آیا دانه ها پس از پخت در فر هنوز ارزش غذایی خود را حفظ می کنند؟ : تغذیه

آیا دانه ها پس از پخت در فر هنوز ارزش غذایی خود را حفظ می کنند؟ : تغذیه


من یک دستور نان / کیک کوچک با کتان ، چیا ، تخمه آفتابگردان و تخم کدو (به اضافه یک تخم مرغ ، روغن زیتون ، بادام آسیاب شده و کمی شکر قهوه ای) تهیه کردم. من آن را ایجاد کردم تا من و شریکم به راحتی بتوانیم دوز “Super Som” خود را هر روز بدون شکست دریافت کنیم. یک قرص نان یک هفته طول می کشد. با این حال ، من هرگز بررسی نکرده ام که آیا دانه ها را به این روش می پزم و مواد مغذی آنها را از بین می برم. آیا شنیدن افکار عالی خواهد بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*