کاهش کلسترول خون با مصرف یک نوع ماکارونی – شما آنلاین


کاهش کلسترول خون با مصرف یک نوع ماکارونی
کاهش کلسترول خون با مصرف یک نوع ماکارونی

جو حاوی بتا گلوکان، مسئول کاهش کلسترول بد و فیبر محلول است که برای فلور روده مفید می‌شود و باکتری‌های خوب مانند لاکتوباسیل‌ها را افزایش می‌دهد و در عین‌حال‌های بدی مانند انتروباکتریاسه را کاهش می‌دهد. کلسترول غیر HDL شامل آن دسته از لیپوپروتئین‌هایی است که خطر ابتلا به بیماری‌های بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد. […]

جو حاوی بتا گلوکان، مسئول کاهش کلسترول بد و فیبر محلول است که برای فلور روده مفید می‌شود و باکتری‌های خوب مانند لاکتوباسیل‌ها را افزایش می‌دهد و در عین‌حال‌های بدی مانند انتروباکتریاسه را کاهش می‌دهد.
کلسترول غیر HDL شامل آن دسته از لیپوپروتئین‌هایی است که خطر ابتلا به بیماری‌های درمانی را افزایش می‌دهد.
بررسی و تجزیه و تحلیل و بررسی مطالعات مختلف تایید می‌کند که می‌تواند ۲ نوع کلسترول را کمتر تا هفت درصد کاهش دهد.
دکتر ولادیمیر ووکسان، از پژوهشگران این تحقیق گفت: جو تأثیری بر کل کلسترول بد در افراد پرخطر دارد، اما می‌توان برای کسانی که کلسترول بالا را نیز مفید دانست.
در یک مطالعه متفاوت شرکت‌کنندگانی که ماکارونی غنی‌شده با سه گرم بتا گلوکان جو مصرف می‌کنند، از افزایش‌های حاصله و کاهش کلسترول LDL بهره‌مند می‌شوند.
شرکت‌کنندگان این تحقیق به مدت ۲ ماه هر روز ۱۰۰ گرم ماکارونی متشکل از ۲۵ درصد آرد جو و ۷۵ درصد از گندم دوروم مصرف می‌کنند.
این ترکیب غذایی توسط بدن شرکت‌ها در این هیچ آزمایشی به خوبی تحمل نشد و نشان‌های از درد شکم یا نفخ در آن‌ها نشد.
علی‌رغم این واقعیت را دارد که جو دارای بتا گلوکان نسبت به جوی دوسر است و فواید متعددی دارد، اما به سلامت برخی دیگر از غذاهای سالم محبوب نیست.
جو دوسر است که دارای رژیم غذایی یا وزن به تعداد می‌تواند باشد.
دکتر ووکسان معتقد است پس از بررسی شواهد می‌توان گفت به طور کلی در کاهش خطر بیماری‌های بیماری‌های قلبی به اندازه جو دوسر است.