99 of مرغ در بازار ایالات متحده دارای بیماری نوار سفید است اما خطرناک به نظر نمی رسد بنابراین خطر چیست؟ : تغذیه

99 of مرغ در بازار ایالات متحده دارای بیماری نوار سفید است اما خطرناک به نظر نمی رسد بنابراین خطر چیست؟ : تغذیه


به گفته برخی منابع خبری ، بیماری به نام “رگه های سفید” در اکثر سینه های مرغ در ایالات متحده وجود دارد

ظاهراً این بیماری توسط جوجه هایی ایجاد می شود که وزن خود را بسته بندی نمی کنند. بنابراین ، ماهیچه ها با چربی جایگزین می شوند. بر اساس مقالات خبری ، این امر عمدتا در مورد سینه مرغ صدق می کند.

این خبر همچنین می گوید که این بیماری برای انسان (یا حتی خود مرغ) خطرناک نیست.

اما ، اگر در حال حاضر چربی بیشتری در سینه مرغ نسبت به 10 سال قبل وجود دارد ، آیا نباید نوعی اعلامیه عمومی وجود داشته باشد که می گوید “سینه مرغ در حال حاضر X گرم چربی در 100 گرم دارد”؟

ویرایش:

حتی اگر مقاله را نخوانده اید ، آنها این را گفتند:

در نتیجه ، محتوای چربی جوجه هایی با نوارهای سفید 224 درصد بیشتر از آنهایی است که بدون عذاب وجدان هستند. این بیماری همچنین میزان پروتئین گوشت را تا 9 درصد کاهش می دهد. طعم گوشت مبتلا با مرغ معمولی متفاوت نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*