واقعاً به رژیم های باستانی علاقه مندیم ، دقیقاً ما برای خوردن چه چیزی طراحی شده ایم و رژیم های مختلف قدیمی در نقاط مختلف جهان: تغذیه

واقعاً به رژیم های باستانی علاقه مندیم ، دقیقاً ما برای خوردن چه چیزی طراحی شده ایم و رژیم های مختلف قدیمی در نقاط مختلف جهان: تغذیه


این واقعا برای من جالب است.

من مصاحبه ای با مردی به نام جیمز نستور داشتم که فکر می کنم نام او است ، که گفت فیزیولوژی ما به دلیل اختراع و رواج غذاهای فرآوری شده در حال تغییر است ، که باعث می شود ماهیچه های شکم بیش از پیش آتروفیک شوند. او می گوید دهان ما در واقع به دلیل غذای نرمتر کوچک می شود ، به همین دلیل است که ما باید دندان عقل را برداریم ، و همچنین به این دلیل که کام سخت ما کوچک می شود ، که باعث مشکلات تنفسی مانند آپنه خواب می شود.

من این مشکل را ندارم. دندانپزشکان می گویند من می توانم همه دندان عقل خود را حفظ کنم و هیچ آپنه خواب ندارم. با این وجود ، من علاقه مند هستم که چگونه ما بر اساس رژیم جدیدمان به طور جمعی تغییر می کنیم.

این باعث شد که من در مورد آنچه مردم می خورند فکر کنم ، و شاید بهتر باشد کیفیت زندگی رژیم غذایی را به آنچه نیاکان ما می خوردند تغییر دهیم (مانند رژیم غذایی سرخپوشان). اما باز هم ، آیا تفاوت چندانی نمی کند؟ برای مثال ، رژیم غذایی مدیترانه ای با رژیم غذایی اسکاندیناوی یکسان نیست.

من علاقه مند بودم به میراث خودم برگردم و ببینم چه می خورند. به عنوان مثال ، اگر من از منطقه خاصی در آسیا آمده بودم یا هندی بودم ، آیا می توانستم دریابم که آنها چه می خورند؟

من مقاله ای را خواندم که در آن مردی یخ زده در سیبری پیدا کردند و او آنقدر خوب حفظ شده بود که متوجه شدند او پرنده می خورد و انگل نیز دارد.

من نه تنها به خودم ، بلکه به سایر مناطق و اینکه چگونه آنها تحت تأثیر تغییرات رژیم غذایی غذاهای فرآوری شده و ارزان قیمت قرار می گیرند ، علاقه مند هستم.

آیا شخص دیگری علاقه مند است یا اطلاعاتی برای به اشتراک گذاشتن دارد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*