قانون بزرگ بازبینی شد – قسمت ۴ – علم ترپسولوژی – غذای طبیعی برای انسان آیات آشپزی

در حالت بکر انسان، نیازی نیست بدن خود را در برابر بیماری ایمن کند. او نیازی به توصیه های متخصص رژیم غذایی نداشت. او نیازی به دانستن کالری، ویتامین ها و نمک های معدنی نداشت. او در مورد پروتئین ها و کربوهیدرات ها اطلاعات کمی داشت. او تمام آنچه را که از زمین استفاده می شد داشت. انسان موجودی میوه خوار بوده و هست. در غم و اندوه از آن که میوه نیست و از گیاهان و درختان می خورید. او صدها سال بدون غم و اندوه و رها از رنج زندگی کرد. انسان به دلیل گوش ندادن به فلسفه اعصار با غم و اندوه مواجه شده است: «لعنت است زمینی که در تمام ایام عمرت از آن بخوری، برای اینها خار و خار بیاورد و تو آن را بخوری. سبزی صحرا، از عرق صورتت خواهی خورد.»

انسان همچنان قانون اساسی خود را زیر پا می گذارد و متعجب می شود که چرا به دلیل بیماری، بیماری و بیماری روانی بیمار است، انسان بدون تغییر در دستگاه گوارش، میوه را به عنوان غذای اصلی و تنها خود رها کرده است. فیزیولوژیست ها می گویند که انسان حیوانی میوه خوار است. میوه پاره شده ما، از آنجا که از درختان، انگورها و بوته ها می آید، هنوز خوشمزه ترین و خوش طعم ترین غذاهاست. برای کودکان و بزرگسالان، ضعیف‌ترین و محکم‌ترین، برای افراد سالم و بیمار، مطلوب‌ترین است. میوه قدیمی ترین غذای شناخته شده برای بشر است و اولین غذایی است که توسط فلسفه اعصار ذکر شده است.

این یک واقعیت شناخته شده است، میوه در حالت طبیعی خود ماده اصلی مورد استفاده انسان اولیه بود. ما هیچ بیانیه کتبی نداریم که او هرگز از بیماری رنج می برد. رژیم غذایی ساده انسان اولیه به سلامت سالم و عمر طولانی او نسبت داده می شد. اکنون ما در عصر بدن‌های بی‌نظم، با طول عمر کوتاه، هستیم که به مواد مخدر ایمان دارند، میوه‌هایی که بسیاری از مردم آن را کم می‌خورند یا اصلاً نمی‌خورند. آنها فکر می کنند میوه به عنوان یک کالای تجملاتی، بیشتر به خاطر زیبایی آن قابل تحسین است، تا اینکه به خاطر ارزشش خورده شود. غذا خوردن برای زیبایی مستلزم آن است که میوه‌هایی را تهیه کنید که بر روی وعده‌های غذایی خود هر روز و در هر روز غالب باشید. این نیروی زنده است که به جریان خون نشاط می بخشد و اندام های شما را از ناخالصی ها پاک می کند.

“درخت زندگی” درست جلوی بینی شماست. روی آن راه می رویم. آیا می دانید علف بیش از ۹۲ عنصر مهم مورد نیاز بدن دارد. در جنگل قدم بزنید و به دنبال گیاهان و میوه های وحشی باشید. یاد بگیرید که میوه ها و غذای گیاهی خود را در خاک ارگانیک پرورش دهید. بدن شما را با عناصر ضروری تامین می کند، نیاز به رنج و پوسیدگی دارد.

بهترین میوه کدام است؟ در فلسفه اعصار بیش از چهل بار واژه انگور و واژه تاکستان بیش از هفتاد بار ذکر شده است. «هر کس از انگور خود و هر کس از درخت انجیر خود بخورید و هر یک از آب آب انبارهای او بنوشید تا من بیایم و شما را به سرزمینی مانند زمین خود، به زمینی از تاکستانها ببرم. “

انگور به عنوان ملکه میوه ها و به احتمال زیاد قدیمی ترین میوه داخلی ما شناخته می شود. انگور به عنوان غذا و دارو برای بدن ارزش بالایی دارد. ملین ملایم، مدر و مانند سایر میوه ها ضد اسکوربوت است. ترکیبات آن شامل چهار اسید میوه مفید است که بدن به آنها نیاز دارد. این اسیدها در

فرآیند هضم باعث آزاد شدن پتاسیم، سدیم و منیزیم می شود که به کربنات تبدیل می شود و با قلیایی بودن آنها بر اسیدهای موجود در خون غلبه می کند.

در قانون بزرگاو توسط هیلتون هوتما، روزنامه نگار و مورخ آلوین اف. هارلو را نقل می کند که می گوید انگور حاوی نزدیک به ۸۰ درصد آب (مقطر خالص) و حدود ۱۳۳-۴ درصد شکر است. دانشمند ما موافق است که انگور یکی از ساده ترین قندهای میوه برای هضم و جذب است. “سپس انگور همچنین حاوی آهن (آلی) است که به ساخت سلول های قرمز خون کمک می کند.”–تغذیه صحیح

درست کردن میوه در وعده غذایی اولیه باعث می شود اسیدها با آهک ترکیب شوند تا کلسیفیکاسیون شریان ها را از بین ببرند که یک اختلال رایج در جامعه مدرن است. ابتدا اسیدها اوره های بدن را حل می کنند و رسوبات گچی در مفاصل افراد نقرس دارند. سپس اسیدها به سیستم در خلاص شدن از شر اسید اوریک خون کمک می کنند. این سمی است که به خوردن گوشت و سایر مواد غذایی غیر طبیعی نسبت داده می شود. اسید میوه ها سپس در بدن اکسید می شود و در خون به کربنات تبدیل می شود که آن را برای بدن قلیایی تر می کند.

ما برای غبار زمین تشکیل شده ایم. عناصر فسفر، گوگرد، کربن، کلسیم، سیلیکون و همه عناصر معدنی دیگر از زمین ساخته شده اند. ما همه چیز مورد نیاز را از میوه دریافت می کنیم. لازم نیست جلوتر برویم. افراد به راحتی به غذاهای پخته معتاد می شوند. شرکت ها و رستوران ها یا فست فودهای زنجیره ای مواد شیمیایی در غذای خود اضافه می کنند تا شما را به محصول خود معتاد کنند. من مردم را در مک دونالد مشاهده می کنم.

مادر شش فرزند، دو پسر و چهار دختر با قد بسیار کوتاه مانند مادرشان در حالی که من آب پرتقالم را می خوردم پشت میزهای کنار من نشسته بودند. همه دخترا اضافه وزن دارن چه چیزی آنها را دریافت می کند؟ آنچه آنها می خواهند. خانواده تخم مرغ با پنکیک با کره و شربت، ساندویچ سوسیس و آب پرتقال خوردند. مادر قهوه و همان غذا خورد. این عکس چه اشکالی دارد؟ در قسمت های دیگر در مورد چه چیزی بحث کرده ایم؟ آنها شبیه مادرشان خواهند بود، به احتمال زیاد در بزرگسالی اضافه وزن دارند، و در اثر دومینویی فرزندانشان. این چرخه با آموزش اشتباه و ابتلا به سرماخوردگی، آنفولانزا و بیماری ادامه می یابد. آیا پایانی نخواهد بود؟ از خوردن هر چیزی دست بردارید

این خانواده باید فقط انگور را با آب پرتقال خود مصرف کنند. دکسترین انگور باعث ترشح پپسین می شود که به هضم کمک می کند. انگور دارای مقدار زیادی اسید فسفریک است که بدن از شما برای سلامتی مطلوب به خصوص برای مغز تشکر می کند. پروتئین، کربوهیدرات های خود را در جذب ترین شکل، با نسبت بیشتری از نمک های قلیایی دریافت می کنید، زیرا آهک پتاس، منیزیم و آهن باعث کاهش اسیدیته خون می شود. این نمک های طبیعی مستقیماً وارد خون می شوند و از پتاس، سودا و آهک گازدار می شوند و خون را قلیایی می کنند.

۱ واحد اسیدهای میوه با آهک برای از بین بردن کلسیفیکاسیون شریان ها که به تصلب شریان، یک غذای رایج در دنیای مدرن ما نسبت داده می شود.

۲. اسیدهای میوه، اوره سودا، این رسوبات گچی در مفاصل متشکل از نمک را حل می کند و به سیستم کمک می کند تا از شر اسید اوریک خون خلاص شود.

۳. سپس اسیدهای میوه در خون اکسید می شوند.

۴. اسیدهای میوه در حالی که در خون هستند به کربنات تبدیل می شوند.

۵. قلیایی کردن آن. این ترتیب فرآیند pH است. قلیایی یا مرگ. بدن اسیدی یک بدن در حال پوسیدگی و بیمار است.

پادشاهی گیاهی با مواد معدنی رشد می کند، حیوانی با سبزیجات. مواد معدنی حاصل از زمین در بدن انسان یافت می‌شوند و با رشد درختان و گیاهان از مواد معدنی خام که به زمین تبدیل می‌شوند به اشکال بسیار سازمان‌یافته‌ای به نام نمک‌های معدنی تبدیل می‌شوند که بدن برای استفاده از آن‌ها استفاده می‌کند و توسط سازنده ما برای حفظ آن طراحی شده است. بدن در وضعیت سالم است. این را همیشه در نظر داشته باشید. این مواد معدنی آلی بلوک های ارتقاء دهنده سلامتی عناصر غذایی هستند. در حالت غیر آلی، آنها برای بدن، معبد زنده ما، سمی هستند.

مفهوم آشپزی

حرارت دادن یا پختن مواد غذایی را از حالت طبیعی و ارگانیک به مواد معدنی کشنده کاهش می دهد. به ما مواد غذایی ارتقاء دهنده سلامتی داده می شود و سپس آنها را با آتش به سموم تولید کننده بیماری تبدیل می کنیم. شیمی طبیعی غذاها بهم ریخته است و افراد را دیوانه می کند. آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا ما در جوانی، بزرگسالان، مشکلات روانی داریم؟ نمک های معدنی موجود به نسبت مناسب و شکل صحیح i

n غذای پخته نشده تا حد زیادی در اثر شعله زالو شده و از بین می رود.

رژیم غذایی مدرن انسان نشاسته، نشاسته، نشاسته است. روز به روز، هر هفته. تعداد کمی از مردم روزه می گیرند یا فکر می کنند برای شما خوب نیست. این افراد نمی دانند چگونه بدن را تغذیه کنند. آنها به غذاهای پخته معتاد هستند. پیروی از فرآیند پخت:

۱. پختن نشاسته باعث حل شدن مواد می شود. شما نمی توانید نشاسته را خام بخورید. اندام های بدن بیش از حد کار خواهند کرد.

۲. مواد محلول در آب به صورت شکر و نمک حل می شوند.

۳. مواد نامحلول در آب مستقیماً از دستگاه گوارش به خون جذب می شود. در آنجا با کار بیش از حد اندام ها، و چهار ساعت انجام فرآیند هضم، که در بعضی مواقع به دلیل تغذیه بیش از حد مداوم، هرگز هضم نمی شود.

برای اینکه نشاسته توسط بدن مورد استفاده قرار گیرد، باید با فرآیند هضم آن را تغییر داد. ابتدا به دکستران، سپس به گلوکز. نشاسته محلول بدون عبور از فرآیند هضم وارد خون می شود. آیا اکنون مشخص نیست که بدن قادر به استفاده از نشاسته هضم نشده نیست؟ بدن هیچ دفع شیمیایی برای آن ندارد. حالا چه اتفاقی می افتد؟ خون جریان حیاتی زندگی ما با نشاسته محلول اضافه می شود و سپس وضعیتی خطرناک برای بدن ایجاد می کند. بدن در نهایت با یک بحران مواجه می شود و سعی می کند آسیب را آماده کند. بدن در حال خوددرمانی است. می خواهد زنده بماند. ما همچنان با این نوع حماقت از بدن سوء استفاده می کنیم.

قانون واکنش شیمیایی نمک‌های کلسیم (آهک) موجود در غذا را وارد می‌کند که سالم است و در حالت طبیعی جذب می‌شود. این به دلیل خارجی بودن آن متناسب با میزان آشفتگی ناشی از پخت و پز است. این نمک‌ها رگ‌های خونی سخت شده، ماهیچه‌ها و مفاصل سفت و اشکالی از روماتیسم هستند.

این عکس چه اشکالی دارد؟ نمک های کلسیم نان برشته شده، غلات برشته شده را با شیر جوشانده پاستوریزه یا شیر ساده ترکیب کرده اید. شما یک سیمان قوی ایجاد می کنید. قطعا در آب نامحلول است که باعث سفت شدن رگ های خونی می شود.

در مورد گوشت صحبت کردیم. اسید اوریک گوشت پخته شده در خون و سلول ها متبلور می شود که رسوبات تشکیل دهنده آن باعث سفت شدن و افزایش فشار خون و ایجاد دردهای روماتیسمی می شود.

المر لی، MD، ویراستار فرهنگ سلامت در مورد چگونگی رهبری ما توسط مقامات خود با روش آشپزی صحبت می کند. ما با غذای پخته که باعث بیماری و رنج می شود کشته می شویم. گذشتگان گفته اند.

آنها ما را از این حماقت پختن غذایمان خسته کرده اند. آیا ما گوش می دهیم؟ آیا به توصیه آنها عمل می کنیم؟ مردم همیشه هیاهوها، دروغ های چهار گوشه اقتدار، علم، دولت، پزشکی و آموزش را باور خواهند کرد.

رژیم غذایی حاوی میوه های تازه و انواع توت ها و مهمتر از همه انگور، پرتقال، گریپ فروت و سیب تومورها، سرطان ها، آبسه ها، روماتیسم، دیابت و سایر مواد غذایی مزمن را از بین می برد. گفتیم این شرایط با خون مسموم ایجاد می شود. پاکسازی خط خون باعث نشاط و زندگی سالم می شود.

خوردن برای سلامتی و زیبایی

می تواند تقریباً هر بیماری را که در بیمارستان ها و کلینیک ها درمان می شود درمان کند. پیرمردان را جوان می کند و چهره زنان را بهبود می بخشد. پرتقال را به زندگی خود اضافه کنید، زیرا مهمترین مرکبات ما هستند. پزشکی است

غذا به دلیل داشتن کلسیم و آهن زیاد و ویتامین های B و C. از آنجایی که ۱ درصد اسید سیتریک دارد، آب آن عمدتاً پتاس است و در معده قلیایی خواهد بود. پرتقال های پاره شده حاوی ۱۰ درصد قند میوه هستند که به راحتی جذب می شوند

دوست شما توت فرنگی درست کنید ترکیبات: قند، اسید سالیسیلیک که پاک کننده قوی بدن و تصفیه کننده خون است.

توت گوگی را به سلامتی خود اضافه کنید. ترکیبات: ویتامین C با بیش از پرتقال، ویتامین A، E، B6، B2 و B1. حاوی: ژرمانیوم و سلنیوم و هجده اسید آمینه است که در گرده زنبور عسل بیشتر است. حاوی

۲۱ ماده معدنی کمیاب (که عبارتند از: فسفر، روی، مس، سلنیوم، کلسیم، آهن و ژرمانیوم، بتاکاروتن، که بیشتر در هویج وجود دارد و پروتئین بیشتری نسبت به گندم کامل دارد. عصاره گوجی بری به جلوگیری از گسترش سلول های سرطانی کمک می کند. ، گلوکز خون را کاهش می دهد و سطح کلسترول را کاهش می دهد. برای هر نوع اختلال التهابی عالی است.

آکای ​​بری یک میوه فوق العاده برزیلی است. این یک توت بنفش کوچک است که در بالای درختان خرما در جنگل بارانی آمازون برزیل رشد می کند. مطالعات تایید می کنند که حاوی ۵۰۰ درصد آنتی اکسیدان بیشتر از زغال اخته و ۶۰ درصد بیشتر از انار، به علاوه چربی های امگا سالم، اسیدهای آمینه، کلسیم، آهن، و الکترولیت های بازسازی کننده است. این توت روند پیری را کند می کند، انرژی را افزایش می دهد، از سیستم ایمنی حمایت می کند، قلب را سالم نگه می دارد و مقاومت در برابر بیماری ها را افزایش می دهد.

زغال اخته را در هنگ تناسب اندام خود قرار دهید. یک آنتی اکسیدان حاوی عوامل مورد نیاز بدن است.