آیا اسفناج / سبزیجات برگ دار ، محتوای تغذیه ای گلدان را کاهش می دهد؟ : تغذیه

آیا اسفناج / سبزیجات برگ دار ، محتوای تغذیه ای گلدان را کاهش می دهد؟ : تغذیه


سلام دوستان،

من می دانم که اگر اسفناج را با روشی مانند آشپزی بپزید ، می توانید محتوای تغذیه ای آن را کاهش دهید. من فرض می کنم که این امر به این دلیل است که برخی از مواد مغذی از آنجا عبور می کنند و آب منحرف می شود و مصرف نمی شود.

من امروز دال تهیه کردم و مقدار کمی اسفناج اضافه کردم و اجازه دادم 30 دقیقه در تابه بپزد. فکر می کردم از آنجا که مایع و اسفناج در قابلمه باقی می مانند ؛ محتوای تغذیه تا حد زیادی بدون تغییر است.

آیا این درسته؟ لطفا توضیح بده. لطفا توضیح بدهید. لطفا توضیح دهید.

Xx

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*