جو دوسر پخته سالم (کدو تنبل!) – کات غذای واقعی می خورد

جو دوسر پخته سالم (کدو تنبل!) – کات غذای واقعی می خورد


این بلغور جو دوسر پخته شده بهترین راه برای تهیه همه طعم های فصلی مورد علاقه خود در یک ظرف دنج است. جو دوسر ، ادویه جات داغ ، کدو تنبل کنسرو شده و کمی لکه شکر قهوه ای کارامل شده این پودر جو دوسر پخته شده را که مدتها انتظار آن را می کشید ، از ضروریات پاییز می سازد.

کدو تنبل بلغور جو دوسر پخته شده در یک بشقاب با برش های موز و کشمش

با بازگشت به مدرسه ، من فکر می کنم همه ما نیاز به دستور العمل های سریعتر و سالم تری داریم که مناسب خانواده باشد.

بلغور جو دوسر پخته شده برای صبحهای سریع هفته بهتر است زیرا می توانید یکبار این کار را انجام دهید ، سپس صندلی ها را برای یکی دو روز بعد گرم کنید وقتی برای عجله بیرون آوردن بچه ها به موقع عجله دارید. هر دو پسر من عاشق بلغور جو دوسر پخته هستند ، و من اضافه می کنم که خوردن با چنگال و جویدن کمی کمتر از جو راحت تر از جو دوسر است.

خوشبختانه ، این جو دوسر پخته سالم (با کدو تنبل!) همه جعبه ها را کنترل می کند. روی آن را با هر چیزی که می خواهید بریزید: میوه تازه ، گردو ، کشمش یا یک قطره شربت افرا برای اینکه واقعاً روی آن برود.

مواد لازم برای بلغور جو دوسر پخته کدو تنبل

  • جو دوخته ، جو یا فولاد را سریع برش ندهید
  • پوره کدو تنبل. اطمینان حاصل کنید که هیچ مخلوط پای کدو تنبل به سایر مواد اضافه نشده باشد
  • Ee، که بافتی شبیه به کیک به آن می بخشد
  • شیر برای رطوبت
  • وانیل برای عمق
  • ادویه دارچین و کدو تنبل زیرا این ترکیب با کدو بسیار خوب بازی می کند
  • نمک برای حذف طعم
  • کشمش و شکر قهوه ای فقط برای یک اشاره شیرینی!

مواد لازم برای یک جو دوسر سالم پخته شده

طرز تهیه بلغور جو دوسر

مانند بسیاری از نانوایی ها ، این دستور العمل از “روش مافین” مخلوط کردن مرطوب ، مخلوط کردن خشک ، ترکیب و سپس پخت پیروی می کند. من دوست دارم از ویسکی استفاده کنم تا مواد مرطوب به خوبی ترکیب شوند و کمی کف کنند.

هنگامی که همه چیز مخلوط شد ، فقط آن را به یک تابه (چرب و روغنی رنگ شده) اضافه کنید و حدود 25 دقیقه یا تا سفت شدن بپزید.

جو دوسر در یک کاسه و مواد مایع در یک کاسه جداگانه با بوته ها

نکته حرفه ای: کمی شکر قهوه ای دیگر به آن اضافه کنید و ظرف را در پنج دقیقه آخر زمان پخت به طبقه بالای فر منتقل کنید تا فر کمی کاراملی ترد شود. این دستور غذا خیلی شیرین نیست (بنابراین بسیار بچه پسند است!). اما بعداً می توانید شیرینی بیشتری را با مواد اضافی خود اضافه کنید یا در صورت تمایل کمی شکر اضافه کنید.

کدو تنبل دارای رنگ نارنجی عمیق زیبایی است که برای میزهای صبحانه پاییزی شما مناسب است. مواد اضافی را بیرون بیاورید و بگذارید هرکس غذای گروهی خود را واقعاً سرگرم کننده درست کند.

بلغور جو دوسر پخته سالم با کدو تنبل در یک تابه مربع با شکر قهوه ای و کشمش در کنار آن

سوالات متداول سوالات پخته شده جو دوسر

چه نوع قالب مخصوص پخت بلغور جو دوسر بهتر است؟

قالب پخت مربعی (8 8 8) یا قالب فلزی برای این دستور غذا بهترین کار را می کند. اگر از چیز بزرگتری استفاده می کنید ، بلغور جو دوسر خیلی نازک است و ممکن است زمان پخت نیاز به تنظیم داشته باشد. وقتی مکانها ضخیم تر هستند ، آن را بیشتر دوست دارم. بافت زیبا و ترد با داخلی نرم و نرم است.

چگونه باید جو دوسر پخته شده را ذخیره کنم؟ چقدر طول می کشد؟

توصیه می کنم بلغور جو دوسر پخته شده را بعد از سرد شدن به صورت مربع برش دهید و سپس در یخچال در ظرفی محکم نگه دارید. حداقل 3-4 روز طول خواهد کشید. وقتی آماده سرو آن هستید ، کافی است آن را در مایکروویو یا توستر گرم کنید و مواد دلخواه خود را اضافه کنید. آسان!

سرو بلغور جو دو سر با موز در بشقاب

جایگزین دستور غذا

از هر شیری که ترجیح می دهید استفاده کنید

شیر بادام ، شیر سویا ، شیر بادام زمینی یا هر جایگزین دیگری در اینجا خوب عمل می کند.

تخم کتان را زیر وعده قرار دهید تا گیاهخوار شود

با افزودن “تخم مرغ” کتان به تخم مرغ ، این دستور را گیاهخواری کنید. 1 قاشق غذاخوری کتان آسیاب شده + 3 قاشق غذاخوری آب = 1 تخم مرغ. فقط هم بزنید و بگذارید چند دقیقه بماند تا پخته شود ، آن را مانند تخم مرغ اضافه کنید.

چگونه می توان آن را بدون گلوتن تهیه کرد

مطمئن شوید که از جو دوسر بدون گلوتن معتبر استفاده می کنید. در غیر این صورت ، این دستور غذا در حال حاضر فاقد گلوتن است!

یک مربع جو دوسر کدو تنبل سالم و موز در یک بشقاب با چنگال

من طرفدار زیادی از دستور العمل ها هستم که وقتی هوا سرد می شود بسیار راحت و راحت هستم. این با یک فنجان قهوه بخار در کنار من تنها چیزی است که صبح پاییز می خواهم!

واضح است که من چیزی برای بلغور جو دوسر پخته دارم زیرا در طول این سالها انواع زیادی از آن را تهیه کرده ام. اگر این دستور غذا را دوست دارید ، آناناس من را روی بلغور جو دوسر پخته ، اونس بلغور جو دوسر پخته شده ، بلغور جو دوسر پخته شده با گردو سیب یا بلغور جو دوسر پخته شده بادام قهوه امتحان کنید.

بلغور جو دوسر پخته سالم

این جو دوسر پخته شده سالم بهترین راه برای به دست آوردن همه طعم های مورد علاقه خود در یک ظرف دنج است. جو دوسر ، ادویه جات داغ ، کدو تنبل کنسرو شده و کمی لکه شکر قهوه ای کارامل شده ، این پودر جو دوسر پخته و سالم را برای پاییز ضروری می کند.

کلمه کلیدی جو دوسر ، کدو ، ادویه کدو تنبل

عناصر

  • 2 جام جو دو سر کرد
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/4 قاشق چایخوری ادویه تکه کدو تنبل
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 1 کوپه پوره کدو تنبل
  • 1 Ee
  • 1.5 جام شیر یا شیر جایگزین
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1/4 کوپه کشمش اختیاری
  • 1 قاشق شکر قهوهای

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید

  • یک قالب فلزی مربع 8 8 8 را با اسپری مخصوص نچسب چرب کرده و با کاغذ روغنی پر کنید. به پهلو بخوابید.

  • جو دوسر را از طریق نمک در یک کاسه متوسط ​​مخلوط کنید.

  • کدو تنبل را از طریق وانیل به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

  • مواد خشک را به مرطوب اضافه کرده و هم بزنید تا فقط مخلوط شوند. کشمش ها را (در صورت استفاده) بکوبید و به تابه اضافه کنید. روی آن را با شکر قهوه ای بریزید.

  • به مدت 25 دقیقه یا تا زمان آماده شدن بپزید. از فر خارج کرده و 5 تا 10 دقیقه قبل از برش بگذارید بماند.

عکسهای Leanne Ray در Healthy Appetite.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*