چگونه سوپ شیر خوشمزه درست کنیم؟ |مجله آشپزی هشتپا


سوپ شیر رستورانی

 

سوپ شیر از انواع غذاهای آبکی و در عین حال بسیار خوشمزه است که به عنوان پیش غذای ایرانی در کنار غذای اصلی سرو میشود همچنین این سوپ خوشمزه به دلیل ارزش غذایی بالا و خاصیت فراوان در ایام ماه رمضان بسیار درست میشود و طرفداران بسیاری دارد.

 

مواد لازم سوپ شیر

 

سینه مرغ    ۱ عدد

سیب زمینی    ۱ عدد متوسط

پیاز     ۱ عدد متوسط

هویج پخته    ۱ عدد

ذرت پخته در صورت تمایل     ۱۰۰ گرم

قارچ      ۴۰۰ گرم

شیر    ۶ لیوان

آب     ۱.۵ لیوان

جوپرک     ۱.۵ لیوان

آب لیمو   ۱ قاشق غذاخوری

خامه صبحانه    ۱ پاکت

نمک وفلفل    به مقدار لازم

جعفری  ۳ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه سوپ شیر با خامه و قارچ

 

برای تهیه این سوپ شیر بسیار خوشمزه ابتدا, سینه مرغ, سیب زمینی رنده شده (رنده ریز), پیاز رنده شده ( رنده درشت) را با ۱.۵ لیوان آب و مقداری نمک وفلفل درون قابلمه ریخته و روی حرارت گذاشته تا مرغ کاملا بپزد.

بعد از پخت مرغ آن را از قابلمه بیرون می آوریم و اجازه میدهیم کمی خنک شود سپس مرغ را ‌ریش ریش میکنیم و دوباره درون قابلمه میریزیم.

در این مرحله شش لیوان شیر, جو پرک را به سوپ شیر اضافه میکنیم و درب قابلمه را میگذاریم  و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان میدیم تا جو پرک بپزد, شعله گاز را زیاد نکنید زیرا شیر میجوشد و ته میگیرد, هر چند دقیقه سوپ را هم بزنید.

درون یک قابلمه جدا, آب و آبلیمو میریزیم و شعله را زیاد میکنیم تا بجوشد سپس قارچ های پوست کنده و خرد شده رو به آب جوش اضافه میکنیم در حد ۳۰ ثانیه و سپس با آب سرد آبکش میکنیم, اینکار باعث میشود تا سیاهی زیر کلاهک قارچ در سوپ دیده نشود و قارچ تغییر رنگ ندهد, اما این کار اختیاری است.

قارچها را با هویج پخته شده, ذرت, خامه و‌ جعفری به سوپ‌ اضافه میکنیم و بعد از ۳ الی ۴ دقیقه قابلمه را از روی شعله برمیداریم و سرو میکنیم.