فواید و مضرات ترشی – شهرخوان


ترشی فواید و مضراتی دارد که دانستن آن برای هر علاقه مندی به ترشی مفید است.

به گزارش شهرخوان؛ در این قسمت با فواید و مضرات ترشی آشنا می شوید.

فواید ترشی

از مهم ترین فواید مصرف ترشی آن در افزایش میزان اشتهاست. سرکه به ‌خاطر طعم خاصی که دارد، اشتها را حرکت می‌دهد و با توجه به ارزش غذایی بسیار بالای غذاهای تخمیری، یک مکمل و تحریک‌کننده بسیار عالی برای افرادی است که از کم‌اشتهایی یا بی‌اشتهایی نسبت به غذای رنج می‌برند. مصرف ترشی در کنار غذا به اندازه نرمال می‌تواند سلامت عمومی بدنتان را به دنبال داشته باشد. فعالیت‌های مفید در انواع ترشی که به‌عنوان مواد غذایی تخمیری می‌شود، با ایجاد ترکیبات شیمیایی، سلامت انسان را به دنبال می‌برد.

مضرّات ترشی

مصرف ترشی برای برخی، ضررهایی هم به دنبال دارد. برای مثال مصرف زیاد از انواع ترشی به‌خصوص افرادی که به بیماری‌های معده و دستگاه گوارش مبتلا هستند، به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود. به دلیل اسیدی‌بودن سرکه مورد استفاده در تهیه ترشی، مصرف این نوع چاشنی می‌تواند باعث آسیب به دستگاه گوارش افراد مستعد وارد شود. بد نیست اضافه کنیم که نباید از انواع ترشی سبزی ها توقع دریافت ویتامین و املاح معدنی داشته باشیم. همه مواد اولیه ترشی سبزی، مواد مغذی بسیار سرشاری دارند اما محیط اسیدی‌ترشی یا همان پی اچ پایین سرکه مقدار زیادی از ویتامین‌های مربوط به سبزیجات را از بین می‌برد.