نسبتهای درشت مغذی: تغذیه

نسبتهای درشت مغذی: تغذیه


من کنجکاو بودم .. چرا نسبت درشت مغذی ها اهمیت دارد؟ در رژیم غذایی معمولی که فقط سعی می کنید کمبود کالری داشته باشید و پروتئین کافی دریافت کنید ، چرا باید درصد خاصی از کربوهیدرات ها و چربی ها تشکیل شود؟ مانند زمانی که من از ماشین حساب آنلاین استفاده می کنم و برای برش به من می گوید من باید 50 درصد از کربوهیدرات ها و 25 درصد از چربی ها کالری دریافت کنم ، چرا این اعداد؟ آیا ساخت 40٪ کربوهیدرات و 35٪ چربی ضرر دارد؟ آیا دریافت مقدار مشخصی از کالری برای هر کلان چیز خاصی دارد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*