آیا کربوهیدرات ها به خوبی با چربی های حیوانی یا چیزهای دیگر ترکیب نمی شوند؟ : تغذیه

آیا کربوهیدرات ها به خوبی با چربی های حیوانی یا چیزهای دیگر ترکیب نمی شوند؟ : تغذیه


به نظر می رسد در مطالعه تغذیه من ، دو مکتب فکری برجسته وجود دارد که هر دو طرفدار غذاهای کمتر فرآوری شده یا کامل هستند.

  1. مکتب فکری گیاهی که بسیاری از بیماریها را بیش از حد فراورده های حیوانی ایجاد می کند. و هنگامی که مردم محصولات حیوانی را کاملاً قطع کرده اند ، بیماری های آنها برعکس می شود. (رادیکال ترین مثال ، کار کمپنر در درمان افراد مبتلا به دیابت ، بیماری های کلیوی ، فشار خون بالا و نارسایی قلبی با خوردن فقط برنج سفید و میوه و شکر است)

  2. ketosis یا مکتب فکری به سبک سرخپوشان ، که در مورد مزایای بسیاری از چربی های با کیفیت خوب از محصولات حیوانی هنگام رشد بید بحث می کند و شک در مورد مصرف غلات یا در برخی موارد همه کربوهیدرات ها. و من از بسیاری از افرادی که از رژیم غذایی کتو استفاده می کنند ، هنگامی که کربوهیدرات ها را تا حد امکان حذف می کنند ، استفاده می کنند ، کالری بیشتری از چربی های کره ، تخم مرغ و گوشت دریافت می کنند (به نظر می رسد مطالعاتی در این زمینه وجود داشته است که معکوس شده است). نارسایی قلبی و دیابت).

س Myال من این است که به نظر می رسد حذف کربوهیدرات ها یا حذف کامل چربی های حیوانی مزایایی دارد ، آیا چیزی در مورد این دو مورد وجود دارد که در بدن ما به خوبی ترکیب نمی شوند؟ یا فقط پردازش بیش از حد آنها باعث می شود همه چیز ناسالم شود (مانند غلات / شیر ، همبرگر و پیتزا)؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*