AP Miel در مقابل گلوتن؟

AP Miel در مقابل گلوتن؟



اخیراً متوجه شدم که گلوتن (به شکل سیتان) جایگزین گوشت بسیار مورد توجه است. غذاهای بدون گلوتن در خارج از کشور وجود دارد که سالم تلقی می شوند.

با این حال ، آرد AP در حالی که دارای گلوتن زیاد است ، بد / ناسالم تلقی می شود.

من اینجا چه چیزی را از دست می دهم؟ آیا می توانم نشاسته را در آرد AP شستشو دهم و سپس یک ماده مصرفی سالم است؟

آیا کسی از شما می تواند مرا روشن کند؟

ارائه شده توسط / u / kvrocky
[comments]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*