آیا غذاهای دریایی + پنیر (یا محصولات لبنی) از نظر تغذیه و نحوه هضم آن توسط بدن ما ترکیب خوبی است؟

آیا غذاهای دریایی + پنیر (یا محصولات لبنی) از نظر تغذیه و نحوه هضم آن توسط بدن ما ترکیب خوبی است؟



من و دوستم بحث کردیم که چگونه برخی غذاها یا مواد اولیه نباید با هم پخته شوند. آیا غذاهای دریایی (صدف یا میگو) و پنیر از نظر تغذیه و غیره ترکیب بدی هستند. از نظر طعم آنها شگفت انگیز هستند!

ارائه شده توسط / u / the_real_duck_man
[comments]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*