نحوه کباب کردن استیک: 5 نکته در آشپزی

نحوه کباب کردن استیک: 5 نکته در آشپزی


آیا می خواهید یاد بگیرید که چگونه یک استیک را به صورت کامل کباب کنید؟ برخی چیزها به یک استیک آبدار و نرم با پوسته سبک و دودی برخورد می کنند.

دیگر نگران نباشید-ما نکات ساده ای در پخت و پز برای تهیه استیک های کبابی سریع و مناسب پخت داریم.

مرحله 1: گوشت گاو برش خورده با سنگ مرمر را انتخاب کنید

به گفته بریتانی کرامپ ، MPH ، RD در Savor Nutrition ، “بهترین برش گوشت گاو برای استیک کبابی باید نرم با مقدار زیادی مرمر باشد ، اینها لکه های چربی سفید موجود در گوشت هستند. چربی سنگ مرمر در حالی که استیک شما در حال کباب شدن ، تزریق می شود ذوب می شود. d ‘گوشت با طعم در حالی که آبدار و لطیف باقی می ماند.

استیک خام مزه دار روی سنگ مرمر

هالی مک کی کلارک ، متخصص آشپزی Beachbody می گوید وقتی به چربی خود توجه می کنید ، “Top Sirloin یک انتخاب خوشمزه اما همیشه مناسب برای کباب کردن است.”

سایر برش های گوشت گاو با مرمر مناسب برای استیک کبابی عبارتند از:

  • استیک استریپ (به عنوان مثال نیویورک یا کانزاس سیتی استریپ)
  • استیک گوشت نرم بدون استخوان
  • استیک سیرولین بالا
  • فیله مینیون یا مرغ
  • دامن یا استیک پهلو

استیک شما باید حدود یک تا دو اینچ ضخامت داشته باشد تا بدون پختن گوشت در داخل ، زغال چوب خوبی تولید کند.

استثنا استیک های پهلو یا سنگی است که بعد از پخت باید نازک و در برابر مغز خرد شوند تا رشته های ماهیچه ای سخت تر شکسته شوند.

این استیک ها بهتر است روی تاکو ، فجیتا ، ساندویچ یا سالاد سرو شوند.

مرحله 2: آماده سازی و فصل استیک

قبل از چاشنی ، استیک های خود را با یک حوله کاغذی پاک کنید تا یک سطح خشک ایجاد شود تا فصل ادامه پیدا کند.

مک کی کلارک توصیه می کند: “برای کمک به عطرها و خوردن بهتر گوشت ، قبل از افزودن دنده یا ماریناد ، استیک های خود را به صورت ضربدری از هر دو طرف یادداشت کنید.”

برای طعم و مزه ، می توانید استیک را به سادگی با نمک و فلفل مزه دار کنید.

یا ، ادویه های استیک آماده را از فروشگاه مواد غذایی تهیه کنید. همچنین می توانید با مخلوط کردن موارد زیر موارد دلخواه خود را تهیه کنید:

  • نمک
  • پفر
  • پودر سیر یا پیاز
  • فلفل قرمز
  • فلفل قرمز یا فلفل قرمز
  • پونه کوهی
  • دانه های جعفری
  • زیره
  • گشنیز

برای استیک های سفت و سخت تر ، توصیه می کنیم از ماریناد مرطوب – که معمولاً با روغن و ترش تهیه می شود – استفاده کنید تا استیک نرم تر از یک رنده خشک شود.

اجازه دهید استیک های شما حداقل 30 دقیقه مزه دار شوند تا مزه دار شوند.

ماریناد استیک پایه شما معمولاً شامل موارد زیر است:

  • روغن
  • آب لیمو یا سرکه
  • سس سویا یا سس های Worcestershire
  • پیاز یا پیاز خرد شده
  • گیاهان و ادویه جات مورد علاقه شما

مرحله 3: اجازه دهید استیک ها به دمای اتاق برسند

استیک های تزیین شده خود را از یخچال بیرون بیاورید و بگذارید 20 تا 30 دقیقه روی ظرف بمانند تا به دمای اتاق نزدیک شود.

کباب کردن یک استیک در هوای سرد به این معنی است که داخل استیک باید مدت زمان بیشتری بپزد ، که به طور بالقوه می تواند منجر به پخت بیش از حد بیرون شود.

مرحله 4: استیک را روی توری های گرم و تمیز کباب کنید

استیک در حال پخت در اطراف گریل

حالا که خودتان را آماده کرده اید ، وقت آن است که نحوه کباب کردن استیک را بیاموزید. شروع با گریل تمیز به استیک کبابی شما جذابیت های زیبا و متمایزی می بخشد.

کمی روغن روی گریل بکشید تا استیک به گریل شما نچسبد. استیک یک گوشت سریع پخته است که نیاز به یک کباب داغ و گرم شده در دمای 450-500 درجه فارنهایت دارد. “

چه مدت باید استیک را روی گریل بپزید؟ در هر صفحه چطور؟

تعیین زمان پخت مشخص برای استیک دشوار است ، زیرا این بستگی به اندازه ، ضخامت و استحکام دلخواه استیک شما دارد.

  • می توانید استیک های خود را برای 2-3 دقیقه در کوره برش زده و در طرف دیگر تکرار کنید.
  • یک استیک ضخیم تر باید بیشتر بپزد ، اما بهتر است آن را بپزید ، طعم آن را بررسی کرده و در صورت نیاز پخت کنید.

وقتی استیک می پزید کباب پز را می بندید؟

“اگر استیک شما ضخیم تر از حدود ¾ اینچ است ، درب آن را ببندید تا یک اجاق گاز همرفت ایجاد شود. اگر یک استیک کناری نازک یا استیک است ، گریل را باز بگذارید ؛ در غیر این صورت قبل از خود برف خوبی از هر دو طرف دریافت نخواهید کرد. استیک آماده است ، “مک کی کلارک می گوید.

برای بررسی میزان طعم ، می توانید استیک را برش دهید ، اما ممکن است مقداری آب میوه از دست بدهید.

مک کی کلارک می گوید: “دماسنج گوشت بهترین دوست استاد کوره است.”

اگر دماسنج گوشت دارید ، از نمودار زیر برای اندازه گیری میزان طعم استفاده کنید و پخت استیک خود را تا جایی که دوست دارید ادامه دهید.

استیک Doneness دمای داخلی (درجه F)
متوسط-کمیاب 145 درجه فارنهایت
آفرین 165 درجه فارنهایت

نکته ویژه در مورد نحوه کباب کردن پهلو یا راک استیکمک کی کلارک می گوید: “اطمینان حاصل کنید که این برش ها نازک تر از استیک های معمولی هستند و زمان کمتری برای رسیدن به طعم دلخواه شما طول می کشد.”

بنابراین آن کباب پز را نزدیک نگه دارید!

مرحله 5: استیک خود را قبل از برش زدن هم بزنید

استیک کبابی کبابی با سبزیجات در یک بشقاب

اگر استیک را بلافاصله پس از اتمام آن برش دهید ، آب آن تمام می شود و یک تکه استیک کمتر آبدار برای شما باقی می ماند.

در عوض ، استیک خود را با فویل آلومینیومی بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا آب آن جا بیفتد.

همانطور که در بالا ذکر شد ، این اجازه می دهد تا استیک نیز بپزد.

توصیه می کنیم دانه را برش دهید زیرا ماهیچه را به قطعات کوچکتر می شکند تا استیک شما کمتر جویدنی شود – این مرحله برای برش های سخت تر از استیک پهلو ضروری است!

برای هر نوع برش دیگر ، از استیک همانطور که دوست دارید لذت ببرید.

آیا به دنبال اطلاعات تغذیه ای تخصصی تری هستید؟ از BODNutrition.com دیدن کنید و نحوه تغذیه سالم را با کمک دو برنامه تغذیه ما ، 2B Mindset و Portion Fix بیاموزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*