یک برچسب ساده می‌تواند به افراد مبتلا به اختلالات گفتاری اجازه دهد دوباره صحبت کنند


محققان روز سه‌شنبه گفتند که از یک برچسب رونمایی کرده‌اند که می‌تواند به افراد مبتلا به اختلالات صوتی کمک کند تا با استفاده از هوش مصنوعی حرکات ماهیچه‌های گلویشان را حس کند و به گفتار تبدیل کنند.

محققان مستقر در ایالات متحده در مطالعه‌ای در Nature Communications این دستاورد را بیان کرده‌اند.

این برچسب که به پوست متصل می‌شود، حرکات ماهیچه‌های حنجره را به سیگنال‌های الکتریکی تبدیل می‌کند که به نوبه خود توسط الگوریتم یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی است، به گفتار تبدیل می‌شود.

سپس یک پخش‌کننده صوتی، جملاتی را که فرد قصد گفتن آن‌ها را با صدای بلند دارد پخش می‌کند. البته نمونه اولیه در حال حاضر فقط می‌تواند عبارات از پیش ضبط شده خاصی را پخش کند.

Ziyuan Che، سرپرست تیم تحقیقاتی از دانشگاه کالیفرنیا، لس‌آنجلس، به خبرگزاری فرانسه گفت که این پچ بدون نیاز به دریافت ارتعاشات تار‌های صوتی یک فرد کار می‌کند و بازیابی گفتار افراد مبتلا به تار‌های صوتی آسیب‌دیده کمک می‌کند.

نزدیک به یک سوم افراد حداقل در طول زندگی خود از یک اختلال صوتی رنج می‌برند و این پچ می‌تواند به آنها کمک کند. درمان‌های موجود برای مشکلات جدی صدا، مانند دستگاه‌حنجره الکتریکی، می‌تواند «ناخوشایند، ناراحت‌کننده یا تهاجمی» باشد.

این وصله ضد آب تقریباً به اندازه یک سکه بزرگ است و تنها هفت گرم وزن دارد.

برای آزمایش این دستگاه، از هشت داوطلب بدون اختلال صدا خواسته شد که هم صحبت کنند و هم پنج جمله مانند «کریسمس مبارک»، «دوستت دارم» یا «بهت اعتماد ندارم» را زمزمه کنند.  آن‌ها عبارات را هنگام‌ایستادن، راه رفتن و دویدن خواندند تا نشان دهند که پچ در حال حرکت هم می‌تواند کار کند.

بر اساس این مطالعه، دستگاه تقریباً در ۹۵ درصد مواقع آنچه را که داوطلبان می‌گفتند، به دقت پیش‌بینی می‌کرد.

البته این دستگاه در تشخیص بعضی از کلمات مشکل دارد و نمونه اولیه هنوز سال‌ها تا در دسترس قرار گرفتن بالقوه بیماران فاصله دارد.

تمام جملاتی که در حال حاضر توسط دستگاه قابل پخش است باید از قبل ضبط شده باشند، که کاربرد دستگاه را محدود می‌کند.

اما الگوریتم‌های پیشرفته‌تر به پچ اجازه می‌دهد تا حرکات ماهیچه حنجره را “بدون نیاز به پیش ضبط سیگنال‌های صوتی” ترجمه کند.

© خبرگزاری فرانسه


اگر خواننده جدید سایت «»  هستید!
شما در حال خواندن سایت ( دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com‌ هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
– سایت رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS شوید.
– شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرامصفحه اینستاگرام ما
– برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

دوره اوج شکوه تلویزیون کی بود؟ دست‌کم دوره اوج مونواوگ چه زمانی بود؟یک زمانی تلویزیون پیشرفته‌ترین وسیله ارتباطی ما با دنیای خارج بود. الان تلویزیون‌های هوشمند، گوشی و تبلت‌ها و لپ‌تاپ‌ها جای آن به اصطلاخ متکلم وحده را گرفته‌اند.…

در حاشیه فیلم‌های بزرگ همیشه می‌خوانیم که قرار بوده که نقص اصلی یا یک نقش فرعی مهم را کس دیگری بازی کند و آن بازیگر به سبب اینکه فیلم را کم‌اهمیت تلقی کرده یا درگیر پروژه دیگری بوده یا مثلا دست‌آخر ترجیح کارگردان، هرگز به نقش رسیده است.…

آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که داخل سازها و آلات موسیقی چگونه است؟در کودکی و نوجوانی بسیار پیش آمده بود که وسایل الکترونیکی را باز کرده باشیم. اما خب آنها پیج داشتند و ما خودمان را متقاعد می‌کردیم که دوباره می‌توانیم سر هم‌شان…

هر کسی ممکن است طور خاصی از اینستاگرام استفاده کند. یکی صفحات خبری را دنبال می‌کند، دیگری بیشتر صفحات کاری یا سرگرمی را. یکی به اخبار و عادات سلبریتی‌ها علاقه دارد و برخی‌ها هم همه آشنایان و اعضای خانواده و دوستان قدیم و جدید را دنبال…

مجموعه زیر به ظاهر مفرح یا حتی خنده‌دار است اما هر یک گویای نبود نقشه، مغز طراح یا ذهنی است که به صورت ساده کار را در ذهن شبیه‌‌سازی کند.مشابه این جمله مشهور را که عیب برنامه، در حین انجام آن بیرون می‌آید را در عمرمان زیاد شنیده‌ایم و…

تأثیرگذارترین آزمایش‌های روانشناختی در تاریخ رشته روانشناسی، یک رشته آزمایش گسترده هستند که هر یک در حیطه حوزه‌های تخصصی کوچکتر شکل گرفته‌اند. هر یک از این حوزه‌های تخصصی در طول سال‌ها با مطالعات و تحقیقات و آزمایش‌های به دقت طراحی شده،…





منبع