چگونه می توانم برچسب مواد غذایی را بخوانم

چگونه می توانم برچسب مواد غذایی را بخوانم


اطلاعات تغذیه ای روی برچسب مواد غذایی می تواند راهی عالی برای تصمیم گیری های سالمتر هنگام خرید باشد. با این حال ، پانل اطلاعات تغذیه گاهی اوقات می تواند کمی طاقت فرسا و پیچیده باشد و همیشه آنطور که ما می خواهیم به طور م effectivelyثر ارتباط برقرار نمی شود!

بنابراین ، ما راهنمای خواندن برچسب مواد غذایی را آماده کرده ایم ، با همه چیزهایی که باید برای رمزگشایی اطلاعات و کمک به شما در درک آنچه که خریداری می کنید و در بدن خود قرار می دهید ، بدانید.

راهنمای گام به گام

پانل های تغذیه اطلاعات کلی در مورد انرژی ، اندازه و مقادیر یا مقادیر روزانه درشت مغذی ها ، ویتامین ها و مواد معدنی را نشان می دهد.

وقتی محصول روبرو را می بینید:

تاریخ

بهترین ها را قبل یا بعد از تاریخ برای تازه بودن بررسی کنید. هیچ چیز بدتر از آمدن به خانه و نخوردن غذای مورد علاقه یا پختن آن نیست زیرا مواد اصلی قدیمی بود! ارزش خطرات بالقوه سلامتی را ندارد.

ترتیب مواد اولیه

محتوای مواد تشکیل دهنده محصول غذایی به ترتیب نزولی (بر حسب وزن) ظاهر می شود. هنگامی که غذا آماده می شد ، اولین عنصر ذکر شده بیشترین مقدار و آخرین ماده ذکر شده کمترین مقدار را شامل می شد. به عنوان مثال ، اگر شکر به عنوان یکی از اولین ترکیبات ذکر شده باشد ، به این معنی است که محصول حاوی مقدار بیشتری شکر نسبت به سایر مواد تشکیل دهنده است که در پایین لیست ذکر شده است.

اندازه خدمات

این اغلب توسط فروشگاه مواد غذایی که محصول را فرمولاسیون می کند تعیین می شود و گاهی اوقات می تواند متفاوت باشد. این اطلاعات می تواند برای برآورد میزان مصرف مواد مغذی مفید باشد. به عنوان مثال ، اگر رژیم کم سدیم دارید ، از ستون “در هر وعده” استفاده کنید تا میزان سدیم موجود در رژیم غذایی خود را دریابید.

برای 100 گرم

اعداد زیر این ستون همان درصد است. بنابراین اگر محصول حاوی 20 گرم قند در 100 گرم باشد ، محصول 20 درصد قند است.

زوکر

ما دوست داریم محصولی داشته باشیم که حدود 10-15 گرم قند یا کمتر در 100 گرم داشته باشد. محصولات محدود برای خرید با شکر ، که به عنوان یکی از اولین مواد اولیه ذکر شده است. نامهای متداول دیگر قند برای تماشای عبارتند از گلوکز ، شربت ، گلاب ، شربت ذرت و موارد دیگر.

چاق

محتوای چربی اشباع / ترانس را بررسی کنید. ما دوست داریم در هر 100 گرم کمتر از 3-5 گرم حساب کنیم. مراقب محصولات “کم چرب” باشید زیرا این اغلب به معنی قند بیشتر یا شیرین کننده های مصنوعی یا مواد نگهدارنده پنهان است.

سدیم / نمک

دولت های استرالیا و نیوزلند توصیه می کنند که بزرگسالان روزانه 2000 میلی گرم سدیم مصرف کنند. این مقدار معادل 5 گرم یا 1 قاشق چایخوری است. این می تواند حاوی نمک پنهان در بسیاری از محصولات غذایی بسته بندی شده مانند نان ، غلات ، تنقلات ، چیپس و آجیل بو داده باشد. به عنوان یک راهنمای کلی برای محصولات بسته بندی شده ، ما روی 250 تا 300 میلی گرم در 100 گرم یا کمتر حساب می کنیم. از 400 میلی گرم سدیم در 100 گرم تجاوز نکنید زیرا این مقدار زیاد در نظر گرفته می شود!

گفتن ترکیبات سخت است

آیا تا به حال در مورد مواد تشکیل دهنده شنیده اید و می توانید آنها را بیان کنید؟ اگر نمی توانید ، احتمالاً کلمه دیگری برای قند یا نوعی نگهدارنده ، شیرین کننده ، غلیظ کننده یا امولسیفایر است. شیرین کننده های مصنوعی (آسپارتام) و الکل های قندی را بررسی کنید. ما می خواهیم روی تمام مواد طبیعی حساب کنیم!

به یاد داشته باشید ، گاهی اوقات کاملاً خوب است که به دستورالعمل های بالا گوش ندهید و بر اساس احساس لذت بردن از غذا غذا مصرف نکنید – این کار را آگاهانه انجام دهید و از هر لقمه لذت ببرید. همیشه تعادل!

منابع:

Goyal R ، Deshmukh N. برچسب غذا را بخوانید: قبل از غذا بخوانید. J Educ ارتقاء سلامتبه 2018؛ 7:56. منتشر شده 2018 آوریل 3.

Foodstandards.gov.au. 2021 در خانهبه [online] موجود در: [Accessed 16 September 2021]به

Foodstandards.gov.au. 2021 پانل های اطلاعات تغذیهبه [online] موجود در: [Accessed 16 September 2021]به

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*