آیا بین مصرف قندهای طبیعی از میوه و افزودن قند تا زمانی که شکر با فیبر و سایر مواد مغذی ترکیب شود ، تفاوت خاصی وجود دارد؟ : تغذیه

آیا بین مصرف قندهای طبیعی از میوه و افزودن قند تا زمانی که شکر با فیبر و سایر مواد مغذی ترکیب شود ، تفاوت خاصی وجود دارد؟ : تغذیه


یک مثال خاص چیزی شبیه به Assure خواهد بود. یک نوشیدنی تضمین شده به اندازه قند موجود در یک سیب متوسط ​​قند اضافه کرده است. به همین دلیل ، مقدار زیادی از آن به دست می آید. با این حال ، از همه چیزهایی که خوانده ام ، تنها توضیحی که پیدا می کنم این است که چرا شکر و میوه برای شما بهتر از قند اضافه شده است ، زیرا میوه با فیبر و سایر مواد مغذی ترکیب شده است ، که باعث کند شدن جذب گلوکز می شود ، یعنی شما اینطور نیستید. افزایش شدید انسولین اگر این واقعیت دارد ، آیا واقعاً تفاوت بین مصرف بیمه و مصرف میوه وجود دارد؟ ضمانت پروتئین ، چربی و فیبر (حداقل برخی از آنها) اضافه شده است تا با این موارد ترکیب شود.

یک اتهام در اینجا این است ، من متوجه می شوم که امنیت هیچ آنتی اکسیدانی ندارد که یک میوه داشته باشد.

این مشکل قند من را گیج می کند زیرا می بینم مردم می گویند قند باید محدود شود اما میوه ها خوب و استثنا هستند. این برای من چندان منطقی نیست. آیا باید قندم را محدود کنم یا نه؟ حتی اگر با فیبر و سایر مواد مغذی همراه باشد ، آیا نباید همیشه آن را در مقطعی محدود کنید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*