راهنمای خرید لبنیات | قسمت دوم

راهنمای خرید لبنیات | قسمت دوم


راهنمای خرید لبنیات

این مقاله از سایت دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه در اصفهان ، در ادامه قسمت قبل (راهنمای کامل خرید محصولات لبنی | قسمت 1) است. ما هزینه محصولات لبنی را پرداخت می کنیم تا تا انتها با ما بمانند.

جدول تغذیه:

معرفی جدول ارزش غذایی روی برچسب بسته بندی مطابق قوانین کشور ما اختیاری است. با این حال ، تولید کنندگان با وارد کردن این جدول اطلاعات بیشتری به مصرف کنندگان ارائه می دهند. نکته قابل توجه مفید بودن این جدول است. متأسفانه ، معلوم می شود که سازندگان عوامل نامرتبطی را در این جدول قرار داده اند که هیچ فایده ای برای شما ندارد. به عنوان مثال ، درصد ماده خشک یک عامل تغذیه ای نیست ، اما در استانداردهای غذایی ، مقدار ماده خشک یا رطوبت به عنوان یک عامل کیفی برای جلوگیری از تقلب ذکر شده است و تولید کنندگان نمی توانند محصولاتی با درصد ماده خشک کمتر تولید کنند. نسبت به استاندارد و درج آن در این جدول بی فایده است. حتی برخی از تولیدکنندگان مقدار نمک را به جای سدیم دریافت می کنند که باید اصلاح شود. گاهی جدول به زبان انگلیسی معرفی می شود که ممکن است برای همه در دسترس نباشد. در هر صورت ، ورود به جدول ارزش غذایی می تواند راهنمای شما در انتخاب محصول مناسب غذایی باشد.

بسته بندی:

بسته بندی نقش مهمی در جذب مشتری و بازاریاب دارد. بسته بندی باید از غذا در برابر عوامل خارجی محافظت کرده و از نفوذ رطوبت ، گاز و عوامل خارجی جلوگیری کند. اطلاعات روی بسته بندی مهم و گاهی حیاتی است. تاریخ تولید و انقضا ، شرایط نگهداری و گاهی توصیه های مصرف کننده روی بسته بندی از نکات مهمی است که مصرف کننده باید به آن توجه کند. گاهی اوقات تولید کننده میز تغذیه ای را تنظیم می کند که راهنمای مصرف کننده برای کنترل رژیم غذایی است. شکل بسته بندی و سبکی آن فاکتور مهمی در هنگام خرید محصول است. هنگام خرید محصول ، مطمئن شوید که اندازه بسته بندی و حجم یا وزن محصول متناسب با نیاز شما باشد ، زیرا محصولات لبنی دارای تاریخ انقضای محدودی هستند و ممکن است قبل از مصرف منقضی شوند.

راهنمای خرید لبنیات |  اصفهان ارنتر

کیفیت:

کیفیت میزان برآورده شدن الزامات با توجه به ویژگی های خاص محصول است. الزامات و مقررات مشتری الزامات را مشخص می کند. بنابراین ، غذا باید دارای خواص و ویژگی هایی باشد که یک محصول باید داشته باشد. کلیه محصولات تولید شده باید به استاندارد ملی ایران احترام بگذارند. این امر توسط موسسه استاندارد و وزارت بهداشت نظارت می شود. محصولات لبنی موجود در بازار پاستوریزه یا استریل می شوند. این محصولات معمولاً عاری از باکتری های بیماری زای خطرناک هستند. با این حال ، عملکرد مناسب تجهیزات کارخانه ، بسته بندی ، ذخیره سازی ، حمل و تحویل به مشتری بر کیفیت شیمیایی و میکروبی آن تأثیر می گذارد.

محصولاتی که در معرض نور مستقیم خورشید هستند ویتامین ها و مواد مغذی خود را از دست می دهند و چربی آنها هدر می رود. بسته بندی محصول باید سالم و عاری از پارگی یا آسیب باشد. دمای یخچال در مراکز عرضه باید مطابق توصیه سازنده باشد. می توانید صحت این مورد را از صفحه نمایش یخچال که دما را نشان می دهد ، بررسی کنید. برخی از کارخانه ها از عبارت HACCP بر روی بسته بندی استفاده می کنند. این جمله برای تضمین سلامت و ایمنی غذاهای خام یا مزرعه و دام است. در ایران ، برخی از کارخانه ها این گواهی را برای برخی از این مراحل اخذ کرده اند ، به طوری که سلامت محصول فقط در برخی مراحل مانند مواد اولیه یا خط تولید تضمین می شود.

بنابراین ، ارزشمند است که اطلاعات لازم را با توضیحات بیشتر در اختیار مصرف کننده قرار دهید و از گمراه کردن مصرف کننده جلوگیری کنید.


دکتر رضا اطمینانانی

اصفهان ارنتر


دکتر رضا اطمینانانی می تواند با ارائه روشهای اساسی در تغذیه و کمیت و نحوه غذا خوردن ، نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای صفحه اینستاگرام دکتر کلیک کنید.


محتوای توصیه شده:

حساسیت غذایی

غذاهای مفید و مضر برای حساسیت غذایی

مصرف هندوانه و چاقی

مصرف زیاد گوشت قرمز ممنوع است

راهکارهای کنترل گرسنگی



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*