سوال در مورد غذاهای بدون قند: تغذیه

سوال در مورد غذاهای بدون قند: تغذیه


سلام به اهالی reddit! غالباً غذاهایی را می بینید که بدون “قند اضافه” تبلیغ می شوند اما شیرینی جایگزین شکر می شود. به عنوان مثال ، قهوه یخ یا ماست. آیا این غذاها در واقع سالم تر هستند؟ کمی گیج شده ام. حتی با دستور پخت ، گاهی اوقات سس سیب جایگزین شکر می شود. آیا این در واقع جایگزین سالم تری در مقایسه با نانوایی های سنتی است؟ منظورم این است که سس سیب هنوز حاوی فروکتوز است و من فکر نمی کنم فروکتوز لزوماً سالم تر باشد ، اما من نمی دانم. پیشاپیش از پاسخ های شما متشکرم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*