کنیا اینچ به پایداری غذا نزدیک است

کنیا شمارش معکوس را برای تجاری سازی ذرت (ذرت) اصلاح شده ژنتیکی آغاز کرده است. دانشمندان مؤسسه تحقیقات کشاورزی کنیا (KARI)، مرکز بین المللی بهبود ذرت و گندم (CIMMYT) و ذرت مقاوم به حشرات آفریقا (IRMA) قبلاً یک دانه ذرت جدید مقاوم در برابر کرم ساقه خوار تولید کرده اند. کرم ساقه خوار تنها در کنیا ۴۰۰۰۰۰ تن ذرت را از بین می برد. در کشورهای جنوب صحرای آفریقا، موارد مزمن آلودگی به کرم ساقه خوار ۱۰ تا ۷۰ درصد از کاهش عملکرد را تشکیل می دهند. این تأثیرات مخربی بر تلاش‌های آفریقا برای تغذیه جمعیت در حال افزایش خود داشته است. ذرت غذای اصلی و گاه به گاه محصول نقدی در بسیاری از مناطق آفریقا است.

اولین مورد کرم ساقه خوار در سال ۱۹۳۲ در مالاوی کشف شد. از آن زمان، مجموعه ای از روش ها، به طور مشخص، کنترل بیولوژیکی، مدیریت زیستگاه و استفاده از آفت کش های طبیعی، برای مقابله با تهدید کرم ساقه خوار استفاده شده است. متأسفانه دستاوردهای بسیار کمی حاصل شده است. بازدهی جایزه، یک اتفاق رایج در کشورهایی مانند ایالات متحده، کانادا، آرژانتین، هند و چین، که از بیوتکنولوژی استقبال کرده‌اند، وجود نداشته است. به عنوان مثال، نیجر، یکی از فقیرترین کشورهای آفریقا در حال حاضر با کمبود شدید مواد غذایی به دلیل شکست محصول و خشکسالی مواجه است. حدود ۳.۶ میلیون نفر به دلیل گرسنگی در آستانه مرگ هستند. خبر وحشتناکی است که ۸۰۰۰۰۰ کودک دچار سوءتغذیه مزمن هستند.

نیجر یک کشور نیمه بیابانی است که کمبود باران می تواند منجر به شکست گسترده محصولات شود. می توان از این وضعیت و موقعیت های دیگر در آفریقا جلوگیری کرد. تهیه کمک های غذایی اضطراری، همانطور که در حال حاضر اتفاق می افتد، در کوتاه مدت کمک خواهد کرد. اما اقدامات درازمدت باید بررسی شود.

توسعه بذرهایی با تحمل به خشکی و حاصلخیزی پایین خاک از طریق بیوتکنولوژی مدرن می‌تواند به نفع نیجر و کشورهای دیگر در شرایط مشابه باشد.

انواع ذرت با محتوای غذایی بهبود یافته برای کودکان مبتلا به سوءتغذیه که در قاره آفریقا سرگردان هستند، موهبت خواهد بود.

شایان ذکر است که توسعه بذر ذرت مقاوم در برابر آفاتی مانند کرم ساقه خوار نه تنها نویدبخش فصل جدیدی در کنیا بلکه در کل آفریقاست. اکنون دیگر کشورهای آفریقایی باید برگه ای از این دو کشور قرض بگیرند. آنها باید در کنار امواج شنا کنند.

دانشمندان کنیایی عزم خود را برای جستجوی راه حل های داخلی برای مشکلات غذایی آفریقا نشان داده اند. شنیدن نظرات منتقدان بیوتکنولوژی مدرن در مورد این پیشرفت اخیر جالب خواهد بود. در گذشته، آنها کشورهای ثروتمند را متهم کرده اند که فناوری های جدیدی مانند بیوتکنولوژی را در آفریقای “بیچاره” و با بی توجهی کامل به اثرات زیست محیطی یا عوارض سلامتی خود، تقویت می کنند. مرتبط با مصرف مواد غذایی اصلاح شده ژنتیکی

هیئت منصفه اکنون بیرون است. به نقل از دکتر استفان موگو، یک پرورش دهنده گیاه با CIMMYT، “دانه های تبدیل شده در آزمایشگاه ها و شرایط گلخانه ای مورد مطالعه، تکثیر و آزمایش قرار گرفته اند.”