خیارشور یک روزه خانگی ترد و خشمزه |مجله آشپزی هشتپا


طرز تهیه خیارشور یک روزه 

 

خیار شور یکی از مواد خوراکی خوشمزه است که بیشتر مردم از آن استفاده می کنند, در کنار غذا, در تهیه انواع ساندویج ها و فست فود در تهیه انواع سالاد مورد استقاده می باشد,خیارشور یک روزه یکی از روش های ساده و سریع و در عین حال خیارشور ترد و خوشمزه ای فراهم می شود.

مواد لازم خیارشور یکروزه

 

سرکه سفید     یک چهارم استکان

خیار    ۵ عدد

نمک دریایی   ۱ قاشق غذاخوری

سیر      ۲ حبه

فلفل سبز قلمی  ۱ عدد

شوید      ۲ شاخه

ترخون       ۲ شاخه

 

 

طرز تهیه خیارشور یک روزه خانگی

 

برای تهیه خیارشور ابتدا تمامی موادتهیه خیارشور یک روزه را اماده کنید, خیار و سبزی هارا خوب بشویید, چند حبه سیر پوست بگیرید, برای تهیه این خیارشور از خیار بوته ای و قلمی استفاده کنید خیارشور خوشمزه و با کیفیت میشود و درون ظرف بهتر چیده می شوند.

۱. چند ظرف شیشه ای مثل شیشه مربا یا رب که درهای فلزی دارند را بردارید سپس خیار های شسته شده را در ظرف منظم بچینید و لا به لای خیار ها دو عدد فلفل سبز بگذارید. (اگر فلفل های تند بودند یک عدد بگذارید)

۲. به اندازه یک بند انگشت در آن سرکه بریزید, سپس دو حبه سیر و سبزی های ترخون و شوید را چند شاخه در آن بگذارید. طوری که فضای خالی بینشان نباشد.

۳. داخل یک پارچ به هر یک لیوان آب یک قاشق غذاخوری نمک میریزم و خوب هم میزنیم بعد از آب درون ظرف خیارشور ها ریخته و در انتها مجدد سرکه اضافه میکنیم.

 

خیارشور-یک-روزه-خانگی

 

۴. یک قابلمه روی شعله گاز قرار می دهیم تا آب به حالت جوش در آید اما قل نزند, در شیشه ها را محکم بسته و آنها را درون قابلمه  بگذارید و تا ارتفاع دو سوم شیشه ها ارتفاع شیشه ها آب باشد.

۵. صبر کنید تا رنگ خیار شور تغییر کند حدودا ۲۰ دقیقه زمان لازم است تا خیار تغییر رنگ دهد و به رنگ خیارشور شود.

۶. سپس شیشه ها را از قابلمه خارج کرده و زمان دهید تا شیشه ها سرد شود سپس به مدت یک روز در بخچال قرار دهید و سپس استفاده کند.

 

نکته

دقت کنید آب زیاد جوش نباشد همچنین زمانی که شیشه ها را درون قابلمه قرار میدهید حرارت را کم کنید تا موجب ترک برداشتن شیشه ها نشود.