واقعا چه سنی، سن شروع پیری است؟! – 1pezeshk


به نظرتان پیری از چه سنی آغاز می‌شود؟ معمولا وقتی از آدم‌هایی که به سن شروع پیری نزدیک می‌شوند، در این مورپ پرسش شود، سن دیرتری را سن آغاز پیری بیان می‌کنند ، اما تصور عمومی مردم از سالمندی در طول زمان تغییر کرده است. تحقیقات جدید نشان می‌دهد تلقی عمومی از سن شروع پیری تغییر کرده و سن بالاتری، آستانه پیری در نظر گرفته می‌شود، اما این روند ممکن است مدام ادامه پیدا نکند.

دانشمندان آلمانی، ایالات متحده آمریکا و لوکزامبورگ داده‌های بیش از ۱۴۰۰۰ نفر را که در یک مطالعه چند دهه به نام «بررسی سالمندی آلمان» شرکت کرده‌اند، بررسی کردند. شرکت‌کنندگان بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۷۴ به دنیا آمدند و از چندین نسل بودند و از هر کدام در یک دوره ۲۵ ساله، زمانی که بین ۴۰ تا ۱۰۰ سال داشتند، ۸ بار در مورد پیری سوال شد.

وقتی این سؤال در سن ۶۵ سالگی از آن‌ها پرسیده شد، متولدین ۱۹۱۱ گفتند که پیری به طور متوسط در سن ۷۱ سالگی شروع می‌شود. در عوض سه سال بعد، آستانه را روی ۷۴ سالگی بیان کردند.

در بیانیه‌ای، مارکوس وتشتاین، محقق اول این تحقیق، پیشنهاداتی را در مورد دلیل این امر ارائه کرد: «امید به زندگی افزایش یافته است، که ممکن است روی تصور افراد تاثیر گذاشته باشد. همچنین، برخی از جنبه‌های سلامت در طول زمان بهبود یافته است، به طوری که افراد در سن خاصی که در گذشته پیر محسوب می‌شدند، امروزه دیگر مسن تلقی نمی‌شوند.»

همین روند در سطح فردی نیز مشاهده شد. به طور متوسط، هر چهار یا پنج سال، تخمین سن شروع سالمندی، یک سال افزایش می‌یافت.

زنان به طور متوسط  آستانه پیری را ۲ سال بیشتر تعیین کردند.

فاکتور‌های دیگری نیز وجود داشتند که بر تخمین فردی افراد نیز تأثیر می‌گذارند – برای مثال، افرادی که سلامت ضعیف‌تری داشتند، تنهاتر بودند، یا افرادی که احساس درونی مسن بودند داشتند، عموماً معتقد بودند کهولت سن زودتر شروع می‌شود.

مشخص نیست که روند به تعویق انداختن سالمندی تا چه اندازه منعکس‌کننده گرایش به دیدگاه‌های مثبت‌تر در مورد افراد مسن‌تر و پیری است، یا برعکس سالخوردگی نامطلوب پنداشته می‌شود.

واضح است این است که این روند به تعویق انداختن ممکن است به طور نامحدود ادامه پیدا نکند. در سال‌های اخیر سرعت افزایش تلقی سن پیری، کاهش یافته است.

این مطالعه دارای محدودیت‌هایی است، به این معنا که شرکت‌کنندگان فقط از کشور آلمان بودند. این احتمال وجود دارد که فرهنگ‌های غیر اروپایی ممکن است پیری را به روش‌های متفاوتی درک کنند. محققان می‌گویند مطالعات آینده باید به دنبال رسیدگی به این موضوع باشند و همچنین بررسی کنند که آیا روند به تعویق انداختن درک شروع سالمندی در حال کاهش است یا خیر.

در حال حاضر انسان‌ها بیشتر از همیشه زندگی می‌کنند. تصور می‌شود رسیدن به یک صدمین سالگرد بسیار رایج‌تر شود، به طوری که مردم شروع به این سؤال می‌کنند که آیا محدودیتی برای زندگی انسان وجود دارد یا خیر. به موازات این امر،نحوه نگرش جامعه به سالمندی و چگونگی تکامل آن باید پایش شودو

این تحقیق در مجله Psychology and Aging منتشر شده.


اگر خواننده جدید سایت «»  هستید!
شما در حال خواندن سایت ( دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com‌ هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
– سایت رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS شوید.
– شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرامصفحه اینستاگرام ما
– برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

یکی از پر شورترین ارائه‌ها و سخنرانی‌ها در کنگره بین‌المللی جراحان در لندن در سال 1923 توسط جراح فرانسوی متولد روسیه به نام سرژ ورونوف انجام شد.سه سال پیش‌تر، ورونوف با آزمایش‌های بحث‌برانگیز پیوند غده‌ که به ادعای خودش آدم‌ها را چند…

چیزی که من اسمش را می‌گذارم شبیه‌سازی مغزی واقعا چیز لازمی در زندگی و کار است. یعنی اینکه بتوانید قبل از جابجایی و ساختن اجسام در ذهن تجسمش کنید و بعد حین کاربری‌های مختلف تصورش کنید و پیش‌بینی کنید که کجای کار می‌لنگد.فکر کنم از زمان…

کشور‌های اسکاندیناوی که به عنوان کشورهای شمال اروپا یا منطقه نوردیک نیز شناخته می‌شوند، به گروهی از کشور‌های شمال اروپا اطلاق می‌شود. واژه نوردیک اغلب برای توصیف دانمارک، فنلاند، ایسلند، نروژ و سوئد که اعضای اصلی شورای شمال اروپا هستند،…

مسلم است که آرای IMDB به خصوص از دید فیلم‌بین‌های حرفه‌ای فقط چیزی نسبی برای پی بردن به محبوبیت نسبی فیلم‌ها هستند. چه بسیارند فیلم‌هایی که نمره بالای 7 دارند، اما ارزش واقعی‌شان خیلی کمتر است و چه بسیارند فیلم‌هایی که آدم درمی‌ماند چرا…

البته سلبریتی‌ها مسلما عکس‌های اصلی دوران کودکی دارند. هر چند در مورد برخی ممکن است این عکس‌های کودکی اندک یا کم‌کیفیت باشند.اما تصور کنید برای بازتاب دادن وجود همان عوالم بزرگسالانه در دنیای کودکی یا همان اجزای مهم چهره، چهره بزرگسالان…

عکس‌های تاریخی بسیار هستند. برخی از آنها از فرط تکرارِ دیگر روتین می‌شوند و نکته جدیدی به ما نمی‌افزایند. متاسفانه برخی از آنها در بایگانی‌های فراموش می‌شوندو کسی متوجه نکته‌شان نمی‌شود و به تدریج نابود می‌شوند و برخی هم کمتر از بقیه بها…





منبع