چگونه طعم خوب سبزیجات را بدست آوریم

چگونه طعم خوب سبزیجات را بدست آوریم


اگر از شکایات ساده خوشتان می آید دست خود را بالا بگیرید! هاه من 20 روش برای چشیدن سبزیجات (واقعاً!) با مواد ساده و کامل غذا و تکنیک های ساده پختن به اشتراک می گذارم.

همبرگر و سالاد در یک بشقاب سفید

سبزیجات خود را بپوشید!

مطمئناً برخی از مردم لوبیا سبز خام می خورند یا یک گوجه فرنگی آبدار * می خورند ، اما معمولاً سبزیجات برای طعم بهتر به کمی تند نیاز دارند.

شاید تعجب آور نباشد که من واقعاً سبزیجات را دوست دارم ، اما به ندرت آنها را به صورت خام و بدون دست زدن به هیچ وجه مصرف می کنم.

ما در خانه KERF سبزیجات زیادی می خوریم. اگر ما فقط کاهو رومی بخوریم ، یا کلم بروکلی را شب به شب بخارپز کنیم … خوب ، این به سرعت پیر می شود. و می دانم که دوست ندارم سبزیجاتم را بخورم.

* بله ، من می دانم که گوجه فرنگی یک میوه است. اما برای همه اهداف عملی ، من آن را سبزی می دانم.

اگر سبزیجات نمی خواهید ، این پست برای شما مناسب است.

و اگر از قبل سبزیجات را دوست دارید ، امیدوارم یک نکته یا تکنیک جدید برای خوش طعم کردن غذای خود بیابید. 😆

من فکر کردم که راههای مورد علاقه ما برای بهبود و پخت سبزیجات مفید خواهد بود.

در اینجا نکات برجسته و تکنیک های ما وجود دارد!

20 روش برای طعم خوب سبزیجات

1) لیمو ، شوید ، خردل

این ترکیب ترکیبی ما برای لوبیا سبز است. یک تکه خردل دیژون شوید ضخیم ، تازه یا خشک شده طعم را اضافه می کند و لیمو همه چیز را روشن می کند.

2) سبزیجات پخته شده را داخل پستوی آماده بریزید

تقریباً همه چیز با پستو بهتر است! این Herbs de Provence Pesto را امتحان کنید.

3) با پارمزان بپزید

پنیر پارمزان را روی کدو حلوایی یا برش های بادمجان نازک بریزید و بپزید تا پنیر شروع به قهوه ای شدن کند (حدود 20 دقیقه).

4) “سیب زمینی سرخ کرده” درست کنید

این یکی از روش های مورد علاقه ما برای خوردن بامیه و سیب زمینی شیرین است. پوست یا سیب زمینی و کمی روغن زیتون و نمک را اضافه کنید و بپزید یا کباب کنید تا نرم شوند. برای عمل “برشته” خود را در سس گوجه فرنگی غوطه ور کنید.

پانک بامیه

5) پوسته ذرت بهتر از سرخ شده

این دیگر روش مورد علاقه ما برای خوردن بامیه است! با قطعات لقمه ای از همه چیز ، و کمی تخم مرغ و سپس در آرد ذرت بنوشید و با هر چیزی از گیاهان گرفته تا Old Bay چاشنی بزنید. به مدت 25-30 دقیقه یا تا زمانی که ذرت شروع به قهوه ای شدن کند ، در فر بپزید.

6) بیکن را بیرون بیاورید

مقداری بیکن سرخ کنید و سپس چربی خود را برای پخت سبزیجات یا سایر سبزیجات حفظ کنید. این نیست این سالم ترین روش است ، اما مطمئنا طعم زیادی می بخشد. پختن سبزیجات و بیکن بهتر از پختن پیراشکی یا استیک و چربی بیکن است!

7) یک افرا کوچک اضافه کنید

دستور العمل های سبز ما شامل قهوه ای شدن دو تکه بیکن و برداشتن آنها از تابه است. سپس سبزی ها را اضافه کنید تا خوب و لطیف شوند و در آخر یک یا دو قاشق چای خوری شربت افرا را اضافه کنید. ترکیب ترکیبی شیرین و خوش طعم فقط الهی است! اگر بیکن ندارید ، کافیست کمی شربت افرا را با کیفیت بالا در هر سبزی مانند سبزی خردل ، سبزیجات آهکی یا کلم پیچ خرد کنید تا تلخی آن را نرم کرده و کمی عمق آن را اضافه کنید. لمس دود مایع همچنین باعث افزایش عمق بدون کالری یا چربی می شود.

8) اونا رو چیپ کن

در حالی که ما در مورد سبز صحبت می کنیم ، چیپس سرد را فراموش نکنید!

چیپس هوای سرخ کن ایر

9) سیگار کشیدن فلفل

ادویه آشپزخانه مورد علاقه من. برای همه سبزیجات خوب است! ما مخصوصاً کباب کردن را دوست داریم.

10) کرایدر پرووانس

یکی دیگر از روشهای خوب برای پاشیدن هنگام پخت – برخلاف اکثر گیاهان گیاهی “معمولی”. در سس سالاد عالی است!

11) سس های مخصوص

مقداری عطر از قبل طعم دار به سس هایی مانند لعاب خردل پرتال دکتر پیت (در لوبیا سبز عالی!) یا سس های مکنده استخوان اضافه کنید.

12) سرکه بازامیک

فقط روش قدیمی این کار را انجام می دهد! آن را روی همه چیز فشار دهید تا تمام شود یا بپزد تا کمی غلیظ شود.

13) کاهش ها

از بالزامیک گرفته تا آبجو (بله!) ، آن را به میزان غلیظ و شربت بجوشانید. همه چیز را از لوبیا گرفته تا قارچ گرفته تا کلم بروکلی بنوشید.

14) ماساژ

با خانواده سبز ماساژ شده تماس بگیرید. کمی روغن زیتون ، آب لیمو و نمک به کلم پیچ خرد شده و شسته شده اضافه کنید و ماساژ دهید تا دستانتان درد کند (حدود 5 دقیقه). اسید و ماساژ کلم پیچ را تجزیه می کند به طوری که برای خوردن خام به اندازه کافی نرم است. ما سالاد کلم پیچ ماساژ داده شده خود را با آب لیمو ، فلفل قرمز و آووکادو به علاوه لمس سرکه بالزامیک برای شیرینی دوست داریم ، یا این سزار کلم ماساژ را با سس خانگی امتحان کنید.

سالاد سرد سزار ماساژ داده شده

15) مربا

ادای احترام دیگری به شیرینی + شیرینی ، یک اشاره مربا به همراه یک قاشق چایخوری سنا و کمی روغن زیتون باعث می شود که یک چاشنی شیرین را با سبزیجات شیرین مانند رادیکویوی کبابی بنوشید.

16) دارچین + کاین

اگر سیب زمینی شیرین را به عنوان سبزیجات حساب می کنید (من آن را بی خطر می کنم!) ، عروسی با دارچین و کاین روش مورد علاقه ما برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده در فر است. آنها را با روغن زیتون و نمک مزه می کنیم و سپس روی هر کدام کمی می پاشیم. من عاشق عطر و طعم شیرین ‘n’ هستم.

سیب زمینی سرخ کرده

17) براتن یا گریل

طعم همه سبزیجات بهتر است فقط با یک لایه روغن زیتون و نمک بو داده شود. جوانه بروکسل کبابی مورد علاقه من در زمستان است!

این دستور را برای قایق های کدو سبز لازانیا کبابی امتحان کنید.

بازی گوجه فرنگی کبابی با کدو سبز

18) پنیر را اضافه کنید

به سالادهای کاپرس ، پارمزان رسیده یا پنیر آبی که با سبزیجات تزیین شده اند فکر کنید. پنیر طعم بسیار زیادی دارد.

19) روغن نارگیل و کره

این یک روش محبوب برای طبخ بادام زمینی و کدو است. روغن نارگیل را اضافه کنید یا مقداری کره نارگیل را آب کنید و تکه های کدو تنبل تفت داده شده را در آن فرو کنید.

20) سالاد درست کنید و مواد خوب اضافه کنید & لباس ها

سالاد و فلفل در کنار ژالاپینو هوموس و پنیر بز طعم بهتری دارند. درست کردن سس سالاد توسط شما بازی را نیز تغییر می دهد. این دستور العمل های ساده سس سالاد را که می توانید در خانه درست کنید امتحان کنید.

سالاد سبز در یک کاسه شفاف

همچنین می توانید از این غذاهای واقعی لذت ببرید:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*