آیا غذاهای کامل حاوی نشاسته مقاوم (مانند سیب زمینی شیرین ، جو دوسر) کالری کمتری دارند؟ : تغذیه

آیا غذاهای کامل حاوی نشاسته مقاوم (مانند سیب زمینی شیرین ، جو دوسر) کالری کمتری دارند؟ : تغذیه


من کمی با نقاط قوت مقاوم هستم. من می دانم که نشاسته مقاوم کالری کمتری نسبت به نشاسته معمولی دارد و می دانم که نشاسته مقاوم هنگام پخت غذا تجمع می یابد و سپس کاملاً سرد می شود (انگار خیلی خام است؟). بنابراین اگر یک سیب زمینی شیرین آب پز دارید که سرد شده است ، آیا کالری کمتری نسبت به زمانی که تازه پخته و داغ است دارید؟

من فکر می کنم این را یک بار در نظر خواندم ، اما در مورد نحوه کار آن گیج شده ام. وقتی در گوگل جستجو می کنم ، اساساً فقط به من می گویند نشاسته مقاوم کالری کمتری دارد ، اما در مورد آنچه در واقع در محتوای کالری مواد غذایی در طول این فرآیند اتفاق می افتد ، چندان اهمیتی ندارد.

حتی اگر من اینجا هستم – چقدر خوب “کاملاً خنک” است؟ دمای اتاق؟ فریگو کال؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*