وقتی چیزی قلیایی را با یک غذای اسیدی مخلوط می کنم ، آیا به هیچ وجه غذا را به خطر می اندازد؟

وقتی چیزی قلیایی را با یک غذای اسیدی مخلوط می کنم ، آیا به هیچ وجه غذا را به خطر می اندازد؟



وقتی بکینگ پودر (بی کربنات سدیم) را با چیزی مانند سرکه سیب / آب سیتریک / اسید مالیک مخلوط می کنم ، آیا با قلیایی شدن محلول یکی از خواص آن ماده اسیدی را از بین می برد؟

ارائه شده توسط / u / youcanupvote
[comments]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*