یک دستور غذا که هرگز نباید با میکسر KitchenAid خود درست کنید

چند هفته پیش در حال تحقیق در مورد میکسر پایه KitchenAid بودم و به یک پست وبلاگی توسط شخصی برخورد کردم که فکر می کردم بهترین توصیه نیست. پست وبلاگ همه چیز در مورد درست کردن پنکیک با میکسر (یا هر میکسر واقعی) بود. در حال حاضر دستور العمل احتمالا بسیار خوب بود، اما روند همان چیزی است که به نظر من ناقص بود.

برای من پنکیک ها به معنای نرم، سبک و پف دار بودن هستند. آنها به هیچ وجه نباید متراکم یا جویدنی یا صمغی باشند. اگر من آن را می خواستم، می توانستم به یکی از آن غذاخوری های صبحانه تمام شب سفر کنم و یک دسته جک فلپ هاکی را دریافت کنم.

نه، برای من پنکیک باید با دقت و توجه مورد استفاده قرار گیرد. دلیل آن گلوتن است. حالا برای کمی علم مواد غذایی. گلوتن یک پروتئین است، در واقع ترکیبی از ۲ پروتئین به نام‌های گلیادین و گلوتنین است. هنگامی که آب به آرد گندم اضافه می شود و سپس به صورت مکانیکی مخلوط می شود، گلوتن تشکیل می شود. و همین گلوتن فوق العاده است که به خمیر نان و ماکارونی خصوصیات جویدنی و کشسانی می دهد. اما از آنجایی که محتوای گلوتن با مخلوط کردن یا ورز دادن مکانیکی افزایش می‌یابد، اگر بخواهیم پنکیک‌های سبک و پفی داشته باشیم، این چیزی نیست که بخواهیم انجام دهیم.

بنابراین، دفعه بعد که می‌خواهید از غذای سرخ شده در تابه برای صبحانه لذت ببرید، میکسر را کاملاً کنار بگذارید. در عوض، این فرآیند پخت و پز اصلی را دنبال کنید.

می توانید از هر دستور پنکیک اولیه ای که دوست دارید استفاده کنید. کلید یک نتیجه عالی در مخلوط کردن است. کاری که می خواهید انجام دهید این است که ابتدا تمام مواد خشک را در یک کاسه که به اندازه کافی برای خمیر شما بزرگ است مخلوط کنید. در مرحله بعد، تمام مواد مرطوب را در یک کاسه جداگانه مخلوط کنید.

حالا، قبل از اینکه مرطوب را به خشک اضافه کنید، آماده شوید. کوره برقی احتمالاً بهترین وسیله برای پختن پنکیک در خانه است، اما اگر مجبور به استفاده از ماهیتابه هستید، این کار نیز موثر خواهد بود. ۲ تفاوت وجود دارد. یک توری برقی دارای یک ترموستات داخلی است که به این معنی است که گرما نسبت به یک تابه روی اجاق گاز ثابت تر می ماند. دوم اینکه، سینی به این معنی است که می توانید تعداد زیادی پنکیک را همزمان بپزید. من خودم از تابه روی اجاق گاز استفاده می کنم اما هیچ وقت بیشتر از یک پنکیک را در یک زمان نمی پزم و آنها را در فر گرم نگه می دارم تا آماده سرو شوند. این بهترین نیست، اما من دیگر جایی برای نگهداری یک سینی ندارم، بنابراین ترجیح دادم یکی را نخرم. با اجاق گازم ۲ دقیقه تابه رو روی درجه ۵ گرم میکنم بعد موقع پخت حرارت رو روی ۴ کم میکنم. اگر متوجه شدم که کارها خیلی طول می کشد، حرارت را حدود یک دقیقه دیگر افزایش می دهم و دوباره روی ۴ کم می کنم.

حالا که یک دستگاه پخت و پز داغ آماده کرده اید، وقت آن است که خمیر را مخلوط کنید. شما می خواهید بدون فعال کردن گلوتن بیش از حد، مخلوط را در سریع ترین زمان ممکن به دست آورید. بنابراین، مواد مرطوب را بردارید و به معنای واقعی کلمه آنها را در خشکی بریزید. سپس یک کفگیر برداشته و مواد خیس را به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه در آن بریزید. همین است. ممکن است مقداری از خشک کاملاً مخلوط نشده باشد، اما مشکلی نیست. من هرگز با استفاده از این روش یک پنکیک گلوله دار نخوردم.

سپس مقداری خمیر را روی سینی یا ماهیتابه بریزید و صبر کنید. می خواهید حباب هایی را ببینید که در اطراف بیرونی پنکیک شکل می گیرند. این نشانه یک فلپ جک است که آماده چرخاندن است. اگر حرارت به اندازه کافی زیاد باشد، قسمت پایینی آن خوب و قهوه ای می شود. اگر خیلی کم باشد رنگش کمرنگ می شود و بالعکس اگر خیلی گرم باشد ته آن خیلی تیره می شود. بنابراین تا حد امکان به آرامی فلپ جک را برگردانید و به پختن طرف مقابل ادامه دهید. معمولاً طرف دوم در نصف زمان اول پخته می شود.

هنگام سرو پنکیک همیشه شربت افرا واقعی را در دست داشته باشید. می تواند همه تفاوت ها را در جهان ایجاد کند و طعم آن شبیه هیچ چیز دیگری نیست. از آنجایی که این همه دقت و توجه را برای درست کردن بهترین پنکیک به کار می‌گیرید، شایسته است که آن‌ها را با کمی شربت افرا کاملاً شیرین کنید.

شما آن را دارید. دفعه بعد که هوس خوردن چند فلپ جک پیدا کردید، مخلوط کن KitchenAid را بپوشانید و در عوض از روش ریختن و تا کردن برای سبک‌ترین و پف‌ترین پنکیک‌هایی که می‌توانید در خانه درست کنید، استفاده کنید.