مانند گریل ذغال سنگ: 9 نکته و ترفند

مانند گریل ذغال سنگ: 9 نکته و ترفند


امسال یک چالش جدید برای خود ایجاد کنید. بیاموزید که چگونه به جای استفاده از مدل گاز قدیمی خود ، بر یک کوره ذغال چوب مسلط شوید.

در حالی که دوست داشتن یادگیری نحوه درست کردن کوره ذغال سنگ بسیار زیاد است ، اما برای شروع ایمن چند نکته را باید بدانید.

ادامه را بخوانید و یاد بگیرید که چگونه از ناهنجاری های کوره ذغال سنگ استفاده کنید ، چگونه از استیک و همبرگر گرفته تا سبزیجات و برخی اشتباهات رایج که باید از آنها اجتناب کنید ، استفاده کنید.

این راهنما را با نکات مفید کبابی ما برای ترکیب آشپزی تابستانی دنبال کنید که مهمانان شما فکر می کنند شما سالهاست این کار را انجام می دهید.

از روش دودکش برای روشن کردن آن استفاده کنید

انسان از روش شومینه برای روشن کردن کوره ذغال استفاده می کند

این روش روشنایی کوره ای است که مایکل هاس ، RD و بنیانگذار Angry BBQ ، به دلیل ساده بودن آن را ترجیح می دهد.

شما باید یک استارت شومینه بردارید و سپس چند قدم با روشن کردن کوره فاصله دارید:

  • استارت شومینه خود را با ذغال مورد علاقه خود بارگذاری کنید.
  • مقداری کاغذ زیر شومینه در کف کوره خود قرار دهید.
  • کاغذ را روشن کنید.

و بس گرمای کاغذ بالا می رود ، نور زغال سنگ بالا می رود.

هاس توصیه می کند به زغال سنگ 10-15 دقیقه فرصت دهید تا کاملاً بسوزد.

سپس ، وقتی سفید می شوند ، آماده هستید که ذغال خود را در کوره بریزید.

2. گریل خود را سریع گرم کنید

هنگام کار با کوره ذغال سنگ باید کمی بیشتر وقت بگذارید. اینجاست که یادگیری نحوه کار با سوپاپ ها مفید است.

Jeanette Kimszal ، RDN ، از The Radiant Root توضیح می دهد: “هرچه هوا بیشتر باشد ، آتش داغتر می شود.” اطمینان حاصل کنید که دریچه های روی گریل را باز کنید تا هوا به داخل آتش برود. »

هاس می افزاید: “اکثر کوره های ذغال سنگ دارای یک دریچه تهویه و یک دریچه بالا هستند.”

او توضیح می دهد که دریچه پایین دریچه ای است که بیشتر جریان هوا را کنترل می کند ، بنابراین هنگامی که می خواهم گریل من به سرعت گرم شود ، شیر پایین خود را کاملاً باز نگه می دارد و دریچه بالایی را نیمه باز نگه می دارد.

3. دمای ثابت را حفظ کنید

شما برای بهترین نتایج کبابی گرمای ثابت می خواهید و این به دریچه های شما نیز برمی گردد.

هاس می گوید: “وقتی به دمای دلخواه می رسم ، شیر پایینی خود را کمی می بندم تا دمای گریل من ثابت بماند.”

4. به عناصر توجه کنید

هاس توضیح می دهد: “دمای محیط بیرون و باد همچنین گرمای ذغال را کاهش می دهد ، که می تواند پخت و پز را طولانی تر کند.”

او می افزاید: “وقتی از کوره ذغال سنگ استفاده می کنم ، همیشه 30 دقیقه اضافی در برنامه کباب کردن برنامه ریزی می کنم.”

5. از آشپزی دو منطقه ای استفاده کنید

این پیچیده به نظر می رسد ، اما شما به سرعت بر آن مسلط خواهید شد: ذغال روشن خود را در یک طرف کباب پز قرار دهید به طوری که “یک طرف گریل گرم است وقتی طرف دیگر در دمای پایین قرار دارد.”

کیمزال می گوید: “غذاهای سریع پخت باید مستقیماً روی ذغال سنگ قرار گیرند.” این شامل گوشت خوک یا استیک طرفدار سویا زنجبیل ما می شود.

او می افزاید: “غذاهایی که مدت زمان بیشتری پخته می شوند را می توان در کنار ذغال سنگ قرار داد تا گرمای غیر مستقیم دریافت کنند.” این روش را با سالاد رومی و آجیل کبابی ما امتحان کنید.

اجتناب از کوره زغال چوب برای اجتناب از آن

نمای نزدیک همبرگر ، غذاهای دیگر روی کوره ذغال سنگ

این اشتباهات رایج هستند اما اجتناب از آنها آسان است. مطمئن شوید که از آنها برای تجربه بهتر کبابی اجتناب کنید.

6. درب را زیاد باز نکنید

هاس هشدار می دهد: “فقط درب را باز کنید تا به غذای خود اضافه کنید یا نظاره گر آشپز باشید.” اگر به پختن آن ادامه دهید ، “هنگام بازکردن درب کوره گرمای زیادی را از دست خواهید داد و زمان زیادی طول می کشد تا کوره شما دوباره به دمای خود برسد.”

7. عجله در روند

به یاد داشته باشید ، برای کوره ذغال سنگ به زمان بیشتری نیاز دارید – اما نتیجه آن ارزشش را خواهد داشت!

اگر قبلاً چندین بار درپوش را برداشته اید ، بروید و دقیقه بیشتری به زمان پخت خود اضافه کنید.

۸- قدم زدن روی هولزکوئل

هاس می گوید به راحتی می توانید از چراغ ها برای افزایش یا کاهش دمای کوره ذغال سنگ خود استفاده کنید – به شرطی که ذغال کافی داشته باشید.

تنها به این دلیل که به یک روش کم و آهسته تکیه می کنید به این معنی نیست که می توانید از زغال کمتر استفاده کنید.

9. خاکسترهای قدیمی را در کوره خود بگذارید

شما می خواهید خاکسترهای قدیمی را قبل از روشن کردن بریکت یا توده های زغالی جدید حذف کنید. کیمزال توضیح می دهد که ممکن است “خاکستر زیادی روی کباب پز وجود داشته باشد تا زغال سنگ روشن شود”.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*