آیا می توان “ناسالم بودن” غذا را مقایسه کرد؟ : تغذیه

آیا می توان “ناسالم بودن” غذا را مقایسه کرد؟ : تغذیه


من نمی دانم آیا روشهای عینی برای مقایسه ناسالم بودن غذا وجود دارد؟ به عنوان مثال ، یک غذا دارای چربی بیش از حد است در حالی که غذای دیگر دارای نمک یا شکر بیش از حد است. هر دو برای سلامتی مضر هستند اما کدام بدتر است؟

یا خوردن بیش از حد گوشت قرمز را با خوردن بیش از حد شمشیر ماهی (که محتوای جیوه بالایی دارد) مقایسه کنید. من فکر می کنم مردم هر روز انتخاب های زیادی برای یافتن غذای خوب با قیمت مناسب انجام می دهند ، اما مواد آن را بخوانید (بیشتر چیزها شامل 50 ماده است) و اطلاعات زیادی در مورد آنچه که سالم است و نمی تواند گیج کننده باشد مورد بمباران قرار می گیرد. خوب است اگر راهی برای مقایسه مقداری شربت ذرت با فروکتوز بالا در شیرینی و شیرینی وجود داشته باشد. سپس به راحتی می توانید گزینه ناسالم را انتخاب کنید ، به خصوص اگر بودجه ای دارید که گزینه های آن به ندرت بسیار خوب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*