قند روده را نابود می کند – شما آنلاین


قند روده را نابود می‌کند
قند روده را نابود می‌کند

یک مطالعه جدید روی حیوانات نشان داده است که یکی از راه‌هایی است که می‌تواند به بیماری‌های متابولیک کمک کند، باعث ایجاد اختلال در میکروبیوم روده شود. یافته‌های جدید دقیقاً نشان می‌دهد، چگونه برخی از باکتری‌ها می‌توانند در برابر رژیم غذایی پرچرب محافظت کنند و چگونه قند می‌توانند این مکانیسم‌های محافظتی را داشته باشند. […]

یک مطالعه جدید روی حیوانات نشان داده است که یکی از راه‌هایی است که می‌تواند به بیماری‌های متابولیک کمک کند، باعث ایجاد اختلال در میکروبیوم روده شود.
یافته‌های جدید دقیقاً نشان می‌دهد، چگونه برخی از مواد غذایی می‌توانند در برابر مواد غذایی پرچرب محافظت کنند و چگونه قند می‌توانند این مکانیسم‌های محافظتی را کند.
اما روشی که در مورد روش‌هایی که تریلیون‌ها در روده ما هستند، بیشتر می‌توانند برای سلامت عمومی ما تأثیر بگذارند، در حال حاضر جمع‌آوری بینش‌های منحصربه‌فردی نیز هستند که انتخاب‌های ضعیف باعث ایجاد مشکلات سلامتی خاص می‌شوند.
در یک مطالعه، ابتدا بر روی آنچه که یک رژیم غذایی پرچرب و قند بالا با میکروبیوم موش‌ها انجام داد، با توجه به نوع خاصی از سلول‌های ایمنی انجام داد.
این سلول های ایمنی که Th17 به نامیده می شوند، زیرمجموعه های تخصصی از سلول های T هستند که در برابر برخی از بیماری ها از روده محافظت می کنند.
ایوایلو ایوانوف، محقق ارشد این پروژه توضیح می‌دهد: سلول‌های ایمنی مولکول‌ها تولید می‌کنند که باعث جذب «بد» می‌شوند که باعث می‌شوند و می‌دهند. به عبارت دیگر، آن‌ها را سالم می‌دارند و بدن را از لیپیدهای بیماری جذب می‌کنند، می‌کنند.
حیوانات به سرعت قابل تحمل هستند (افزایش وزن، عدم گلوکز) را ایجاد کردند و سلولهای Th17 را کاهش دادند.
به دلیل تغییر رژیم غذایی در میکروبیوم روده، میزان دریافتی آن کاهش می‌یابد. باکتری‌های مصرف شده برای ترویج Th17 با سایر گونه‌های روده‌ای که جایگزین می‌شوند، می‌شوند. سطح Th17 را کاهش می دهد.
ایوانوف تا زمانی که حیواناتی از سطوح بالای باکتری‌های روده می‌شوند گفته می‌شود برای القای ۱۷ را حفظ می‌کنند، رژیم غذایی چرب می‌تواند به متابولیک منفی تبدیل شود.
زمانی که ما موش‌ها را با رژیم غذایی پرچرب و بدون قند تغذیه می‌کنیم، سلول‌های Th17 را می‌توان حفظ کرد و از چاقی و پیش‌تر کاملاً محافظت می‌کرد، حتی اگر همان تعداد دریافت کنند.
هر گونه فواید سلامت متابولیکی که با حذف قند از رژیم غذایی موش به دست می‌آید، فقط در حضور باکتری‌های قوی‌کننده Th17 اثرش بود. می‌کردند و به سندرم متابولیک مبتلا می‌شدند.
ایوانوف افزود: «این نتیجه نشان می‌دهد که برخی از مداخلات رایج در رژیم غذایی، مانند کمترین قندها، می‌توانند فقط در این مکان باشند که جمعیت‌های خود را در میکروبیوم دارند.»
به گفته ایوانوف، برخی ممکن است از پروبیوتیک‌هایی بهره‌مند شوند که به افزایش سطوح سلول‌های مولد Th17 کمک کند. ، یک هدف پروبیوتیک فقط مفید خواهد بود که پزشکان مطمئن باشند، فرد به این میکروب‌های خاص نیاز دارد.
شاید واضح‌ترین نتیجه از یافته‌ها این باشد، یکی از راه‌هایی که رژیم غذایی قندی می‌تواند منجر به مشکلات متابولیک، تغییر سطح Th17 در روده شود.
ایوانوف حدس می‌زند که Th17 مستقیماً هدف درمانی قرار می‌گیرد و گفت: مطالعه ما تاکید می‌کند، پیچیده بین رژیم غذایی، میکروبیوم‌ها و سیستم ایمنی نقش کلیدی در ایجاد چاقی، سندرم متابولیک، نوع ۲ و سایر شرایط ایفا می‌کند.
برای سلامتی مطلوب، نه تنها اصلاح رژیم غذایی، بلکه بهبود میکروبیوم یا سیستم ایمنی بدن به عنوان مثال، افزایش سلول‌های سلول Th17 نیز مهم است.
منبع: سایت نیواطلس منتشر شده از پزشکی ایرانی دانشگاه کلمبیا