آیا خودمان در حال مرگ هستیم؟ : تغذیه

آیا خودمان در حال مرگ هستیم؟ : تغذیه


“تنوع غذاهای ما و این واقعیت که غذای زیادی در معرض خطر است ، به طور تصادفی اتفاق نیفتاده است. این یک مشکل بسیار دست ساز است. بیشترین کاهش تنوع محصول در دهه های بعد از جنگ جهانی اتفاق افتاد. دوم ، در تلاش برای نجات میلیون ها نفر از گرسنگی ، دانشمندان راه هایی برای تولید غلات مانند برنج و گندم در مقیاس فوق العاده پیدا کرده اند. تعداد فوق العاده جدید. ژنتیک-به عنوان “انقلاب سبز” شناخته شد.

کل مقاله را بخوانید

https://www.theguardian.com/books/2021/sep/17/are-we-eating-ourself-ou-e-extinction

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*