نحوه شروع کمپوست | اپل روزانه مارک


شخصی که کمپوست را از چرخ دستی بیرون می کشد.کمپوست کردن یکی از آن چیزهایی است که همه قبول دارند خوب است. به معنای واقعی کلمه هیچ نقطه ضعفی وجود ندارد، فقط مزایایی دارد.

کمپوست خاکی با مواد مغذی متراکم و بارور شده ایجاد می کند.

کمپوست به معنای «ضایعات غذا» دیگر ضایع نیست.

کمپوست برای محیط زیست بهتر است.

کمپوست کردن مواد آلی مولدتر از دور انداختن آنها در محل دفن زباله است.

کمپوست درآمد غیرفعال است. شما هستید به طور فعال مواد آلی را تجزیه نمی کند. شما هیچ کاری انجام نمی دهید جز اینکه آن را در انبوه یا ظرف پرتاب کنید. میکروب ها بقیه را کنترل می کنند و شما از آن سود خواهید برد.

از همه دیدگاه ها، کمپوست سازی یک حرکت هوشمندانه است. اگر فقط یک باغ سالم‌تر می‌خواهید، کمپوست کردن این کار را انجام می‌دهد. اگر می خواهید سلامت خاک را بهبود ببخشید و با کمبود مواد مغذی خاک مبارزه کنید، کمپوست کردن این کار را انجام می دهد. اگر می خواهید با تخریب محیط زیست مبارزه کنید، کمپوست کردن این کار را انجام می دهد. اگر فقط چیزهای کمتری در سطل زباله و در محل دفن زباله می خواهید، کمپوست کردن این کار را انجام می دهد.

دلیلی نداره نه برای کمپوست کردن حتی اگر در یک فضای کوچک بدون حیاط زندگی می کنید، می توانید شرکت کنید. اما چگونه می توان شروع کرد؟


هفته ۲۱ فوریه ۲۰۲۲، آشپزخانه اولیه راه‌هایی برای کاهش ضایعات مواد غذایی ارائه می‌کند. با ثبت نام در اینجا، حقایق مربوط به ضایعات مواد غذایی، نکات کاهش ضایعات، دستور العمل های انحصاری، و منابع را از پروژه Farmlink بیابید. در تمام هفته، MDA پست‌هایی را ارائه می‌کند که می‌تواند به شما کمک کند از بودجه خواربارفروشی خود بیشترین بهره را ببرید و ضایعات مواد غذایی را به حداقل برسانید!


چگونه کمپوست را شروع کنیم

راه اصلی برای شروع این است که فقط شروع کنید.

ابتدا، مشخص کنید چه چیزی را می توان و چه چیزی را نمی توان کمپوست کرد:

چه چیزی را کمپوست کنیم

  • ضایعات سبزیجات و میوه
  • تفاله قهوه و فیلترهای کاغذی
  • چای کیسه ای، برگ های قدیمی چای
  • محصولات کاغذی غیربراق/مات و محصولات مقوایی (از جمله کاغذ کرافت PrimalKitchen.com که در حمل و نقل استفاده می شود!)
  • بریده حیاط
  • برگ، علف
  • یونجه و کاه
  • تراشه های چوب درمان نشده، خاک اره، ضایعات چوب، خلال دندان
  • چوب پنبه های شراب
  • بافت ها
  • پوسته تخم مرغ (بهترین له شده)
  • خز، مو، پر
  • کود کشاورزی
  • نان کهنه، ماکارونی پخته شده
  • پنبه، پشم، کتان

چه چیزی نباید کمپوست شود

  • پلاستیک
  • محصولات کاغذی براق – مجلات، کاغذ “براق”.
  • فلز
  • سنگ
  • شیشه
  • شاخه های بزرگ، گرد چوب
  • زباله های حیوانات خانگی و انسانی
  • تراشه های چوب، خاک اره، ضایعات چوب
  • پارچه های مصنوعی
  • روغن

بنابراین، آیا شما فقط همه چیز را از لیست “چه چیزی کمپوست کنیم” را در یک توده یا سطل بزرگ در حیاط می اندازید؟

نه دقیقا.

شما باید مواد قابل کمپوست را از نظر “سبز” و “قهوه ای” در نظر بگیرید. سبزی ها مواد مرطوب تری هستند و نیتروژن بیشتری دارند. قهوه ای ها خشک تر هستند و کربن بیشتری دارند.

سبزها عبارتند از:

  • اکثر ضایعات آشپزخانه
  • کود کشاورزی
  • زمین های قهوه
  • چمن تازه (سبز)، برگ ها و بریده های حیاط

قهوه ای ها عبارتند از:

  • ضایعات چوب، خرده گرد و غبار
  • کاغذ، مقوا
  • هی
  • علف ها، برگ ها و بریده های حیاط خشک شده (قهوه ای).
  • پوسته تخم مرغ

نرخ: در توده یا سطل کمپوست خود بیشتر قهوه ای می خواهید تا سبز. لازم نیست نسبت دقیقی باشد، اما چیزی بین ۴:۱ و ۲:۱ قهوه ای:سبز خوب است. “قهوه ای بیشتر از سبز” به اندازه کافی خوب است. این یک علم دقیق نیست، بیشتر یک هنر است. کمپوست شما باید مرطوب باشد، نه خیس. نباید خشک باشه، لزج نباشه، باید جووووست باشه.

لایه های: شما باید “لایه های” خشن از قهوه ای و سبز ایجاد کنید. قهوه ای در پایین، سپس سبز، سپس قهوه ای، سپس سبز، و غیره. مطمئن شوید که قسمت پایین و بالا هر دو قهوه ای هستند. این باعث می شود هوا جریان یابد و از جمع شدن رطوبت جلوگیری می کند. با توسعه کمپوست و چرخاندن آن، لایه ها به طور قطع ناراحت می شوند، و این اشکالی ندارد. این یک دستورالعمل است، نه یک قانون سخت و سریع.

چه نوع تنظیم کمپوست بهترین است؟

می توانید کمپوست خود را روی زمین به صورت توده ای انجام دهید. بدون ساختار، بدون دیوار، چیزی جز کمپوست و زمین زیر آن. کار خواهد کرد.

می توانید کمپوست خود را در یک سطل بزرگ انجام دهید. چهار دیوار و یک سقف. اگر کمپوست شما کاملاً از زمین جدا شده است، مطمئن شوید که آن را با مقداری خاک باغچه برای معرفی میکروب ها بذر کنید. کار خواهد کرد.

می‌توانید کمپوست خود را در یک لیوان بزرگ با دسته‌ای که به شما امکان می‌دهد محتویات را جمع کنید و آن را هوادهی کنید، تهیه کنید. کار خواهد کرد.

بهترین کمپوست کمپوستی است که بتوانید محل زندگی خود را تنظیم و نگهداری کنید. اگر آن یک سطل کوچک در پاسیو شما باشد، خوب است. اگر توده بزرگی در باغ شما باشد، خوب است. هر چیزی که برای آن جا داشته باشید، خوب خواهد بود.

فقط به مفهوم اصلی “قهوه ای ها بیشتر از سبزها” پایبند باشید، اغلب کمپوست خود را با بیل یا چنگال (یا دسته لیوان) هوادهی کنید یا بچرخانید و از رطوبت بیش از حد یا رطوبت خیلی کم خودداری کنید. با کمپوست کردن، خواب خود را از دست ندهید. فقط انجامش بده

هر چند گزینه های دیگری نیز وجود دارد.

یک سطل کمپوست کرم بسازید

سطل های کرم برای مکان های کوچکتر و بدون حیاط عالی هستند زیرا خودکفا هستند. ساختن سطل کرم بسیار آسان است. در اینجا چگونه است:

  1. دو وان پلاستیکی بگیرید. یکی کوتاه‌تر، یکی بلندتر، با بلندتر که می‌تواند در پایین‌تر کوتاه‌تر جای بگیرد.
    وان پایین: ۱۵ اینچ طول، ۲۵ اینچ عرض، ۵ اینچ ارتفاع
    وان بالا: ۱۵ اینچ طول، ۲۰ اینچ عرض، ۱۵+ اینچ ارتفاع
    وان بالا دارای درب است. وان پایین به یکی نیاز ندارد.
  2. یک سوراخ ۱ اینچی به فاصله ۲ اینچ از بالای وان بالایی دریل کنید. سوراخ یک اینچی دیگر را در طرف مقابل دریل کنید.
  3. در نزدیکی هر گوشه پایین وان بالا، سوراخ هایی به اندازه ۱/۸ اینچ دریل کنید.
  4. تمام شش سوراخ را با صفحه وینیل بپوشانید. صفحه را در جای خود بچسبانید یا منگنه کنید. این کار از فرار کرم ها جلوگیری می کند.
  5. وان بالا به داخل وان پایین می رود. وان بالایی را به عمق سه اینچ با کاغذ خرد شده و یک پوند خاک باغچه پر کنید تا میکروب ها معرفی شوند. به اندازه ای آب اضافه کنید که همه آن مرطوب باشد (اما خیس نباشد).
  6. کرم ها را اضافه کنید. گیره های قرمز بهترین هستند.
  7. بگذارید چند روز به سطل غذا عادت کنند، سپس غذا اضافه کنید. غذا می تواند تقریباً هر چیزی از آشپزخانه باشد، اما از گوشت، لبنیات و استخوان در سطل کرم خودداری کنید. برای اضافه کردن غذا، یک سوراخ در وسط محتویات سطل ایجاد کنید، غذا را اضافه کنید و با مخلوط خاک/کاغذ بپوشانید. ممکن است مجبور شوید مخلوط خاک/کاغذ بیشتری اضافه کنید تا کرم ها شروع به ایجاد خاک کافی از خود کنند.
  8. حدود یک بار در هفته به کرم های خود غذا دهید. اگر غذای خاصی را که در آنجا می‌گذارید نادیده می‌گیرند، آن را ماهی بگیرید و دیگر آن را اضافه نکنید. کرم ها ترجیحاتی دارند. ممکن است مال شما به آن غذای خاص اهمیتی ندهد.
  9. مایعی که در وان پایین جمع می شود بسیار مغذی است – برای گیاهان شما. آن را به باغ خود اضافه کنید.
  10. وقتی کمپوست به دو سوراخی که در سطل بالایی سوراخ کردید رسید، زمان برداشتن مقداری از کمپوست و اضافه کردن آن به باغ است. سعی کنید از بیرون کشیدن کرم ها خودداری کنید.

اگر نمی خواهید خودتان بسازید، می توانید تنظیمات از پیش ساخته شده را نیز خریداری کنید.

کمپوست بوکاشی را امتحان کنید

بوکاشی یک روش ژاپنی برای کمپوست سازی است که از تخمیر بی هوازی برای تولید کمپوست در کسری از زمانی که یک توده کمپوست معمولی نیاز دارد، استفاده می کند. و ساختن تنظیمات خود آسان است.

  1. دو سطل ۵ گالن و یک درب محکم بگیرید.
  2. ۲۰ سوراخ کوچک در کف یک سطل دریل کنید. سطل را با سوراخ هایی در پایین داخل سطل بدون سوراخ قرار دهید. اینها سوراخهای تخلیه مایع کمپوست هستند.
  3. ضایعات آشپزخانه را به سطل بالایی اضافه کنید. ضایعات آشپزخانه می تواند شامل هر چیزی از جمله گوشت، استخوان و چربی باشد. با این حال از مایعات و روغن بیش از حد خودداری کنید و سعی کنید قطعات را نسبتاً کوچک نگه دارید تا تخمیر تسریع شود.
  4. با سبوس بوکاشی بپاشید – این سبوس است که با میکروب های بوکاشی تلقیح شده است. سطح لایه قراضه را با سبوس بپوشانید و هم بزنید تا مخلوط شود. ۱-۲ قاشق غذاخوری در هر ۲ اینچ ضایعات غذا.
  5. درب را دوباره بگذارید. از هوابندی آن اطمینان حاصل کنید، زیرا بوکاشی برای شکوفا شدن نیاز به یک محیط دربسته از هوا دارد. حتی ایده خوبی است که خود کمپوست را با یک صفحه محکم یا پلاستیکی که با سنگ سنگین شده است بپوشانید تا قرار گرفتن در معرض هوا را محدود کنید.
  6. هر بار که ضایعات آشپزخانه بیشتری اضافه می کنید، روی سبوس بوکاشی بیشتری بپاشید و هم بزنید، سپس با دستگاه پوره سیب زمینی فشار دهید تا کمپوست فشرده شود و هوا به حداقل برسد.
  7. ضایعات آشپزخانه را حداکثر یک روز در میان اضافه کنید. شما می خواهید تا حد امکان قرار گرفتن در معرض هوا را به حداقل برسانید.
  8. مایع موجود در سطل پایینی را هر چند روز یکبار تخلیه کنید. می توانید از این رقیق شده در باغ استفاده کنید.

هنگامی که سطل بالایی تقریبا پر شد، آن را بپوشانید و به مدت دو هفته بگذارید تا فرآیند تمام شود. به تخلیه مایع ادامه دهید. پس از دو هفته، محتویات باید آماده انتقال به باغ برای دفن یا کمپوست بیشتر شوند. آن را بلافاصله روی گیاهان خود نزنید، زیرا هنوز بسیار اسیدی است. دو هفته دیگر “درمان” در خارج یا دفن آن را برای استفاده در باغ مناسب می کند.

برخی از افراد حتی در افزودن سبوس بوکاشی به توده های کمپوست موجود خود موفق شده اند. ارزش تلاش را دارد.

انگیزه خود را انتخاب کنید

یکی از بخش های مهم کمپوست انگیزه شماست. چرا کمپوست میکنی؟ آیا برای نجات جهان و مبارزه با تغییرات آب و هوایی کمپوست می کنید؟ یا برای بدست آوردن خاک بهتر، برای ایجاد کود خود، برای داشتن یک زندگی پایدارتر در خانه خود، کمپوست می کنید؟ من استدلال می کنم که انگیزه های دوم برای کسی که می خواهد کمپوست سازی را شروع کند مفیدتر و پایدارتر است. نگاه داشتن کمپوست سازی

زیرا نکته اینجاست: هنگامی که برای نجات جهان یا طراحی بزرگ دیگری با پیامدهای جهانی در حال تولید کمپوست هستید، هیچ تاثیری از اقدامات خود نخواهید دید. ممکن است تا حدودی کمک کننده باشد، اما انداختن پوست موز شما در توده کمپوست، سوزن را بر آب و هوا یا گرسنگی جهان یا تخریب خاک تحمیل نمی کند. با این حال، این سوزن را روی کیفیت باغ و زندگی خودت حرکت می دهد.

اگر انتظار دارید توده کمپوست کوچک شما دنیا را نجات دهد، اما اینطور نیست، احتمال اینکه به آن بچسبید کمتر است. چه فایده ای دارد؟

اگر انتظار دارید توده کمپوست کوچک شما باغ شما را نجات دهد، و بعد از آن نجات پیدا کند، به احتمال زیاد به آن پایبند خواهید بود. زیرا این تمام موضوع است.

همین: راهنمای سریع و کثیف برای کمپوست سازی.

چگونه کمپوست می کنید؟ من چه چیزی را از دست دادم؟ چه چیزی را به این مقاله اضافه می کنید؟ در زیر به من اطلاع دهید!

راه های بیشتر برای کاهش ضایعات مواد غذایی از MDA:

Collagen_Quench_640x80

درباره نویسنده

مارک سیسون، بنیانگذار Mark’s Daily Apple، پدرخوانده جنبش اولیه غذا و سبک زندگی، و نیویورک تایمز نویسنده پرفروش رژیم کتو ریست. آخرین کتاب او است کتو برای زندگی، جایی که او درباره نحوه ترکیب رژیم کتو با سبک زندگی اولیه برای سلامتی و طول عمر بهینه صحبت می کند. مارک نویسنده کتاب های متعدد دیگری نیز هست، از جمله طرح اولیهکه در سال ۲۰۰۹ به دلیل توربوشارژ کردن رشد جنبش اولیه/ پالئو بود. مارک پس از گذراندن سه دهه تحقیق و آموزش مردم در مورد اینکه چرا غذا جزء کلیدی دستیابی به سلامتی و حفظ آن است، Primal Kitchen، یک شرکت غذای واقعی را راه اندازی کرد. که لوازم اصلی آشپزخانه Primal/ Paleo، Keto و Whole30 را ایجاد می کند.

اگر می خواهید یک آواتار به همه نظرات خود اضافه کنید، اینجا را کلیک کنید!