عسل خام چیست و برای بدن انسان چه فوایدی دارد

عسل خام بلافاصله از کندو به دست می آید و یک ابر غذای قوی و شیرین کننده است. در این مقاله به بررسی خواص عسل خام و تغییرات آن با عسل معمولی می پردازیم. عسل اشکال و انواع مختلفی دارد، صدها سال است که از عسل به عنوان دارو و شیرین کننده خالص استفاده می شود. برخی بلافاصله عسل را از زنبورداران تهیه می کنند و عده کمی آن را از مغازه خریداری می کنند. با این حال همه عسل ها یکسان نیستند.

خواص عسل خام در دنیای جدید به شدت مورد بررسی قرار می گیرد و به همین دلیل مزایای عسل خام را نشان داده و روشن می کند. بسیاری از خواص عسل خام از نظر علمی تایید شده است و ما سعی داریم در این مقاله به بررسی این چالش بپردازیم. پس بخشی از ما باشید

 

افرادی که اغلب عسل خام را می‌خورند بیشتر از کسانی که این کار را نمی‌کنند زندگی می‌کنند و بدن ما سالم‌تر است. این تکان دهنده نیست هرگاه به تحقیقات مختلف متعددی که در مورد خواص عسل خام کامل شده است نگاهی بیندازید، نشان می‌دهد که عسل خام به توقف یا مقابله با بیماری‌های افراد خاص مشابه بیشتر سرطان‌ها، دیابت و بیماری عروق کرونر قلب کمک می‌کند.

 

خواص عسل خام

این تحقیق ابتدا ۶۶۵ مرد را بررسی کرد و یکی از مؤلفه‌های تهدیدکننده بیماری عروقی را در میان دیگران اندازه‌گیری کرد. از این ۶۶۵ مرد، ۴۱ نفر به مدت هفت روز عسل خوردند. یک بار دیگر، شگفت‌آور نیست که ۴۱ مردی که عسل می‌خوردند نسبت به ۶۲۴ مردی که عسل نمی‌خوردند، به طور معمول سالم‌تر بودند. پس این به ما چه خبر می دهد؟ ما صرفاً نگاهی به مصرف عسل در هفته نداریم زیرا نمی توانیم با این چالش به نتایج زیادی دست یابیم. با این وجود، ما می‌توانیم از تحقیقات ۲۵ ساله نتیجه‌گیری کنیم و بسیار مهم است که بگوییم عسل بخشی از یک رژیم غذایی بسیار مغذی است که منجر به طول عمر می‌شود.

 

عسل خام و عسل معمولی

 

خرید عسل از زنبورداران به این معنی است که شما می توانید جزئیات کاملی را در مورد نوع عسلی که ممکن است خریداری کنید به دست آورید. هر زمان که از مغازه خرید می کنید، ممکن است ناآگاهانه عسل تقلبی بخرید و ضرر کنید. در اغلب موارد، عسلی که از مغازه می‌خرید، در دوره پاستوریزاسیون بیش از حد فرآوری می‌شود.

دوره پاستوریزه کردن بیشتر ویتامین ها، مواد معدنی، اسیدهای آمینه و آنزیم های موجود در عسل را از بین می برد و ارزش غذایی آن را کاهش می دهد. برخی از مردم علاوه بر این تصور می کنند که عسل خام و عسل معمولی کاملاً متفاوت نیستند، اما در این مقاله این سوء تفاهم را ریشه کن خواهیم کرد.

قبل از بررسی تمایز بین ۲، ابتدا باید عسل خام را شرح دهیم.

 

عسل خام چیست؟

عسل خام اساساً متمایزترین مایع شیرینی است که زنبورها از شهد فشرده گلها تولید می کنند. عسل ارگانیک واقعی مستقیماً از کندو می آید و یک ابر غذای شیرین کننده قوی است که توسط برخی از موجودات شگفت انگیز روی خاک یعنی زنبور عسل ساخته می شود. به هیچ وجه حرارت، پاستوریزه یا فرآوری نشده است.

گرده گل احتمالاً یکی از بهترین و مغذی ترین وعده های غذایی در طبیعت است. غنی از پروتئین همراه با اسیدهای آمینه است که ممکن است به سادگی مورد استفاده قرار گیرد. گرده گل برای تقویت رژیم غذایی نامتعادل، نشاط و سرزندگی، طول عمر و بهبود قدرت استفاده می شود. همچنین برای مدیریت وزن، تندرستی، شکوه، حساسیت، جلوگیری از پیری و … استفاده می شود. عسل طبیعی فواید بسیاری برای تقویت تک تک تک اعضای بدن دارد؛ اما این در صورتی است که موفق به خرید عسل طبیعی و خالص شوید.

 

ویژگی های عسل خام

عسلی که برچسب خام دارد نباید:

 

۱. گرم  شده باشد

در نتیجه حتی استفاده ساده از یک چاقوی گرمایش الکتریکی برای خرد کردن لایه مومی روی عسل می تواند روی عسل تأثیر بگذارد.

 

۲. فیلتر شده باشد

به عنوان یک جایگزین، عسل صرفاً با استفاده از یک توری بزرگ فولادی ضد زنگ از موم جدا می شود.

 

۳. شبیه به کرم باشد.

 

۴. پرتودهی شده باشد

عسل خام به آرامی (توسط نیروی جاذبه) جدا می شود یا در هر مورد دیگر به صورت مکانیکی از بین می رود، سپس برای چند هفته به حال خود رها می شود تا اجازه دهد ذرات یکنواخت و حباب ها به شکل طبیعی درآیند. کف آن را جمع کرد.

عسل خام دارای طیف بیشتری از آنزیم ها و ترکیبات طعم دهنده نسبت به عسل گرم شده است و هیچ تهدیدی برای تغییر ترکیبات مختلف در اثر گرما وجود ندارد.

 

مراقب عسل پاستوریزه و بی کیفیت موجود در بازار باشید

بسیاری از عسل‌های موجود در سوپرمارکت‌ها نباید عسل خام باشند، اما عسل‌های صنعتی معمولی که پاستوریزه می‌شوند (تا دمای ۷۰ درجه سانتی‌گراد یا بیشتر سرد می‌شوند و به سرعت سرد می‌شوند) تا تصفیه، تمیزتر، صاف‌تر و بسته‌بندی اضافی آن را آسان‌تر کنند. بیشتر فریبنده به نظر برسید

پاستوریزه کردن سلول های مخمر موجود در عسل را از بین می برد و از تخمیر آن جلوگیری می کند. پاستوریزاسیون بیش از حد تقریباً ۱۰۰ درصد از ویتامین‌های تغذیه‌ای، مواد معدنی، آنتی‌اکسیدان‌ها و خواص آنتی‌بیوتیکی موجود در عسل خام کندو را از بین می‌برد.

 

این عسل ها علاوه بر این بدون هیچ گرده ای تصفیه می شوند. جداسازی آن بخش‌های میکروسکوپی گرده، استاندارد محصول را مطابق با بسیاری از مشاغل رفاهی غیرقابل‌قبول می‌کند.

در آزمایشی که توسط آزمایشگاه تجزیه و تحلیل پالینولوژی در کالج تگزاس انجام شد، آنها ۶۰ عسل از بازارها و سوپرمارکت ها را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند که ۷۵ درصد آنها حتی یک گرده را تشکیل نمی دهند که می تواند با ترکیبات شیمیایی ترکیب شود.

سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) معتقد است که هر عسلی که به شدت فیلتر شده باشد، در واقع عسل نیست و نمی توان مزایای دارویی عسل را از آن پیش بینی کرد. چنین عسل صاف شده تقریباً ارزش غذایی ندارد زیرا حتی گرده آن نیز تصفیه شده است.

برخی از عسل ها حتی می توانند حاوی شربت ذرت فروکتوز بیش از حد باشند!

 

چرا شرکت ها گرده گل را از عسل جدا می کنند؟

عملیات تصفیه گرده عسل از چین آغاز شد. پس از اینکه بسیاری از افراد به خواص عسل پی بردند، دستیابی به عسل در آمریکا افزایش یافت و زبان چینی شروع به تهیه عسل با کیفیت بسیار پایین کرد تا بتواند آن را به افراد بالقوه معرفی کند. تولید عسل آنها به حدی زیاد بود که آن را به نقاط مختلف بین المللی صادر می کردند.

توسط گرده، ریشه های اولیه عسل در چین وجود داشته است. گرده ها DNA را در خود جای می دهند که می توان از آن برای یافتن عسل استفاده کرد. اینگونه بود که آمریکا متوجه شد که بسیاری از آن عسل های بی کیفیت و به اصطلاح تقلبی، کالاهای وارداتی هستند.

برای مقابله با این امر، آمریکا واردات عسل از چین را ممنوع کرد. چین آنها را به هند فرستاد که در نتیجه انواع عسل در انگشتان زبان چینی دمیده شد و عرضه نشد. در هند عسل زبان چینی را با عسل هندی با گرده ترکیب می کردند. این امر تشخیص محل اولیه تولید عسل از گرده های کاملاً متفاوت را دشوار می کند و بنابراین نوع جدیدی از عسل تقلبی ایجاد شد.

بعداً آنها شروع به تطهیر بیش از حد کردند. تصفیه بیش از حد روشی است که به وسیله آن گرده عسل از بین می رود. این دوره، عسل را از ویتامین ها محروم می کند، اما ماندگاری آن را افزایش می دهد. به طور کلی، برای سردرگمی کسانی که می خواهند محل اولیه تولید آن را از گرده کشف کنند، این عسل با عسل گرده ترکیب می شود.

 

عسل خام بخورید

بازار با انواع عسل ارزان قیمت اشباع شده است که برای سلامتی خطرناک است، بنابراین هنگام انتخاب مراقب باشید. عسل خالص و خام را کشف کنید. بسیاری از مواقع، این عسل بدون فیلتر فقط در مزرعه کشف می شود.

عسل خام به سختی تبدیل به مات می شود و بعد از مدتی متبلور می شود (در اصطلاح عامیانه شکر) مزایای زیادی دارد و سلامتی شما را به خطر نمی اندازد (تا زمانی که ممکن است آلرژی داشته باشید).

 

خواص عسل خام و تمایز آن با عسل پاستوریزه

تمام ویتامین‌های تغذیه‌ای، آنزیم‌ها و ویتامین‌های عسل خام سالم و سالم هستند.

عسل خام دارای خواص ضد ویروسی و ضد قارچی است.

عسل خام به توقف واکنش های آلرژیک کمک می کند.

عسل خام آنتی اکسیدان های بسیار موثری را در خود جای می دهد.

عسل خام به تنظیم استرس خون و قند خون کمک می کند.

عسل خام به مقابله با منافذ و مشکلات پوستی کمک می کند.

عسل خام به سیستم ایمنی بدن کمک می کند.

عسل پاستوریزه می تواند حاوی آنتی بیوتیک های شیمیایی باشد.

عسل پاستوریزه فاقد گرده است.

ماده اولیه عسل پاستوریزه، شربت ذرت فروکتوز بیش از حد است.

عسل پاستوریزه حاوی شربت ذرت فروکتوز بیش از حد باعث مشکلات وزن، دیابت، فشار خون بالا و آسیب کبدی می شود.

عسل پاستوریزه حاوی شربت ذرت فروکتوز بیش از حد اغلب تمام GMO آن مصرف می شود.

عسل پاستوریزه باعث تشکیل پلاک و باریک شدن عروق خونی می شود.

 

خواص عسل خام

 

 

۱. افزایش طول عمر با مصرف عسل خام

آیا عسل به تنهایی عمر را طولانی می کند؟ یا اینکه تقریباً همه آنها فقط از وعده های غذایی فرآوری شده، تصفیه شده و مصنوعی دوری می کنند که توسط این افراد مصرف می شود؟ من تصور می کنم که مصرف عسل بخشی از شیوه زندگی سالمی است که این افراد دنبال می کنند. روش دیگر، آخرین تحقیقات ثابت کرده است که عسل می تواند به توقف یا مقابله با حیوانات، افراد و شرایط آزمایشگاهی مشابه دیابت، فشار خون بالا، کلسترول LDL و مسائل ایمنی کمک کند.

علاوه بر این، ما می دانیم که عسل خام تأثیر بسیار زیادی بر آنتی اکسیدان های سالم و میکروارگانیسم های مشابه اسیدها و فیلوکسرا دارد که هر کدام با زندگی طولانی تر و سالم تر مرتبط هستند. با تکیه بر سن خود، اگر استرس خون پایین یا کلسترول ldl پایین و قند خون متعادل دارید، طیف وسیعی از آنتی اکسیدان های خالص در بدن خود دارید. چه چیزی باعث می شود عسل یک جنبه جادویی یا عسل یک وعده غذایی سالم باشد؟

تجزیه و تحلیل اضافی مورد نیاز است، اما هیچ تهدیدی وجود ندارد. هر روز یک قاشق غذاخوری عسل خالص در صبحانه خود داشته باشید و آن را با نان یا وسایل مختلف میل کنید.

 

۲. درمان سینوزیت با مصرف عسل خام

آیا عسل مشکلات مداوم سینوسی را حل می کند؟ یک تحقیق کاملاً جدید توسط محققان در کالج آمستردام نشان می دهد که عسل یک تفکر کارآمد در مورد کشتن میکروارگانیسم هایی است که باعث سینوزیت مداوم می شود. سینوزیت پایدار سالانه صدها هزار نفر را تحت تأثیر قرار می دهد. در سینوزیت مداوم، غشاهای مخاطی داخل حفره‌های سینوسی به عفونی تبدیل می‌شوند که باعث ایجاد عوارض، گرفتگی بینی و مشکلات تنفسی می‌شود. اگرچه این ممکن است به واکنش های آلرژیک نسبت داده شود، اما سینوزیت مداوم می تواند به میکروارگانیسم هایی نسبت داده شود که سوراخ بینی و سینوس ها را کلونیزه می کنند. توصیه من به افراد مبتلا به سینوزیت این است که روزی ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری عسل خام بخورند یا در چای طبیعی بریزند و بنوشند.

 

۳. کاهش کلسترول ldl

دانشمندان اخیراً خواص عسل خام را به عنوان جایگزینی برای قندهای تصفیه شده مطالعه کردند و تأیید کردند که در مقایسه با قند، عسل می تواند باعث کاهش تری گلیسیرید خون شود. هدف از این تحقیق بررسی تاثیر قند عسل بر تجمع چربی و کلسترول ldl در دو تیم موش طی ۱۱۶ روز بود. چیزی که آنها کشف کردند این بود که کلسترول ldl کامل در موش های تغذیه شده با عسل کاهش می یابد. نتایج نشان می دهد که مصرف عسل خام احتمالاً می تواند باعث کاهش کلسترول ldl در یک دوره زمانی طولانی شود. جزئیات این تحقیق در مجله فدراسیون انجمن های آمریکایی برای زیست شناسی تجربی کشف خواهد شد.

 

۴.با عسل خام با جوش ها مقابله کنید

اخیراً پزشکان از عسل برای مقابله با نوع شدید جوش ها به نام Hydradentitis Suppurative HS استفاده کرده اند. این یک اختلال عملکرد مداوم و ناتوان کننده است که در عمق منافذ و پوست وجود دارد و در طی آن غده عرق قرار می گیرد. پزشک از یک داروی عسل خاص به نام لپتوسپرموم روی زخم استفاده می کند. این نوع اثر ضد باکتریایی عسل برای بسیاری از ارگانیسم‌های موجود در زخم‌های پایدار، حتی آنهایی که مقاومت آنتی‌بیوتیکی دارند، ثبت شده است.

نتایج ضد باکتریایی مهمی را نشان می دهد. در یک مورد خاص، یک مرد ۱۷ ساله با سابقه تاریخی ۳ ساله از این نوع جوش ها و دوره های مکرر تشکیل آبسه دردناک که نیاز به مراقبت های پزشکی و جراحی دارد، پانسمان عسلی انجام داد و با هر تغییر پانسمان، خوب باشید تا ترمیم کامل دیده شد.

برای آگاهی از خواص عسل در منافذ و پوست خود، نباید این نوع جوش های شدید را تحمل کنید. آنتی اکسیدان های خالص، آنتی باکتریال ها و پروبیوتیک های موجود در عسل خام ثابت شده است که برای انواع جوش ها و ریزش مو موثر هستند. من به شدت طرفدار استفاده از محصولات مراقبت از پوست، همراه با عسل خام هستم.

 

۵. خاصیت ضد باکتریایی و ضد قارچی عسل خام

تجزیه و تحلیل ثابت کرده است که عسل خام می تواند میکروارگانیسم ها و قارچ های نامطلوب را از بین ببرد. به طور طبیعی پراکسید هیدروژن، یک ضد عفونی کننده را در خود جای می دهد. اثربخشی آن به عنوان یک ضد باکتری یا ضد قارچ با تکیه بر عسل متفاوت است، اما عسل خام درمان ناب این عفونت ها است.

 

۶. عسل در کنترل سرفه کودکان  سالم تر از NyQuil است

 

یک تحقیق کارآزمایی علمی انجام شد که طی آن ۱۳۹ جوان با عفونت های تنفسی بالاتر همراه با سرفه، ۲۴ تا ۶۰ ماهه انتخاب و به طور تصادفی به ۴ تیم تقسیم شدند.

گروه اولیه عسل دریافت کردند، لحظه ای که DPH سومین DM را گرفت، اما گروه چهارم یا گروه مدیریت درمان حمایتی را دریافت کردند. پس از تقریباً ۲۴ ساعت مداخله، ۴ تیم مورد بررسی مجدد قرار گرفتند و کمیت سرفه، عمق سرفه و کیفیت خواب بالا در کودکان  و مادر و پدر آنها ثبت شد. نتایج این تحقیق تایید کرد که مصرف دوز ۵/۲ میلی‌لیتری عسل زودتر از زمان خواب، نتایج سرفه را در مقایسه با دوز آن داروها کاهش می‌دهد. برای افرادی که به دنبال استفاده از عسل به عنوان درمان سرفه هستند، دوز مورد استفاده در این تحقیق ممکن است بسیار کم باشد. ۲.۵ میلی لیتر چند قاشق چایخوری عسل خام است. برای اطمینان از بیشترین اثربخشی، توصیه می کنم به یک قاشق غذاخوری کامل نزدیک شوید.

 

۷.ترمیم عضلات پس از استفراغ و اسهال

خواص عسل خام به همراه نتایج ضد التهابی و ضد میکروبی بسیار زیاد است. از آنجایی که گاستروانتریت یک تحریک حاد است، اینکه چگونه عسل ممکن است به بازیابی سرعت استفراغ و اسهال کمک کند نیز می تواند به یک میکروب نسبت داده شود.

۱۰۰ نوزاد و نوجوان مبتلا به گاستروانتریت حاد به طور تصادفی به یکی از دو تیم درمانی در نظر گرفته شدند که هر تیم شامل ۵۰ نفر بود: گروه اولیه یک نوشیدنی برای هیدراتاسیون و گروه لحظه‌ای نوشیدنی همراه با عسل دریافت کردند. در گروه عسل، فراوانی استفراغ و اسهال در مقایسه با گروه مقابل به میزان قابل توجهی کاهش یافت. علاوه بر این، زمان ترمیم پس از مصرف عسل به طور قابل توجهی کوتاهتر بود. در نتیجه، عسل تجمع مجدد هیدراتاسیون بدن را افزایش داد و پس از استفراغ و اسهال، ترمیم را افزایش داد.

 

۸. خواص عسل خام برای درمان روماتیسم

برای درمان روماتیسم، فرد مبتلا می تواند روز به روز یک قاشق عسل خام را با چند قطره روغن سیاه دانه بنوشد. برای تسکین دردهای ناشی از روماتیسم مقداری موم عسل را به نسبت مساوی با روغن سیاهدانه و روغن زیتون و روغن کافور ترکیب می کنند و در محلی که درد روماتیسمی احساس می شود زودتر آن را بمالند. رفتن به تشک روپوش با مواد برای گرم کردن، برای درمان.

 

۹. خواص عسل خام برای مشکلات قلبی عروقی

بیماری عروق کرونر قلب دلیل اصلی از دست دادن زندگی زنان و مردان در آمریکای شمالی است. سالانه حدود ۶۰۰۰۰۰ نفر بر اثر بیماری عروق کرونر قلب جان خود را از دست می دهند. آمریکا به تنهایی ۱۰۸.۹ میلیارد دلار در سال برای مشکلات قلبی هزینه می کند. این شامل قیمت مراقبت از رفاه، داروها و بهره وری نابجا است. و همچنین چه تعداد از مبتلایان به عروق کرونر بدون بیمه می توانند از عهده قیمت های متزلزل داروی کرونری بر بیایند؟ باید به محققان و افراد مرتبط کمک کرد تا از کالاهای رایج و ارزان خانوادگی مشابه عسل خالص برای توقف و مقابله با نکات حیاتی مشابه مشکلات قلبی عروقی استفاده کنند.

محققان اثربخشی استفاده از عسل خام را در آریتمی های قلبی و بعد انفارکتوس در موش ها بررسی کردند. مقیاس حمله قلبی عروق کرونر به مقدار بافت کرونری قلب که به دلیل توقف خون از بین می رود، توضیح داده می شود. در بیماری عروق کرونر قلب، اغلب به انسداد شریان مربوط می شود. هنگامی که درمان با عسل خام تجویز شد، دانشمندان به نتایج شگفت انگیزی دست یافتند:

عسل خام مقدار و دوره  تاخیر بطنی   (VT) را کاهش می دهد. VT یک ضربان قلب سریع است که در یکی از حفره های کاهش دهنده (بطن چپ) مرکز اتفاق می افتد.

عسل خام انواع ضربان های بطنی نابجا (VEB) را کاهش می دهد. VEB یک ضربان قلب اضافی است که در اتاق کاهش مرکز قرار می گیرد.

عسل خام اندازه و بروز فیبریلاسیون بطنی را کاهش می دهد. VF مجموعه ای از انقباضات واقعا سریع، ناهماهنگ و بی اثر است که در تمام اتاق های کاهش مرکز قرار دارند.

عسل خام مقیاس و میزان آسیب به بافت کرونری قلب را کاهش می دهد. در واقع علت و روشی که عسل این کار را انجام می دهد، مشخص نیست، اما در این تحقیق فرض بر این است که ضد عفونی کننده و ورزش رادیکال آزاد عسل این کار را انجام می دهد.

 

انواع عسل خام

چندین نوع عسل خام وجود دارد که ممکن است در مغازه ها موجود باشد. تعدادی از آنها به هیچ وجه اصلاح نمی شوند و برخی دیگر برای ظاهری شفاف تر و صاف تر تصفیه شده اند. عسلی که از کندو به دست می آید ترکیبی از کریستال های پایدار و مایع است و رنگ آن با تکیه بر گلی که از آن ساخته شده است می تواند از زرد ملایم به قهوه ای سوخته و حتی سیاه تغییر کند.

عسل می‌تواند بافتی متبلور داشته باشد که وقتی در اثر گلوکز، موم، گرده و صمغ در آن سرد می‌شود، رنگ را به کرمی سبک تغییر می‌دهد، یا ممکن است یک شربت چسبناک و بی‌رنگ با آب اضافی باشد.

به طور کلی تشخیص تمایز بین عسل خام و عسل معمولی دشوار است. با این حال باید از تمام خواص عسل لذت ببرید. گنجاندن آن در برنامه غذایی خود یا استفاده دارویی از آن بی‌اثر است، زمانی که تمام ارزش خالص آن به اشتباه بیفتد.