چطور یک پیتزا قارچ و گوشت خانگی به روش بازاری درست کنیم؟|مجله هشتپا


پیتزا قارچ و گوشت

 

پیتزا قارچ و گوشت از انواع غذاهای فست فود و بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که به روش های متفاوتی تهیه میشود, در این مقاله طرز تهیه یکی از بهترین روش های طرز تهیه این پیتزا قرار داده شده است.

مواد لازم طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت

 

گوشت چرخ کرده   ۱۵۰ گرم

قارچ     ۵ عدد

پیاز    ۱ عدد کوچک

سوسیس معمولی یا بلغاری   ۱ عدد

فلفل دلمه ای    ۱ عدد کوچک

ذرت پخته   نصف لیوان

پودر سیر, فلفل سیاه, آویشن   به مقدار لازم

سس گوجه فرنگی به مقدار دلخواه

پنیر پیتزا    یک بسته

 

 

 طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت خانگی

 

قارچ را به صورت ورقه ای خرد میکنیم, فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد میکنیم, سوسیس را به صورت حلقه خرد میکنیم و کنار میگذاریم.

ابتدا پیاز را رنده کرده و درون تابه با مقداری روغن تفت میدهیم سپس گوشت چرخکرده را اضافه میکنیم, نمک و فلفل سیاه را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا گوشت مزه دار شود.

مقداری از قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای را به مواد گوشت چرخکرده اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم سپس شعله را خاموش کرده و مواد پیتزا قارچ و گوشت را کنار میگذاریم.

در مرحله بعد خمیر پیتزا را درون سینی پهن میکنیم, میتوانید خمیر پیتزا را خودتان در منزل تهیه کنید (آموزش طرز تهیه خمیز پیتزا خانگی در مجله آشپزی هشتپا) با خمیر را به صورت آماده از فروشگاههای عرضه مواد غذایی فست فود تهیه کنید.

مقداری سس گوجه فرنگی بر روی خمیر میریزیم و در سطح خمیر پهن میکنیم سپس مواد گوشت چرخکرده را بر روی خمیر میریزیم و پهت میکنیم تا همه سطح خمیر را پر کند.

 

 

سپس بقیه قارچها و فلفل دلمه ای, همچنین ذرت پخته و سوس را در تمام سطح خمیر پخش میکنیم در انتها پنیر پیتزا را اضافه کرده به طوری که کاملا سطح خمیر را بپوشاند.

فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم میکنیم سپس سینی پیتزا قارچ و گوشت را درون فر به مدت ۳۰ دقیقه  قرار میدهیم.

نکته

برای کش دار شدن پنیر پیتزا در انتها مقداری آب بر روی پنیر اسپری کنید و سپس درون فر قرار دهید, همچنین برای برشته شدن روی پیتزا ۱ الی ۲ دقیقه گریل کنید.