آیا رنگ خوراکی مصنوعی برای کودکان بی خطر است؟ در اینجا چیزی است که باید بدانید.

آیا رنگ خوراکی مصنوعی برای کودکان بی خطر است؟ در اینجا چیزی است که باید بدانید.


آیا رنگ های غذایی برای کودکان مضر است؟ آیا رنگ مصنوعی کودکان را بیش فعال می کند؟ در اینجا حقایقی وجود دارد که باید بدانید!

آیا فرزند شما تا به حال دارای یک زبان آبی به رنگ آب نبات چوبی یا لب های آغشته به صورتی بوده است؟ و آیا تا به حال احساس نگرانی کرده اید که آیا رنگهای روشن و رنگی بی ضرر هستند یا مضر – مخصوصاً پس از خواندن مطالب وحشتناک در مورد رنگها به صورت آنلاین؟

من هم چنین احساسی داشتم. رنگ های خوراکی مدت ها بحث برانگیز بوده و هنوز بحث ، سردرگمی و اطلاعات غلط پیرامون آنها وجود دارد. بنابراین من برای دستیابی به پاسخ هایی که همه ما به آن نیاز داریم ، وارد تحقیق شدم.

رنگ خوراکی مصنوعی چیست؟

دو نوع رنگ برای غذا و نوشیدنی وجود دارد:

  1. رنگهای غذایی مصنوعی آنها رنگهای مصنوعی هستند و بیش از 150 سال است که در مواد غذایی موجود هستند. نه رنگ مصنوعی برای استفاده در غذاهای FDA تأیید شده است ، اما رنگهای قرمز 40 ، زرد 5 و زرد 6 رنگهایی هستند که بیشتر روی برچسب ها مشاهده می کنید.
  2. رنگهای غذایی طبیعی آنها معمولاً از گیاهان شامل سبزیجات و میوه ها ، مانند آب چغندر (قرمز یا صورتی) و زردچوبه (زرد) گرفته می شوند.

چگونه می توان فهمید که یک محصول حاوی رنگ است؟

لیست مواد تشکیل دهنده را بررسی کنید. همه رنگهای غذایی مصنوعی باید با نام به همراه رنگ به همراه یک عدد (مانند “قرمز 3” یا “آبی 2”) ذکر شوند. اگر محصول حاوی رنگهای طبیعی باشد ، ممکن است در لیست مواردی مانند “عصاره پاپریکا (رنگ)” آمده باشد. در اینجا بخش دشوار اما مهم وجود دارد: اگر فقط “رنگهای مصنوعی” یا “رنگ اضافه شده” را در لیست مواد تشکیل دهنده مشاهده می کنید ، در واقع به این معنی است که حاوی رنگ طبیعی است – و در این مورد ، “مصنوعی” به این معنی است که رنگی اضافه شده است که در اصل وجود نداشت.

برچسب مواد تشکیل دهنده با رنگهای غذایی مصنوعی

چه غذاهایی رنگ غذایی مصنوعی دارند؟

غذاهایی که دارای رنگ طبیعی نیستند (به شیرینی و نوشیدنی های رنگارنگ فکر کنید) اغلب حاوی رنگ های مصنوعی هستند. اما رنگهای مصنوعی را می توان در برخی از مکانهای شگفت انگیز مانند وافل یخ زده ، ترشی ، سس سالاد ، بستنی کیک وانیلی و مارشمالو سفید نیز یافت.

در ایالات متحده ، ما میزان رنگهای غذایی مصنوعی را بیش از پنج برابر سال 1950 افزایش می دهیم. و کودکان رنگ غذا بسیار بیشتر از بزرگسالان مصرف می کنند. این امر منطقی است زیرا بسیاری از “غذاهای بچه” اغلب با رنگ ها مانند غلات رنگی روشن و نوشیدنی های میوه ای تهیه می شوند. غذاها و نوشیدنی های رنگارنگی که کودکان بیشتر مصرف می کنند ، به گفته محققان، بودن:

  • نوشیدنی های با طعم میوه
  • گلس و گلس
  • چرم میوه / آدامس تنقلات میوه ای
  • جوش شیرین
  • تزئینات سردکن و پخت (مانند آبپاش)
  • موسلی
  • ماست

رنگ غذا در دارو چطور؟

حتی اگر غذاهای حاوی رنگ نمی خرید ، داروی فرزند شما ممکن است حاوی آنها باشد. رنگها معمولاً برای ایجاد داروهای طعم دار مانند رنگ مناسب (مانند دارویی با طعم انگور که بنفش است) اضافه می شوند.

در مطالعه ای که در سم شناسی مواد غذایی و شیمیایی، محققان میزان رنگ آمیزی مواد غذایی و مکمل ها برای کودکان و داروها را اندازه گیری کردند. آنها دریافتند که ویتامین ها و قرص ها منبع مهمی از رنگ برای کودکان نیستند. اما شربت های مسکن و شربت های سرفه / سرماخوردگی / آلرژی – در برخی موارد ، در سطوح بالاتر از “پذیرش قابل قبول” FDA قرار داشتند.

در واقع ، آنها دریافتند که مصرف قرمز هیچ. 40 می تواند دو برابر میزان قابل قبول برای برخی از مسکن ها و سه برابر میزان قابل قبول برای برخی از سرفه ها / سرماخوردگی ها / شربت های آلرژی باشد. بنابراین اگر می خواهید از رنگ ها اجتناب کنید ، برچسب داروها را بخوانید ، به دنبال گزینه های بدون رنگ برای داروهای بدون نسخه باشید و از داروساز خود در مورد داروهای تجویزی سوال کنید.

آیا رنگهای غذایی واقعاً از نفت ساخته شده اند؟!

بله ، اما این همان خوردن روغن نیست – چه تاکتیک ترسناکی را می توانید در بیرون مشاهده کنید. خیلی پیچیده تر از این حرفاست. نفت منبع غنی کربن ، هیدروژن و اکسیژن است ، بنابراین این مولکول ها از نفت استخراج می شوند ، تصفیه شده و برای استفاده در غذا و نوشیدنی ها به پودر یا مایعات تبدیل می شوند. به نظر می رسد یک فرایند دیوانه کننده است ، اما محصولات دیگری که احتمالاً به طور مرتب از آنها استفاده می کنید – مانند برخی از ویتامین ها ، لثه ها و داروها – با مولکول های یکسانی ساخته شده از نفت ساخته می شوند.

برای مشاهده پاسخ به پایین بروید!

آیا رنگ مصنوعی مواد غذایی مضر است؟

FDA می گوید می گوید رنگ های خوراکی – مانند همه افزودنی های غذایی که آنها تأیید کرده اند – بی خطر هستند. اما FDA اقدامات احتیاطی را انجام می دهد:

  • زرد 5 می تواند باعث خارش و کهیر در برخی افراد شود.
  • عصاره کارمین / کوچینال ، رنگ قرمز حشرات ، می تواند برای برخی افراد واکنش آلرژیک ایجاد کند. بنابراین این رنگ ، حتی اگر یک رنگ “طبیعی” باشد ، همیشه به طور خاص در لیست مواد تشکیل دهنده ذکر می شود.
  • رنگهای مصنوعی می توانند بر رفتار برخی از کودکان تأثیر بگذارند. FDA می گوید در حالی که شواهد نشان می دهد اکثر کودکان هیچ اثر منفی ندارند ، برخی از کودکان ممکن است به آنها حساس باشند.

مرکز حفاظت از مصرف کننده برای علم در جهت منافع عمومی (CSPI) همچنین ادعا می کند که رنگ زرد 5 و زرد 6 (دو مورد از رایج ترین رنگهای غذایی) ممکن است آلوده به بنزیدین ، ​​ترکیبی مرتبط با سرطان باشد. با وجود اینکه FDA در حال آزمایش بنزیدین است ، CSPI می گوید محدودیت های ایمن تعیین شده برای کودکانی که بیشتر رنگ می خورند و بدن کوچکتری دارند مناسب نیست.

آیا رنگ های غذایی مصنوعی کودکان را بیش فعال می کند؟

دهه هاست که محققان رنگ های مصنوعی مواد غذایی و رفتارهای کودکان را مورد مطالعه قرار داده اند. در دهه 1970 ، Ben Feingold متخصص آلرژی کودکان رژیم غذایی را برای مسائل رفتاری و توجه در کودکان ایجاد کرد ، رنگ ها را مخلوط کرد (به علاوه سایر مکمل های غذایی مانند شیرین کننده های مصنوعی و برخی از مواد نگهدارنده) که برخی از والدین هنوز از آن استفاده می کنند.

از آن زمان ، چندین مطالعه نشان داده است که چگونه این ارتباطات احتمالی بین رنگها و رفتارها وجود دارد:

  • تجزیه و تحلیل مطالعات در سال 2012 به این نتیجه رسیدند که تقریباً هشت درصد از کودکان مبتلا به ADHD علائم ایجاد یا تشدید شده توسط رنگ ها را دارند. هشت درصد از کل کودکان تشخیص داده شده در ایالات متحده برای این کار می کنند تقریبا نیم میلیون این می تواند تحت تأثیر رنگها قرار گیرد.
  • Eng 2007 مطالعه انگلستان دریافتند که بخشی از کودکان خردسال (از جمله کودکانی که تشخیص ADHD ندارند) در عرض یک ساعت پس از نوشیدن یک نوشیدنی رنگی بی عدالتی ، تکانشگری و بیش فعالی را نشان دادند. (این مطالعه توسط برخی مورد انتقاد قرار گرفته است زیرا این نوشیدنی همچنین حاوی مواد نگهدارنده است که می تواند بر کودکان نیز تأثیر بگذارد.)
  • گزارش جدیدی از EPA کالیفرنیا نتیجه گرفت که رنگهای غذایی مصنوعی می تواند منجر به بیش فعالی و سایر مشکلات عصبی رفتاری مانند بی عدالتی و بیقراری در برخی از کودکان شود – و به نظر می رسد که کودکان در حساسیت خود نسبت به رنگهای غذایی متفاوت هستند.
آب میوه برای بچه ها

چرا برخی از کودکان به رنگ غذا حساس هستند (و برخی دیگر نه)؟

هیچ کس به طور قطعی نمی داند ، اما محققان چند نظریه ارائه کرده اند:

  • رنگ ها می توانند باعث آزاد شدن هیستامین از سلول ها شوند که می تواند بر مغز تأثیر بگذارد.
  • رنگ ها می توانند از روده به بدن نشت کنند (مفهوم کلی “روده نشت کننده” بحث برانگیز است).
  • غذاهای طعم دار تمایل بیشتری برای پردازش دارند و کودکان ممکن است به رژیم غذایی کاملاً مفید و فوق العاده پردازش شده پاسخ دهند.

چقدر رنگ برای بچه ها زیاد است؟

محققان می گویند کودکان و مطالعات بیشتر به 50 میلی گرم یا بیشتر رنگ پاسخ داده اند (اگرچه برخی از کودکان کمتر پاسخ دادند). در اینجا مقادیر در هر وعده و چند نوشیدنی معمولی آمده است (منبع: میزان رنگ های مصنوعی مواد غذایی و نوشیدنی های معمول مصرفی و پیامدهای رفتاری احتمالی برای مصرف در کودکان):

  • لیموناد صورتی به وقت کشور: 0.2 میلی گرم
  • لیمو لیمو Gatorade: 3.4
  • سبز پانچ هاوایی: 19 میلی گرم
  • پرتقال پاوارد: 22.1 میلی گرم
  • پرتقال له: 33.6 میلی گرم
  • توت فرنگی نارنجی سان دی: 41.9 میلی گرم

در اینجا مقادیر در هر وعده و برخی از غذاهای رایج (منبع: مقدار رنگهای مصنوعی مواد غذایی و قندهای اضافی و غذاها و شیرینی هایی که معمولاً کودکان مصرف می کنند):

  • نوار توت فرنگی NutriGrain: 2.5 میلی گرم
  • میوه جات (1 کیسه): 3.7 میلی گرم
  • Red Fla-vor-Ice Ice Pop: 3.8 میلی گرم
  • گلس نعناع خامه ای Coldstone (1 پیمانه): 6.0 میلی گرم
  • مخلوط کیک مخملی Red Duncan Hines: 9.5 میلی گرم
  • مایع گیلاس PopTart: 10.1 میلی گرم
  • Jell-O نارنجی: 12.2 میلی گرم
  • کراکر پنیر و کره بادام زمینی (8 عدد کراکر): 14.4 میلی گرم
  • حلقه های میوه: 14.6 میلی گرم
  • کیسه میوه: 19 میلی گرم
  • Red Slushie (کوچک): 22.4 میلی گرم
  • کوکی های ویفر توت فرنگی (3): 24.2 میلی گرم
  • Skittles (1 بسته): 33.3 میلی گرم
  • تریکس: 36.4 میلی گرم
  • Cap’n Crunch اوپ همه توت ها: 41.3 میلی گرم

آیا این رنگها در اتحادیه اروپا ممنوع نیست؟

خیر ، اما برچسب های هشدار دهنده روی محصولات وجود دارد. آژانس استانداردهای غذایی (نسخه اتحادیه اروپا از FDA) در سال 2010 برچسب های هشدار دهنده را برای استفاده از محصولات حاوی رنگ آغاز کرد. برچسب هشدار دهنده می گوید: “ممکن است بر فعالیت و توجه کودکان تأثیر منفی بگذارد”. بسیاری از شرکت ها برای جلوگیری از برچسب های هشدار دهنده به رنگ های طبیعی (مانند آب چغندر و آناتتو) روی آورده اند.

در سال 2011 ، FDA در مورد نیاز به برچسب های هشداردهنده مشابه در ایالات متحده رای داد ، اما تصمیم گرفت که شواهد کافی وجود ندارد (رای مخالف به برچسب ها 8-6 بود-به هیچ وجه به اتفاق آرا). این کمیته گفت تحقیقات بیشتری باید در مورد این که رنگهای غذایی برای کودکان بی خطر است یا نه انجام شود. سناتور ایالت کالیفرنیا اخیراً لایحه ای را معرفی کرد برچسب های هشدار دهنده بر روی غذاها و نوشیدنی های رنگی در کالیفرنیا نیاز دارد.

چرا همه شرکت ها از رنگ های طبیعی استفاده نمی کنند؟

رنگهای مصنوعی ارزان تر هستند ، استفاده از آنها راحت تر است و رنگ ثابت تری به دست می آورند. از آنجا که رنگهای طبیعی از گیاهان می آیند ، تنوع بیشتری دارند و رنگها کمتر زنده و ظریف تر هستند.

آیا باید از رنگ های مصنوعی غذا اجتناب کرد؟

برخی از والدین از افزودنی هایی مانند رنگ های مصنوعی مواد غذایی و شیرین کننده های مصنوعی اجتناب می کنند و این یک انتخاب معتبر است. رنگها در غذا جز رنگ هیچ کاربردی ندارند-و بیشتر شرکتها به دلیل تقاضای مصرف کنندگان به رنگهای گیاهی تغییر می دهند. بنابراین یافتن نسخه های رنگی طبیعی از چیزهایی مانند ماست با طعم میوه راحت تر از همیشه است.

اگر از خود می پرسید که آیا رنگها بر رفتار فرزند شما تأثیر می گذارد یا نه ، آنها را حذف کنید و ببینید آیا تفاوت را مشاهده می کنید. من با والدینی صحبت کرده ام که پس از اجتناب از رنگ آمیزی متوجه تغییر شده اند و سایر افرادی که چنین تغییری نکرده اند.

این کاری است که من انجام می دهم

شخصا ، من تمایلی به خرید محصولاتی ندارم که حاوی رنگ هستند زیرا جایگزین های رنگ طبیعی زیادی وجود دارد. اما من در مورد کیک تولد در مهمانی یا گاهی بستنی نیز استرس ندارم. اگر فکر می کردم بچه های من به رنگ ها حساس هستند ، کارها را متفاوت انجام می دادم.

آیا کودکان مبتلا به ADHD باید از هوس خوردن اجتناب کنند؟

برخی از کودکان مبتلا به ADHD ممکن است از رژیم غذایی رنگارنگ سود ببرند. دیگران ممکن است هیچ تفاوتی را تجربه نکنند. در این باره بیشتر بخوانید: آیا رژیم غذایی برای ADHD وجود دارد که واقعاً م worksثر باشد؟

من این کاپ کیک ها را با رنگ خوراکی طبیعی تهیه کردم ، آنها عالی بودند!

چگونه می توان محصولات بدون رنگ مصنوعی مواد غذایی را پیدا کرد؟

مجموعه ای از محصولات غذایی با رنگ طبیعی را بررسی کنید.

آیا می توانم رنگ غذایی طبیعی خودم تهیه کنم؟

آره! اینجا اند 3 روش برای تهیه یخ رنگی طبیعیبه و در اینجا دستور تهیه آن وجود دارد فراستینگ توت صورتی رنگ طبیعیبه



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*