غذاهای سراسر جهان: غذاهای فیلیپینی

غذاهای سراسر جهان: غذاهای فیلیپینی


این چهارمین قسمت از سری قسمت هایی است که در آن با متخصصان تغذیه از سراسر جهان در مورد غذاهای سنتی فرهنگ خود صحبت می کنیم. لطفا قسمت قبلی ما را در مورد غذاها و فرهنگ سنتی هندی ، کلمبیایی و ژاپنی بررسی کنید.

از همه شما که برای پیشنهاد سایر کشورها و غذاهای مورد علاقه خود نوشته اید متشکرم. کتی می نویسد:

“من عاشق مجموعه شما در رژیم غذایی انواع غذاهای سنتی در سراسر جهان هستم. من می خواهم در مورد غذاهای فیلیپینی بیشتر بدانم. من حدود یک سال است که در فیلیپین زندگی می کنم و عاشق زندگی شده ام! بخشهایی از رژیم سنتی فیلیپینی سالم هستند و می توان آنها را تغییر داد تا مفیدتر باشد.


تم لوین

برای صحبت درباره فرهنگ و غذاهای فیلیپینی لوین دوتیماس به من مراجعه کنید. لوین در فیلیپین متولد شد و اکنون در ایالات متحده زندگی می کند. اگرچه او در ابتدا قصد تحصیل در رشته پرستاری را داشت ، اما مجذوب دوره های بیوشیمی شد و سرانجام به جای آن روش های تغذیه را مطالعه کرد. لوین اکنون کارشناسی ارشد خود را در زمینه تغذیه به پایان رسانده است و در حال حاضر کارآموزی رژیم را دنبال می کند ، که در نهایت منجر به یک مشاور رژیم غذایی / تغذیه می شود.

در زیر برخی از نکات برجسته از گفتگوی ما آمده است. لطفاً برای شنیدن کل مصاحبه روی پخش کننده صوتی کلیک کنید.

کمی درباره شیوه آشپزی سنتی در فیلیپین بگویید.

هر غذای فیلیپینی دارای دو قسمت اصلی است: برنج و اولام ، که یک اصطلاح عمومی برای هر چیزی است که با برنج خورده می شود. ulam اغلب مخلوطی از پروتئینی مانند گوشت خوک ، مرغ یا ماهی و بسیاری از سبزیجات است. طعم های فیلیپینی به سمت شور ، ترش و تند تمایل دارند (که من معتقدم اگر طعم آن را بچشید واقعاً خوب است).

فرهنگهای همسایه در آسیای جنوب شرقی چگونه بر غذاهای فیلیپینی تأثیر گذاشتند؟

اصلی ترین تأثیر آسیایی بر غذاهای فیلیپینی چینی است و می توانید این را در ماکارونی ، سیب زمینی سرخ کرده و استفاده از سس سویا و سس ماهی مشاهده کنید. ما نیز مانند همسایگان آسیای جنوب شرقی خود از خمیر نارگیل و میگو استفاده می کنیم.

قدرتهای استعماری یا خارجی چگونه بر غذاهای فیلیپینی تأثیر گذاشتند؟

اسپانیایی ها گوشت ، شیر و غذاهای شفا یافته مانند embutido ، paella و حتی غذاهایی با منشا مکزیکی مانند tamales و chicharron را معرفی کردند. آمریکایی ها غذاهای راحت و غذاهای اصلی آمریکایی مانند مرغ سرخ شده ، اسپاگتی ، پیتزا ، بستنی و کنسروها را به کشور آوردند.

سالم ترین جنبه های رژیم سنتی فیلیپینی کدام است؟

سبزیجات زیادی وارد غذاهای ما می شوند و چون اطراف ما با آب زیادی احاطه شده است ، غذاهای دریایی نیز بسیار رایج است.

برخی از جنبه های کمتر سالم رژیم های معمولی فیلیپینی چیست؟

فیلیپینی ها دوست دارند هنگام پخت از گوشت خوک استفاده کنند ، بنابراین برخی از غذاها چرب می شوند. گاهی اوقات می تواند با تمام سس سویا و سس ماهی که دوست داریم شور باشد.

یک مسافر در فیلیپین با چه نوع غذایی می تواند مواجه شود که در هیچ جای دیگری پیدا نمی کند؟

ما انواع کیک های ماکارونی و برنج در سراسر کشور داریم ، اما برای غذاهای پرماجرا balut (تخم مرغ اردک توسعه نیافته) و کوره های گوشتی غیر ماهیچه ای مانند روده ، خون منعقد شده ، سر مرغ ، پای مرغ ، گوش خوک وجود دارد.

آخرین فکر؟

از آنجا که غذاهای فیلیپینی در جامعه آمریکایی اصلی نیستند ، غذاهای فیلیپینی در ایالات متحده معمولاً در رستورانهای کوچک خانوادگی یافت می شوند و تقریباً همیشه کاملاً معتبر هستند. من از شما می خواهم که آن را امتحان کنید!



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*