نحوه طبخ قارچ های جادویی خوشمزه را بیاموزید

نحوه طبخ قارچ های جادویی خوشمزه را بیاموزید


اگر می خواهید یک وعده غذایی را جادویی کنید ، نحوه پخت قارچ را بیاموزید.

اگر می دانید چگونه آنها را به درستی بپزید ، قارچ ها به مواد مغذی و طعم زیادی می افزایند.

وندانا شث ، متخصص تغذیه ، RDN ، CDCES ، FAND ، نویسنده ، می گوید: “قارچ ها کالری کمی دارند و از نظر تغذیه ای بسیار مفید هستند.” سفره هندی من: دستور العمل های سریع و خوشمزه گیاهیبه

جکی نیوجنت ، RDN ، CDN ، سرآشپز ، متخصص تغذیه و نویسنده ، می افزاید: از نظر طعم ، “قارچ سدیم کمی دارد اما امامی بالایی دارد ، که در نهایت به شما امکان می دهد از نمک کمتری استفاده کنید در حالی که هنوز طعم عالی را بدست می آورید.” کتاب آشپزی تمیز و آسان دیابتبه

با نحوه پخت کامل قارچ ها آشنا شوید – بنابراین آنها طعم دار هستند و هرگز چرب و کرک دار نیستند!

قارچ خام در آبکش

نحوه تمیز کردن قارچ

هنگام تمیز کردن قارچ مراقب باشید. اگر از آب زیاد استفاده می کنید ، ترد یا قهوه ای شدن آن بیشتر طول می کشد ، نیوجنت توضیح می دهد.

به جای آن از یک حوله کاغذی مرطوب برای از بین بردن هرگونه آلودگی یا آبکشی سریع استفاده کنید و سپس آن را خشک کنید.

تمام ساقه های سخت را کوتاه کنید ، و آماده رفتن هستید.

نحوه برش قارچ

قارچ های برش خورده را در ماهیتابه چدنی سرخ کنید

قارچ های سرخ شده یا تند طعم یک غذای عالی را تقویت می کنند یا مکمل دستور غذا هستند ، درست مانند این سینه مرغ با قارچ سرخ شده.

اگر برایتان سوال است که چگونه قارچ صدفی بپزید یا چگونه قارچ شیتاکه را بپزید ، این روش را امتحان کنید.

نیوجنت می گوید ، تقریباً برای هر نوع قارچ کار می کند ، از جمله دکمه سفید ، کرمینی ، پورتوبلو ، راش ، شیپور ، مایتاک (خروس جنگل) و شیر.

  • اگر اندازه قارچ های شما متفاوت است ، آنها را به قطعات یکنواخت برش دهید.
  • یک قاشق چایخوری روغن یا کره (اختیاری!) در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. وقتی داغ شد ، قارچ ها را در یک لایه اضافه کنید. به آنها فضای زیادی بدهید یا به جای قهوه ای آنها را بخارپز کنید.
  • قارچ ها را به مدت 5 دقیقه یا تا قهوه ای طلایی بپزید.
  • ورق بزنید و این کار را تا قهوه ای طلایی ادامه دهید.
  • مزه دار کنید و سرو کنید.

چگونه قارچ را کباب کنم

از آشپز بپرسید که چگونه قارچ پورتوبلو را می پزید ، و ممکن است آنها کباب کردن را پیشنهاد کنند زیرا این کلاهک ها از داخل شبکه نمی افتند.

Sheth همچنین پیشنهاد می کند که قارچ های Maitake و Shiitake را کباب کنید.

او توضیح می دهد: “گرمای زیاد طعم آنها را افزایش داده و بهبود می بخشد.”

  • قارچ ها را با روغن آغشته کنید. هر ادویه ای که می خواهید اضافه کنید.
  • قارچ ها را مستقیماً روی حرارت متوسط ​​کباب کنید تا علائم گریل شکل بگیرد ، در هر طرف حدود پنج دقیقه.
  • با سس یا ادویه جات دیگر برس بزنید و سرو کنید.

قارچ های کوچکتر را با قرار دادن روی قفسه یا استفاده از سبد گریل گریل کنید.

نحوه سرخ کردن قارچ

نیوجنت می گوید: “اکثر قارچ ها به خوبی ساخته شده اند ، به ویژه جوانه های سفید کامل یا مستطیل شکل ، کرمینی ، پورتابللا و قارچ maitake.”

بنابراین موارد دلخواه خود را بخرید و این روش را امتحان کنید.

فقط آنها را خیلی نازک نکنید – قارچ ها وقتی پخته می شوند تقریبا نصف می شوند.

  • فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید
  • قارچ ها را با یک قاشق چایخوری روغن و همه ادویه جات دلخواه مسواک زده یا بریزید. آنها را در یک لایه روی یک ورقه یا بشقاب لبه دار پهن کنید.
  • به مدت 20 دقیقه تفت دهید ، گاهی اوقات هم بزنید.

چگونه قارچ شکم پر بپزم

قارچ پخته شده با اسفناج و پنیر

دکمه های سفید پر شده ، قارچ های کرمینی یا پورتوبلو یک پیش غذای عالی یا یک غذای مهمانی می سازند.

این دستور غذا را برای قارچ اسفناج و پنیر امتحان کنید یا سس خود را تهیه کنید.

  • فر در دمای 375 درجه فارنهایت
  • کلاهک های قارچ خود را با مواد دلخواه خود پر کنید. کلاهک های پر شده را در یک ظرف پخت قرار دهید.
  • حدود 25 دقیقه تا زمانی که قارچ نرم شود و مواد بخارپز شده و بپزد ، بپزید.

نحوه پرورش قارچ

قارچ خام در یک سبد

این نکات دیگر چشیدن قارچ را امتحان کنید:

  • قارچ “گوشت” درست کنید. قارچ های خرد شده را به گوشت چرخ کرده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. مخلوط را به شکل دلخواه خود درآورید (کیک برگر ، کوفته ، فیله تاکو و غیره) و به طور معمول بپزید تا پخته شود. تمام طعم گوشتی را دریافت می کنید ، با رطوبت بیشتر و کالری کمتر.
  • این دستور پخت سیر و قارچ گیاهی آرام را امتحان کنید.
  • قارچ و “بیکن” درست کنید. قارچ های نازک برش خورده سپس آنها را با روغن و ادویه جات ترشی جات مانند فلفل دودی و بخار مایع مخلوط کنید تا طعم بیکن بیشتری داشته باشد. در دمای 275 درجه فارنهایت به مدت 75 دقیقه تفت دهید ، سپس فر را خاموش کنید و بگذارید قارچ ها به مدت 45 دقیقه در فر ترک بخورند.

آیا نکات و توصیه های تغذیه ای تخصصی تری می خواهید؟ از BODNutrition.com دیدن کنید تا بدانید چگونه برنامه ها و محصولات تغذیه Beachbody به شما کمک می کند تا یک سبک زندگی سالم داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*