من اخیراً کشف کردم که مایپروتئین ها لبنیات را هیدرولیز کرده اند ، آنقدر گران نیست و تقریباً قیمت جدا شده آنها ، آیا کسی آن را امتحان کرده است؟ : تغذیه

من اخیراً کشف کردم که مایپروتئین ها لبنیات را هیدرولیز کرده اند ، آنقدر گران نیست و تقریباً قیمت جدا شده آنها ، آیا کسی آن را امتحان کرده است؟ : تغذیه


من می خواهم آن را امتحان کنم زیرا من جداگانه آب پنیر شفاف آنها را دوست دارم ، اما بسیار گران است و برای این تعداد کم ارزش چندانی ندارد. یکی در اینجا گفت که لبنیات شفاف اساساً لبنیات هیدرولیز شده با طعم اضافی است. آیا حقیقت دارد؟ آیا مانند لبنیات شفاف خود به خوبی در آب حل می شود؟ اگر چنین است ، تنها نقطه ضعف آن این است که طعم دار نیست و باید سعی کنم آن را پخش کنم تا ببینم طعم آن چگونه است ، و ایده من این است: من در مورد استفاده از جایگزین های بدون قند و شاید استفاده از میوه و د ‘فکر می کردم. هیدرولیز می شود تا لبنیات را با آب مخلوط کنید ، اگر کار کرد ، من لبنیات شفاف “خودم” کمتر از نصف قیمت دارم ، برای من خوب به نظر می رسد اما مطمئن نیستم که واقعاً کار می کند (می دانم که واقعا طعم یکسان نیست) مانند لبنیات شفاف ، اما شاید اگر به خوبی در آب حل شود ، برای طعم آن راه حلی پیدا کنم) هدف اصلی این است که من نمی خواهم شیر / شیر جایگزین را جایگزین کنم. برای عطر
از خود بپرسید که آیا کسی در این مورد فکر کرده است ، من دوست دارم نظرات و نظرات و اصلاحات شما را بشنوم 🙂 متشکرم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*