طرز تهیه ماهی قزل آلا در 8 مرحله آسان

طرز تهیه ماهی قزل آلا در 8 مرحله آسان


فرصت های زیادی برای به نمایش گذاشتن کباب خود با همبرگر ، برات ، و هات داگ وجود دارد ، اما ما به شما پیشنهاد می کنیم که ناامید شوید و نحوه پخت ماهی قزل آلا را در سال جاری بیاموزید.

چیزهای زیادی برای دوست داشتن ماهی قزل آلا کبابی وجود دارد.

ماهی قزل آلا ماهی گوشتخوار است ، به این معنی که نسبت به ماهی های سفید ظریف تر ، دمای بالای کباب پز را به خوبی تحمل می کند.

همچنین می توان طعم و فیله ماهی قزل آلا را با روش های مختلف تزریق کرد (ما در یک دقیقه به آن خواهیم رسید).

هر سلیقه ای را انتخاب کنید ، باید کنار بروید.

در اینجا راهنمای شما در مورد چگونگی کباب کردن ماهی آزاد که کاملاً مرطوب و صاف است ، ارائه شده است.

1. ماهی قزل آلا مناسب را انتخاب کنید

یک زن ماهی قزل آلا خام را روی تخته برش برید

اشلی نادر ، RDN ، موسس Be Well by Ashley Noelle ، پیشنهاد می کند که سعی کنید ماهی آزاد ماهی صید شده را پیدا کنید ، به طور ایده آل از بازار ماهی محلی.

زیرا چربی فیله ماهی قزل آلا نسبت به ماهی آزاد پرورش یافته در مزرعه بیشتر است.

اگرچه ماهی قزل آلا دارای امگا 3 کمی سالم تر از ماهی قزل آلا وحشی است ، اما دارای امگا 6 قابل توجهی است ، چربی کمتر سالم.

2. نحوه پخت آن را تعیین کنید

ماهی قزل آلا کبابی روی تخته سرو.

دستور العمل های خاص ماهی قزل آلا نیاز به کمی برنامه ریزی دارد.

هالی مک کی کلارک ، متخصص آشپزی در Beachbody می گوید ، اگر می خواهید ماهی قزل آلا خود را روی تخته ها بپزید ، فراموش نکنید که آنها را حداقل یک ساعت قبل از قرار دادن تخته روی آب در آب خیس کنید.

اگر درباره استفاده از تخته کنجکاو هستید ، ماهی قزل آلا سدر ما را با لعاب افرا امتحان کنید.

اگر فیله ماهی قزل آلا شما پوست ندارد و از تخته استفاده نمی کنید ، از فویل استفاده کنید تا ماهی را مستقیماً روی کوره قرار ندهید.

3. ماهی قزل آلا خود را تمیز کرده و خشک کنید

وقتی آماده تهیه ماهی قزل آلا هستید ، نادر توصیه می کند که آن را در سینک بشویید و قبل از چاشنی یا چاشنی آن را کاملاً خشک کنید.

همچنین اگر با ماهی قزل آلا روی پوست کار می کنید ، هیچ مرحله ای وجود ندارد که بخواهید از آن بگذرید.

او می گوید: فیله ها باید خیلی خشک باشند تا پوستی ترد و زیبا پیدا شود.

4. گریل خود را تمیز کنید

قبل از قرار دادن ماهی قزل آلا گریل خود را باز کنید ، حتی اگر از بسته های فویل استفاده می کنید.

بهتر است کار را از قبل انجام دهید تا اینکه پوست ماهی قزل آلا ترد شود یا با یک بسته فویل مبارزه کنید زیرا همچنان کباب می شود.

5. عطر ماهی قزل آلا شما

هنگام رفتن به ماریناد ، باید زمان آماده سازی بیشتری را اضافه کنید.

نادر پیشنهاد می کند که ماریناد را به ماهی اضافه کرده و چند ساعت قبل از کباب کردن در یخچال قرار دهید.

ماریناد مورد علاقه آنها ترکیبی از اسیدهای آمینه نارگیل (جایگزین سس سویا بدون گلوتن) و عسل برای متعادل شدن حالت اسید آمینه است.

مک کی کلارک می گوید ، اما می توانید ماهی قزل آلا را با نمک و روغن بپاشید ، سپس بگذارید 30 دقیقه در دمای اتاق بماند و قبل از کباب کردن.

این آماده سازی به پخت یکنواخت ماهی قزل آلا کمک می کند.

گریل خود را از قبل گرم کرده و روغن بزنید

شما باید یک کوره گاز بین 450-500 درجه فارنهایت برای ماهی قزل آلا تنظیم کنید.

هنگام کار با زغال ، اجازه دهید گریل قبل از قرار دادن ماهی قزل آلا حدود 20 دقیقه گرم شود.

کباب کردن روغن خطر آویزان شدن ماهی شما در خطوط را کاهش می دهد.

7. ماهی قزل آلا خود را کباب کنید

سرانجام ، اینجاست که جادو اتفاق می افتد. مک کی کلارک می گوید هنگام استفاده از فیله ماهی قزل آلا با پوست ، نیازی به تلنگر زدن نیست.

با این حال ، برای بهترین نتایج ، باید مکان گلدیلاک را در کوره خود انتخاب کنید.

او می گوید: “مکانی را در کوره انتخاب کنید که به همان اندازه از داغترین و خنک ترین قسمت ذغال سنگ فاصله داشته باشد.”

شما باید فیله را با پوست جدا کنید ، اما این بدان معناست که شما می توانید از هر دو طرف یک ماریناد خوشمزه تهیه کنید.

(ما عاشق مرکبات و ادویه در ماهی قزل آلا کبابی با دستور ترشی پرتقال هستیم.)

زمان پخت بستگی به ضخامت فیله های شما دارد ، اما نیازی به تایمر ندارید.

همچنین می توانید آن را بپزید تا فیله با چنگال سرد شود ، توضیح می دهد نادر.

8. اجازه دهید ماهی قزل آلا شما استراحت کند

ماهی قزل آلا و سبزیجات کبابی در یک بشقاب

صرف نظر از اینکه چقدر دوست دارید ماهی خود را بپزید ، مک کی کلارک پیشنهاد می کند که بعد از برداشتن از کوره ، آن را با فویل آلومینیوم چادر کنید.

Tentry به اطمینان حاصل می کند که گوشت فرصت استراحت دارد و حتی اهدای خون را تضمین می کند.

وقتی به سطحی از خوشمزه بودن رسیدید ، می توانید طعم های بیشتری به آن اضافه کنید.

مک کی کلارک دوست دارد از “یا ترکیبی از شوید تازه و آب لیمو ، یا رب میسو ، سس سویا و زنجبیل تازه” استفاده کند ، درست قبل از سرو کردن.

به دنبال نکات آشپزی تخصصی و اطلاعات تغذیه هستید؟

از BODNutrition.com دیدن کنید و بیاموزید که چگونه در طولانی مدت با دو برنامه تغذیه ای خود ، 2B Mindset و Portion Fix تغذیه سالم داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*