۳ افسانه کباب کردن و حقیقت پشت آنها

همه ما درباره داستان ها، نکات، هک ها و افسانه های ظالمانه درباره کباب کردن از “متخصصان” شنیده ایم. این اطلاعات به آسانی در اینترنت در دسترس هستند و اطلاعات زیادی وجود دارد که دیگر نمی دانیم کدام یک درست است. مگر اینکه همه آنها را امتحان و آزمایش کرده باشید، این تنها زمانی است که می توانید اعتبار آنها را ثابت کنید.

اما با توجه به علم و محبوبیت، در اینجا ۳ مورد از رایج ترین افسانه های کباب کردن و حقیقت پشت آنها آورده شده است:

هرچه بیشتر چک کنید، غذای شما مدت بیشتری روی گریل پخته می شود

مطمئناً نکته ای در این مورد خوانده اید – آنها معمولاً توصیه می کنند که غذای خود را بیش از حد بررسی نکنید زیرا زمان پخت را طولانی می کند. حتی برخی می گویند که هر بار که نگاه می کنید، ۱۵ دقیقه زمان پخت را به آشپزهای طولانی (مثل سینه گاو) اضافه می کنید. حقیقت این است که مهم نیست که چند بار غذای خود را چک کنید، تاثیر زیادی روی دما ندارد، چه برسد به زمان پخت. به گفته پروفسور گرگ بلوندر، دانشمند و فیزیکدان علوم غذایی از دانشگاه بوستون، باز کردن درب به شدت تاثیر کمی بر دمای سطح و مرکز گوشت می گذارد، بنابراین زمان پخت آن تغییر نمی کند.

برای نرم شدن گوشت، مدت زمان بیشتری ماریناد کنید

همه ما در مورد آن شنیده ایم – هر چه مدت طولانی تری گوشت خود را مرینیت کنید، برای طعم بهتر در گوشت نفوذ می کند و گوشت شما لطیف تر می شود. اگرچه کاملاً درست نیست. ممکن است برای برش‌های نازک گوشت مفید باشد، اما برای برش‌های معمولی مانند سینه مرغ یا گوشت خوک معمولی، مارینادها فقط درمان سطح هستند. در حالی که نمک می تواند به اعماق گوشت نفوذ کند، سایر ادویه ها (مانند سیر و فلفل) مولکول های بزرگی دارند و می توانند تنها تا ۱/۸ اینچ از سطح گوشت نفوذ کنند، حتی اگر یک شبه خوابانده شوند.

برای جلوگیری از چسبیدن غذا، ابتدا رنده گریل خود را روغن بزنید

این احتمالاً یکی از رایج ترین نکاتی است که در اولین مطالعه درباره کباب کردن با آن مواجه می شوید. صادقانه بگویم، گاهی اوقات کار می کند – اما احتمال اینکه این اتفاق نیفتد بیشتر است. روغن زدن رنده ها در زیر نقطه دود ممکن است کارساز باشد (انجام این کار بالاتر از نقطه دود قطعا باعث می شود غذای شما بچسبد)، اما گزینه بهتر این است که غذای خود را روغن بزنید، نه رنده ها.

اگر قانع نشدید، این افسانه های کباب کردن را امتحان کنید تا مطمئن شوید که آیا معتبر هستند یا خیر. وقتی صحبت از کباب کردن به میان می‌آید، چیزی که برای کسی کار می‌کند به این معنی نیست که برای شما هم کار خواهد کرد. تجربه به شما اجازه می‌دهد بدانید که چه چیزی بهترین است!