آجیل یک منبع غذایی عالی است. آیا برشته کردن هر کدام از آن را کاهش می دهد یا ویژگی های تغذیه ای خاص یا در دسترس بودن را بهبود می بخشد؟ : تغذیه

آجیل یک منبع غذایی عالی است. آیا برشته کردن هر کدام از آن را کاهش می دهد یا ویژگی های تغذیه ای خاص یا در دسترس بودن را بهبود می بخشد؟ : تغذیه


آجیل راهی عالی برای دریافت مقدار زیادی تغذیه خوب است. به خصوص بادام زمینی ، بادام ، آجیل در برزیل. آنها دارای مقدار زیادی مواد معدنی ، به ویژه منیزیم ، پتاسیم و در مورد آجیل برزیل ، سلنیوم هستند. آنها همچنین سرشار از پروتئین ، چربی های سالم و فیبر هستند.

برشته شدن نرم یا تیره چه تاثیری بر مشخصات تغذیه ای یا فراهمی زیستی این آجیل ها دارد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*