با دستور پخت آش جو ساده و خوشمزه خانگی آشنا شوید|مجله هشتپا


طرز تهیه آش جو

 

آش جو یک غذای خوشمزه است که بیشتر در فصل پاییز و زمستان که هوا خنک و سرد است تهیه میشود, آش جو هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان یک غذای کامل تهیه میشود وسرشار از انواع ویتامین ها میباشد که به تقویت سیستم دفاعی بدن در برابر بیماری ها کمک میکند.

 

مواد لازم آش جو

 

جو پوست کنده    ۱.۵ پیمانه

نخود و لوبیا   ۱.۲ پیمانه

عدس   ۱.۲ پیمانه

پیاز  ۲ عدد بزرگ

فلفل سیاه و زردچوبه و نمک   به مقدار لازم

سبزی آشی   ۲۵۰گرم

نعناع خشک   ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه آش جو

 

نخود و لوبیا سفید (اگر دوست داشتید میتوانید از لوبیا چیتی هم استفاده کنید)  تمامی حبوبات را از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید و بپزید.

عدس را به مدت چند ساعت خیس کنید و سپس بگذارید کمی بپزد.

جو را یک الی دو ساعت از قبل خیس میکنیم

درون قابلمه پیاز را خرد کنید و با روغن کمی تفت دهید, نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم سپس جو را به آن اضافه کنید .

در مرحله بعد قابلمه تا نیمه با آب جوشیده پر کنید و اجازه دهید تا شروع به غل زدن کند سپس شعله را کم میکنیم و اجازه میدهیم تا به مدت ۲ ساعت جو خوب بپزد.

بعد از مدت زمان سپری شده برای پخت جو حبوبات و عدس و سبزی آش را اضافه کنیم و هم میزنیم تا آش جو دوباره شروع به غل زدن کند و ریز بجوشد تا تمامی مواد به خوبی بپزند

چند دقیقه بعد از پخت آش درون روغن مقداری نعنا خشک ریخته و کمی تفت میدهیم سپس به آش جو اضافه میکنیم,به مقدار لازم نمک اضافه میکنیم و طعم آش را میچشیم تا شور نشود.

در انتها درب قابلمه را میگذاریم تا آش کاملا بپزد و غلیظ شود و به اصطلاح جا بیوفتد,سپس شعله گاز راخاموش کرده و اجازه میدهیم تا آش جو کمی خنک شود و درون یک ظرف میریزیم و با کشک و نعنا داغ و پیاز داغ تزیین میکنیم.

 

اگه از این مقاله راضی بودید امتیاز دهید:)