اهمیت اندازه گیری در آشپزی – اندازه های خود را بشناسید!

آیا اندازه گیری فنجان یا قاشق مهم است؟ شاید شما کسی را بشناسید که طرفدار آشپزی است و به نظر شما اینطور به نظر می رسد که او فقط مواد را به چپ و راست می اندازد و تا-دا! نتیجه آن چیزی است که به سادگی خوش طعم است. شما تعجب می کنید که آیا این جادو است یا نه، و این باعث می شود در مورد اهمیت اندازه گیری دقیق در طول پخت و پز فکر کنید. پاسخ به این سوال تعجب آور است: بسیار مهم است. اگر نمی توانید اندازه گیری کنید، انتظار داشته باشید که نتایج شما متوسط ​​تا وحشتناک باشد. آشپزی علم است. از مخلوط کردن خمیر گرفته تا سبزیجات سرخ کردنی، شما در حال ایجاد واکنش های شیمیایی خوشمزه هستید. تعادل دقیق کربوهیدرات ها، چربی ها و مایعات منجر به یک شاهکار می شود.

نمک زیاد یا قرار دادن بیش از حد جوش شیرین در کلوچه ها می تواند طعم آن را از بین ببرد. مافین ها طعم ملایم و بی مزه ای خواهند داشت. اگر مبتدی هستید، باید توجه بیشتری به اندازه گیری شود. موفقیت و رضایت شما در آینده به نسخه دقیق دستور غذا بستگی دارد.

وقتی با مهارت خود در آشپزی راحت باشید، احتمالاً انگیزه خواهید داشت که چیزهای مختلف را امتحان کنید. ممکن است بخواهید چند تکه شکلات را در یک دستور غذای معمولی کره بادام زمینی بریزید، یا کرن بری را با آجیل در کوکی های جو دوسر جایگزین کنید، یا اسپند را با بادام زمینی جایگزین کنید. همه این روش‌ها بدیع و خوب هستند، اما ابتدا باید مهارت اندازه‌گیری را به‌دست آورید و کامل کنید.

اول از همه، به تجهیزات اندازه گیری نیاز دارید. یک شروع آسان برای مبتدیان می تواند یادگیری نحوه استفاده از قاشق های اندازه گیری باشد. قاشق‌های اندازه‌گیری اغلب در مجموعه‌ای از چهار تا شش قاشق عرضه می‌شوند که اندازه هر یک از یک چهارم قاشق چای‌خوری تا یک قاشق غذاخوری است. هنگام اندازه گیری مایعات، برای اندازه گیری دقیق، قاشق را تا لبه پر کنید. برای مواد خشک مانند آرد، آن را بردارید و لبه قاشق را با چاقو یا یک جسم صاف بتراشید تا به سطح لبه آن برسد. لیوان های اندازه گیری در دو نوع درجه بندی شده و شیشه ای عرضه می شوند. پیمانه های درجه بندی شده حاوی حدود ۴ تا ۶ فنجان در یک مجموعه هستند و برای اندازه گیری مواد خشک مانند شورتنینگ استفاده می شوند. لیوان های اندازه گیری شیشه ای دارای یک، دو یا چهار فنجان هستند و برای اندازه گیری مایعات استفاده می شوند. هنگام استفاده از مایع غلیظ مانند شربت ذرت، داخل فنجان ها باید با روغن های مخصوص پخت و پز پاشیده شود تا به داخل آن نچسبد و راحت تر جدا شود.

یکی از روش‌های اندازه‌گیری مواد خشک این است که مواد را روی یک قاشق بریزید و داخل فنجان بریزید. پس از آن، ظرفی با سطح صاف بردارید و آن را صاف کنید. این به شما اندازه گیری دقیق یک فنجان را می دهد. با این حال، اگر دستور غذا به شما می گوید که یک فنجان انبوه اضافه کنید، نباید آن را صاف کنید و مواد را به همراه تپه اضافی روی آن اضافه کنید. هنگام اندازه گیری مایع، همیشه از یک لیوان اندازه گیری شیشه ای استفاده کنید. برای خواندن دقیق مواد مایع، فنجان را روی یک سطح صاف قرار دهید و اندازه را در سطح چشم بخوانید.