اسید فییک و جو دوسر یک شبه؟ : تغذیه

اسید فییک و جو دوسر یک شبه؟ : تغذیه


بسیاری از دستور العمل های جو دوسر یک شبه حاوی اسید نیستند (یعنی آب لیمو) و این برای من گیج کننده است زیرا:

هدف از آب لیمو تجزیه اسید فیتیک است که هنوز در مایعی که جو در آن قرار داشت یافت می شود.

فیتیک اسید به مواد معدنی مهمی مانند روی و آهن متصل می شود ، بنابراین بدن شما در حالی که هنوز در جو دوسر شما است از این مواد مغذی استفاده نمی کند. بنابراین ، مهم است که قبل از مصرف جو دوسر از شر اسید فیتیک خلاص شوید. (به همین دلیل است که شما اغلب نیاز به مصرف حبوبات / حبوبات به عنوان بخشی از آماده سازی آشپزی دارید).

این اطلاعات نیز فقط از تحقیقات است … نه خیلی طولانی (اما من به NCBI نگاه کردم نه فقط سایتهای تصادفی).

و من وبلاگ های زیادی پیدا کردم که می گفتند “اوف ما فراموش کردیم ذکر کنیم که شما باید آب لیمو یا سرکه سیب را اضافه کنید!” به دلایلی که در بالا ذکر شد. اما هیچکدام از سایتهای دستور العمل واقعی این را نشان نمی دهند ؟؟ شاید این فقط یکی از موارد عقل سلیمی باشد که مردم نیازی به تعیین آن ندارند؟

من 1 سال PB و موز را با جو دوسر شب درست کردم و یک “آب نمک” آب لیمو به آن اضافه کردم. اگر تعجب می کردید ، من واقعاً نمی توانم آب لیمو را بچشم اما در عین حال نمی دانم چقدر باید (نسبت به جو دوسر) اضافه کنید تا grr اسید فیتیک به اندازه کافی تجزیه شود.

به هر حال ، اگر در این مورد اشتباه می کنم ، به من اطلاع دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*