آیا همه غذاهای بدون چربی بیش از حد تولید می شوند؟ : تغذیه

آیا همه غذاهای بدون چربی بیش از حد تولید می شوند؟ : تغذیه


من یک سالاد مرغ کم چرب با ماست یونانی کم چرب یک لیوان سس مایونز درست کردم. تنها قند موجود در آن کمی عسل بود. وقتی دوستم را امتحان کردم از من انتقاد کرد که می خواهم نسخه چربی داشته باشم و گفت که چربی کامل سالم تر است. استدلال او این بود که غذاهای بدون چرب “بیش از حد فرآوری شده” هستند. وقتی صحبت از غذاهای بدون چربی می شود مانند کوکی های بدون چربی یا به طور کلی غذاهای بدون چربی. وقتی از او پرسیدم که فرآوری ماست بدون چربی به نظر او چگونه آن را ناسالم می کند ، پاسخ خوبی نداشت ، فقط احساس می کرد مواد مغذی را از بین می برد.

آیا باید از همه غذاهای فاقد چربی اجتناب شود یا فقط محصولات بسیار فرآوری شده و پر قند هستند؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*