آیا آبی که ماکارونی گندم کامل پخته اید مقداری از مواد مغذی را از دست می دهد؟ : تغذیه

آیا آبی که ماکارونی گندم کامل پخته اید مقداری از مواد مغذی را از دست می دهد؟ : تغذیه


به طور کلی هنگام پخت ماکارونی ، آن را در آب بیشتری نسبت به نیاز خود می پزید و بعد از پخت ماکارونی آب باقی مانده را می نوشید (حداقل در ایتالیا) ، اما طبق برچسب تغذیه پاستای سبوس دار Barilla ، 100 گرم آن دارید.

– 45٪ RDI فسفر

– آهن 21 درصد

– 24 درصد منیزیم

– روی 21 درصد

از دست دادن مواد مغذی در فاضلاب؟ آیا ماکارونی باید به اندازه کافی در آب پخته شود تا بتواند همه چیز را جذب کند؟ من تا به حال نشنیده ام که کسی آن را به این شکل بپزد ، اما شاید اینطور باشد.

نظر شما چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*