آیا بین طعم خوب و خواص آن برای بدن ما همبستگی وجود دارد؟ : تغذیه

آیا بین طعم خوب و خواص آن برای بدن ما همبستگی وجود دارد؟ : تغذیه


اگر ما افراط های آشکار مانند خوردن پری یا خوردن شیرینی را حذف کنیم ، آیا حوزه ای از غذا وجود دارد که در آن این قاعده طعم = رفاه اعمال می شود؟ من می بینم که این نیز می تواند مشکل ساز باشد زیرا غذاهایی که طعم آن چندان خوب نیست ، می توانند با افزودن مواد اضافی مزه خوبی داشته باشند. شاید این قانون در مورد غذاهای فرآوری شده به تنهایی صدق می کند؟ به عنوان مثال ، من نمی توانم عدس را تحمل کنم و شروع به جویدن می کنم ، اما آنها را به اندازه کافی با غذاهای دیگر ، سس ها ، ادویه جات ترشی جات ترکیب می کنم ، شروع به دوست داشتن می کنم. اما آیا منطقی است که به سلیقه من گوش دهم و عدس نخورم؟ آیا تا به حال شرایطی پیش آمده است که طعم یک روش مطمئن برای تعیین سلامت غذا باشد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*