چطور مربای به خانگی قرمز رنگ و خوشمزه درست کنیم؟|فوت و فن مربای بِِِِِِه خوشرنگ


مربای به خانگی

مربای بِه یکی از مرباهای خوشمزه و خانگی میباشد که با میوه بِه که بسیار خوشبو و خوشمزه است و سرشار از خاصیت است تهیه میشود.

مواد لازم مربای بِه خوشمزه

میوه به     ۱ کیلو گرم

شکر      ۱ کیلو گرم

پودر هل      ۱.۴  قاشق چایخوری

آب لیمو       ۲ قاشق غذاخوری

وانیل       ۱.۴ قاشق چایخوری

گلاب     ۳ قاشق غذاخوری

مواد-لازم-طرز-تهیه-مربای-به-قرمز-رنگ

طرز تهیه مربای بِه با پوست

برای تهیه مربای بِه ابتدا به ها را می شوییم و پوست آن ها را با یک کارد تیز می گیریم و به ها را به هر مدلی که دوست دارید خرد کنید.

به خرد شده را درون قابلمه می ریزیم و شکر را به قابلمه اضافه می کنیم.

در این مرحله آب را اضافه می کنیم. توجه داشته باشید مقدار آب باید تا یک بند انگشت روی به ها باشد.

در قابلمه را می گذاریم و روی حرارت زیاد می‌گذاریم تا به جوش بیاید سپس حرارت را کم میکنیم و در قابلمه دمکنش قرار می دهیم تا یک ‌ساعت مربا پخته شود.

در مرحله بعد, پودرهل و وانیل (در صورت تمایل) را به  مربای به خوشمزه و خانگی اضافه می کنیم و دوباره در قابلمه را دمکش می‌گذاریم تا مربا کاملا پخته شود و به غلظت برسد

بعد از بیست دقیقه گلاب را اضافه کنید, نیم ساعت زمان دهید اگر مربا بِه غلظت مورد نظر رسید از روی حرارت بگیرید.

و در همان قابلمه به مدت ۱۲ ساعت با در دمکش و در فضای آشپزخانه اجازه دهید بماند و بعد از گذشت ۱۲ ساعت مربا را درون شیشه مورد نظر ریخته و درون یخچال نگهداری کنید.

بعد از گذشت ۲ساعت آب لیمو را اضافه کنید.

فوت-و-فن-مربای-به-قرمز-رنگ-خانگی-خوشمزه

۱. اگر می خواهید مربای شما قرمز رنگ شود باید توجه داشته باشید که روی در قابلمه دم کنی بگذارید که باعث قرمز شدن رنگ مربای به می شود.

۲. در زمان پخت مربای بّه خوشمزه, هرچه با شعله کمتر و زمان بیشتر پخته شود رنگ قرمز زیباتری میشود.

۳. این نکته بسیار مهم است که شهد مربا بعد از سرد شدن سفت تر می شود, بنابراین نباید مربای به را غلیظ  از روی حرارت بردارید, بلکه باید کمی رقیق باشد تا بعد از سرد شده به غلظت دلخواه برسد.

۴. مربا زمانی کپک میزند که مقدار آب موجود در مربا زیاد باشد بنابراین یکی از فوت و فن مربای به این است که حتما  بعد از پخت مربا, آن را به مدت زمان تعیین شده در بیرون از یخچال نگه دارید و سپس غلظت آن را تست کنید اگر زیاد رقیق بود مجدد بگذارید بجوشد تا غلیظ شود.