلفی از شیر را بدون عوارض جانبی بد داشته باشند.

به عنوان مثال: Cheddar Extra Mature ، Parmigiano Reggiano ، Comté همه پنیرهای گاوی سفتی هستند که (اگر به اندازه کافی سن داشته باشند) لاکتوز بسیار کمی نسبت به شیر ، کره یا پنیر گاوی نرم دارند. این به این دلیل است که روند پیری لاکتوز را به اسید لاکتیک تبدیل می کند.

https://www.nutrition.org.uk/nutritionscience/allergy/lactose-intolerance.html؟start=2

شما آن را به ویژه با پارمیگانا ریگژیانو بسیار قدیمی مشاهده می کنید – کریستال های کوچکی که نشانه های این تبدیل را تشکیل می دهند.

پنیرهای دیگر آنهایی هستند که با شیر بز ، شیر گوسفند یا شیر گاومیش تهیه می شوند ، شیر کمتری به لاکتوز دریافت کرده اند ، اما به دلیل ترکیب متفاوت پروتئین و چربی ، شواهد حدیثی نشان می دهد که این شیر در پنیر آنها به راحتی قابل هضم است.

https://www.healthline.com/nutrition/does-goat-milk-have-lactose#lactose-in-goat-milk

البته اگر به شیر حساسیت دارید ، نمی توانید از هیچ یک از این پنیرها یا لبنیات استفاده کنید ، و افرادی که به عدم تحمل شدید مبتلا هستند باید از مصرف لبنیات خودداری کنند ، اما ارزش این را دارد که به دوستان خود که به لاکتوز حساسیت دارند ، اطلاع دهید که تنوع زیادی وجود دارد. پنیر با توجه به این که آنها (احتمالاً) می توانند به خوبی هضم شوند.

با سلام و احترام ، یک پنیر غیرقابل تحمل لاکتوز متعصب است.

سلب مسئولیت: من متخصص تغذیه یا پزشک نیستم ، قبل از ایجاد هرگونه تغییر در رژیم غذایی خود ، باید با پزشک خود مشورت کنید.

همچنین می توانید در مورد همه مطالعات جذابی که در مورد شیر بز انجام شده است و مقایسه آن با شیر دیگر در اینجا بخوانید:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29153153/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*